Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Avanti

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Line Leonhardt
  72,95 - 80,95 kr.

  Reglerne var enkle. Man skulle slå et dyr ihjel. Så var man optaget i klubben. Det var Simon, der havde fundet på det. Simon var min kloge storebror. Han havde grønt hår og gik i mærkeligt tøj. Han var sej. Og ond.Han svarede ikke, men jeg kunne høre hans stemme. “Simon, må jeg komme ind?” Lars grinede. “Nej! sagde Simon. “Kun Medlemmer.” “Hvordan kan jeg komme med i klubben?” spurgte jeg. “Man skal slå et dyr ihjel,” sagde Simon.

 • af Line Leonhardt & Palle Schmidt
  66,95 - 96,95 kr.

  Nelsons familie skal holde jul. Anden er i ovnen og juletræet står pyntet og klart. Alt er faktisk helt perfekt. I hvert fald lige indtil Malthe tænder stearinlysene på juletræet og der går ild i træet, lige før familiefotoet bliver taget. Nelson og far må ud på en mission efter et nyt juletræ, mens mor og Malthe må få styr på hjemmet. Og midt i det hele kommer mormor og morfar. Nelsons jul ligner en total katastrofe. Men mon ikke det ender godt alligevel? Det plejer det at gøre i Nelsons familie.

 • af Line Leonhardt & Dorte Schou
  117,95 - 150,95 kr.

  »Punkere, vi tænker ikke en skid over fremtiden. Vi lever nu. Dem, der halser efter 12-taller i skolen, de går kraftedeme glip af noget.”Høne, Thomas, Maya, Røde, Hooder og Gonzo har meldt sig ud af systemet og lever i et stærkt fællesskab på gaden efter deres egne regler: De tager imod det, der opstår, lever livet max, skralder datovarer, drikker øl og hører musik. Men da Hooder bliver fængslet er de alligevel nødt til at indgå i det samfund, de ikke ønsker at være en del af. På den anden side. Fuck systemet!

 • af Line Leonhardt
  117,95 - 132,95 kr.

  “Det kan godt være, Sebastian bare er en lille skildpadde med korte ben, men han vil bestige verdens højeste bjerg alligevel! Han kæmper sig op ad det stejle bjerg, og bag hvert sving lurer skræmmende dyr. Sure yakokser, sultne sneleoparder og bidske, røde pandaer. Men hvorfor skal han egentlig bestige Mount Everest? Er det for sin egen skyld eller til ære for Bedstefar?”Line Leonhardt er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2014, og har allerede skrevet mange fantastiske børnebøger. Thomas Hjorthaab tegner børnebøger, og det er det bedste, han ved. Tidligere har Hjorthaab illustreret “Ulveungen Urds uhyggelige halloween” (Calibat, 2017) Bogen fik 6 hjerter i Politiken af anmelder, Steffen Larsen.

 • af Line Leonhardt
  96,95 - 166,95 kr.

  Over hundrede likes og smileyer, der hulker af grin. Kommentarer, der burde være slettede. Hvorfor tjekkede hun det ikke, inden hun gik i bad? “Hvad gør jeg?” Elinor ser desperat ud, mens hun står der midt i det hele. “Kan du ikke bare slette det?” siger Anna Cathrine.“Jeg har det ikke så godt,” siger Elinor. Svimmelheden er ikke til at holde ud.En uoprettelig fejl på Instagram, en hilsen fra Karmaloven, et skæbnesvangert møde og en konfirmationsfest uden alkohol. Det er nogle af de elementer, der optræder i SPOR AF HÅB – seks noveller om tro, håb og frigørelse.

 • af Line Leonhardt
  96,95 - 118,95 kr.

  Vennerne Jonas og Klaus melder sig til optagelsesprøven til PARTIET. Inden længe går det op for Jonas, at Partiets hensigter ikke er, hvad han troede.PARTIET er en dystopisk fremtidsfortælling om venskab, sammenhold og forførelse."Line Leonhardt har skrevet en direkte, ren og anderledes historie. Respekt." hjerter fra Steffen Larsen i Politiken"Meget barsk, uhyggelig og tankevækkende historie, der straks fik mig til at tænke på nazisme og Hitlerjugend. En virkelig flot og tankevækkende roman, som fortæller en stor historie på kort tid. På en meget letlæst måde beskriver den forførelsen og forrådnelse i fanatisme. Og den åbne slutning passer godt til historien."Bogormens bogliste 29/3 2020

 • af Palle Schmidt
  143,95 - 215,95 kr.

  En lastbil forsvinder syd for grænsen, og hash for millioner er væk. Rockerpræsidenten Kian og den nyligt løsladte krigsminister, der går under navnet Bageren, er sikre på, at de ved, hvem der står bag, men Hauge er ikke så sikker. Som prøvemedlem og præsidentens højre hånd bliver Hauge sat på opgaven at finde gerningsmændene og bringe dem for broderskabets egen interne domstol. Udsat for pres fra klubben og jaget af politiet må Hauge kæmpe med skjulte fjender og sin egen samvittighed.EXIT er den fjerde roman om den voldsdømte Hauge. Bøgerne kan læses selvstændigt.

