Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Kefir er en probiotisk drik med helbredende egenskaber, der bremser vores ældningsproces. Det er lavet ved hjælp af kefirkorn, som stammer fra Mexico. Disse korn er ikke korn, men er en moderkultur, der fordøjer sukker i en gæringsproces, hvilket resulterer i en brusende, kulsyreholdig drik, der ligner champagne.Selvom nogle sorter af kefir kræver mejeriprodukter, er råvandkefir også tilgængelig. I modsætning til mælkeyoghurt indeholder kefir omkring tredive stammer af bakterier og gær. Kulturen kommer i små gennemskinnelige kugler kaldet "korn", som består af et polysaccharid kaldet kefiran, organiske syrer, gær og bakterier. Ideelt set vil du bruge levende korn, ikke korn, der er blevet dehydreret eller frosset. Prøv at undgå pulverstartere; bakterierne er ikke så aktive og vil kun lave otte partier, hvis du er heldig, før du skal købe mere startpulver. Du behøver kun at købe levende korn én gang, og de vil vokse og udvide sig i det uendelige, når de plejes ordentligt.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.