Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Mielcke & Hurtigkarl - Metamorphosis In the Royal Danish Horticultural Society’s garden at Frederiksberg, Copenhagen, you will find the restaurant Mielcke & Hurtigkarl, which has been the centre of attention for connoisseurs from all over the world for quite some time. Here Jakob Mielcke runs an extremely ambitious kitchen that does more than pleases its guests but also challenges assumptions and creates a scene where questions arises. In a new book Jakob invites readers into a world that inspires him to create gastronomy that has placed him among the world’s most creative chefs. The book “Metamorphosis” sets new standards for cooking books. Besides a wide range of recipes the book describes some of the people who regardless of craft have inspired Jakob: Fashion designer Henrik Vibskov, artist Benny Dröscher, textile designer Margrethe Odgaard, Jazz musician Jakob Bro and others in one way or another plants ideas, which Jakob transforms into breathtaking dishes. Jakob’s thoughts and the book revolve around food but both are on a level of abstraction, which speaks to everyone interested in the process of creativity. Maybe due to these thoughts, Jakob has been invited to speak at the prestigious Mesa Tendências 2013 in Brazil. The book concentrates some of the numerous impressions guests at Mielcke & Hurtigkarl will be presented with. Through words and amazingphotos the book provides a unique insight intothe inspiration, the kitchen, the garden, the historical surroundings, the decorations, the thoughts … you are even invited into the restrooms! Like the restaurant itself, the book will reveal more and more for each time you open it. ”I dine at Jakob’s to get my own dogmas shaken up and my imagination stimulated a bit. To be reminded that the world is far more than chickweed and wild garlic from a soggy forest floor”. From the preface by René Redzepi
Lyngby-Taarbæk - Flere fragmenter – en eksklusiv coffee table book. Med et luksuriøst grafisk design, lækre fotos og levende fortællinger præsenterer en ny coffee table book kendte og ukendte sider af de smukke steder og faciliteter, man kan finde i Lyngby-Taarbæk Kommune. Bogen tegner gennem en række nedslag et facetteret og personligt portræt af området – og ikke mindst en altoverskyggende kærlighed til stedet. I 2010 udgav vi ”Lyngby-Taarbæk – Fragmenter”. Den blev en stor succes, og da den var udsolgt, blev vi opfordret til at genoptrykke den. Det kunne vi sagtens, men sandheden var, at vi slet ikke selv var blevet færdige med området. Vi havde løbende fotograferet og besøgt områderne så flittigt, at vi lå inde med nok materiale til at lave en helt ny bog. Med ”Lyngby-Taarbæk – flere fragmenter” gør vi nu det materiale tilgængeligt – både for dem, der har opfordret os til at genoptrykke vores første bog, og nye læsere. ”Lyngby-Taarbæk – Flere fragmenter” er et portræt i billeder og ord af naturen, menneskerne, institutionerne, arkitekturen og virksomhederne i det prægtige område af Danmark, vi kalder Lyngby-Taarbæk. Kommunen råder over bjergtagende natur og områder med stor historisk betydning. Selvom bogens primære interesse ikke er det hedengangne, er stedets historie vævet så tæt ind i nutiden, at nogle af bogens øjebliksbilleder og fortællinger bærer tydeligt præg af den fortid, de hviler på. Bogens format og æstetik inviterer til at lade bogen ligge fremme i hjemmet, venteværelset eller receptionen, hvorfra den kan friste enhver til at gå på opdagelse i billeder og tekst. Bogens mange nedslag er på ingen måde tænkt som udtømmende portrætter. De er udelukkende tænkt som appetitvækkere og påmindelser om skønne steder og mennesker. Det er forhåbningen, at læseren ikke lader det blive ved bogen, men selv inspireres til at søge ud blandt de mange oplevelser. ”Lyngby-Taarbæk – Flere fragmenter” er ikke en bog, man bliver færdig med i traditionel forstand. De smukke fotos bliver stående på nethinden, længe efter bogen er lukket, og tilfører nye vinkler på selv det kendte. Bogen er en oplagt gaveide til borgere eller ansatte i kommunens virksomheder og andre, der ønsker at blive klogere på dette unikke hjørne af Danmark.
Malling & Schmidt – Tilblivelse – en eksklusiv coffee table book Siden åbningen af gourmetrestauranten Malling & Schmidt i 2005 har værtsparret Rikke Malling og Thorsten Schmidt formået at imponere gæster fra både ind- og udland. Kokken Thorsten Schmidts innovative køkken har vedvarende flyttet grænserne, for hvad der teknisk er muligt i velsmagens tjeneste. Det har fået anmeldere til at sidestille ham med kokke som Heston Blumenthal fra The Fat Duck og Rene Redzepi fra Noma.Nu imponerer parret med en stor coffee table book, der i indhold og udstyr er ligeså spektakulær som deres gastronomi. Bogen skildrer deres historie i billeder og ord, og som læser kommer man helt tæt på inspirationen, passionen, arbejdspresset og selvfølgelig den region, som parret formidler gennem deres mad. ”Tilblivelse” er ikke en kogebog i traditionel forstand, da den ikke kredser om opskrifter. Til gengæld rummer den noget, der er langt mere interessant: Den kortlægger den tankegang, der har skabt et af verdens mest innovative køkkener. Bogens godt 400 sider er spækket med smukke billeder fotograferet af nogle af landets fremmeste fotografer på området: blandt andre Claes Bech-Poulsen, Henrik Bjerre, Søren Gammelmark og Casper Tybjerg. Der er på alle måder tale om en smuk, inspirerende bog, der selvfølgelig taler til dem, der ønsker at blive klogere på gastronomien, men den taler i høj grad også til dem, der ønsker at blive klogere i al almindelighed. Bogen udkommer i begrænset oplag på dansk.
Luna Convento er udstillingskataloget til Knud Odde-udstillingen af samme navn. Kataloget er udarbejdet i samarbejde med Knud Odde og rummer en lang række af hans anmelderroste produktioner. Desuden rummer det luksuriøse katalog udførlige introduktioner til Knud Oddes værker skrevet af Lisbeth Bonde, Kinna Poulsen og Anna Vestergaard Jørgensen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.