Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Denne bog er ment som en elementær oversigt over stængelplanternes systematik. Den omfatter et udvalg af familier og slægter med eksempler på arter, der er almindeligt forekommende som vildtvoksende i Danmark, eller som er almindeligt dyrkede (have- land- eller skovbrug), endvidere nogle meget almindelige udenlandske nytte- eller prydplanter. I beskrivelserne af arter, slægter og familier er tilstræbt at medtage de karakterer og oplysninger, der i forbindelse med figurerne skulle være nødvendige og tilstrækkelige til at give det tilsigtede systematiske og taxonomiske indblik.
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)EmballageKuldeteknologiKølingFrysningKonserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:TørringRøgningSaltningKemisk konserveringFermenteringVarmekonserveringStrålingskonserveringTab i næringsværdiDesuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.