Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Konserveringsteknik 1 - Leif Bøgh-Sørensen - Bog

Bag om Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319198
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 341
  • Udgivet:
  • 20. august 2004
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 221x270x20 mm.
  • Vægt:
  • 935 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning

Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 1



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.