 • af Palle Schmidt
  94,95 kr.

  I ungdomsromanen I et andet liv flettes fem stemmer sammen til en stærk udkantsfortælling om skyld og uskyld, magt og afmagt – og om de mærker vi sætter på hinandens liv, mens vi leder efter en retning i vores eget.

 • af Palle Schmidt
  107,95 kr.

  En del af mig er en gysende fortælling om Camilla, der ikke som de andre piger. Hvis ikke det var for Mia, ville hun føle sig meget alene.Mia er farlig og ustyrlig, og sammen med hende, gør Camilla ting, hun ellers aldrig ville turde. Men hvem er Mia egentlig?

 • - og andre noveller
  af Line Leonhardt
  66,95 kr.

  En uoprettelig fejl på Instagram, en hilsen fra Karmaloven, et skæbnesvangert møde og en konfirmationsfest uden alkohol. Det er nogle af de elementer, der optræder i SPOR AF HÅB – seks noveller om tro, håb og frigørelse.

 • af Palle Schmidt
  96,95 kr.

  De nye 1. g’ere er på introtur med alt hvad det indebærer af øl-stafet og natløb. Men alt går ikke helt som planlagt… Letlæst fra 13 år.Natløb er et psykologisk mættet drama, der udspiller sig over kort tid og få sider. Forfatteren Palle Schmidt leger med læserens forventninger og fordomme i sin historien.

 • af Palle Schmidt
  143,95 - 215,95 kr.

  Hauge er løsladt fra fængslet efter en voldsdom og ude i sit livs nedtur. Da rockerbossen Jimmy samler ham op, ved han godt, at det vil give problemer. Da han kort tid efter står foran en død rocker i en skov på Vestsjælland, bliver det startskuddet på en helvedes nat. En krig mellem to kriminelle grupperinger er på nippet til at bryde ud i lys lue. Og Hauge er den eneste, der kan standse det.

 BLOD VED DAGGRY er den tredje bog om Hauge. Bøgerne kan læses selvstændigt.”Blod ved daggry” er fantastisk velskrevet, smækfyldt med fart og spænding."- Krimiormen"Der er hæsblæsende biljagter, skuddueller, slagsmål og andet i samme kaliber, der bliver skrevet så livagtigt at man nærmest føler at man står lige ved siden af." - Bogfidusen

 • af Palle Schmidt
  154,95 kr.

  Blod ved daggryEn rockerkrig truer på Vestsjælland Hauge er løsladt fra fængslet efter en voldsdom og ude i sit livs nedtur. Da rockerbossen Jimmy samler ham op, ved han godt, at det vil give problemer. Da han kort tid efter står foran en død rocker i en skov på Vestsjælland, bliver det startskuddet på en helvedes nat. En krig mellem to kriminelle grupperinger er på nippet til at bryde ud i lys lue. Og Hauge er den eneste, der kan standse det. BLOD VED DAGGRY er den tredje bog om Hauge. Bøgerne kan læses selvstændigt. -- Palle Schmidt er kendt for sine graphic novels og ungdomsromaner i thriller- og krimigenren. Han er uddannet på Den Danske Filmskoles manuskriptlinje og debuterede som krimiforfatter med romanen Fanden på væggen i 2016.

 • af Palle Schmidt
  125,95 - 214,95 kr.

  Hauge er vant til at sidde i fængsel, men denne gang er anderledes. Udenfor venter kæresten Kirstine og hendes lille dreng, og Hauge selv er blevet en anden. Volden er ikke længere hans første løsning på problemer. Da en medfange hænger sig i isolationscelle, aner Hauge et komplot. Han bryder fangernes regel nr. 1 - aldrig at tale med personalet - og tilbyder fængselsdirektøren hjælp til at opklare det, han er sikker på er en forbrydelse. Hauge starter på den døde fanges afdeling, i håb om at finde en morder og få nedsat sin straf. Men det er farligt, at stikke næsen i andres sager. Især indenfor fængslets tykke mure, hvor uskrevne regler og usynlige alliancer styrer. ULV BLANDT ULVE er en spændingsroman, der foregår i et lukket fængsel og en selvstændig fortsættelse til DE EFTERLADTE (2018).

 • af Line Leonhardt
  96,95 kr.

  Selvom flere millioner har læst, hvordan Noa reddede alverdens dyr med sin ark, er det de færreste, der ved, hvad der egentligt skete med de dyr, der blev efterladt i uvejret: de pjevsede, skrappe og farlige; dem som ingen gad være sammen med.De efterladte er den handlingsorienterede struds fru Strips, den pædagogiske elefant Kelefine, den lommefilosoferende rotte Dråtte, Grydpaf den angste giraf, hypokonderfrøen Fråk, papegøjen Kirsten og den altid sultne bjørn Bonzo. De ser Noas Ark sejle bort, imens himlen bliver mørkere og mørkere. Og hvordan går det, når man ikke er vant til at skænke andre en tanke og er tvunget til at arbejde sammen?"Fortællingen om den brogede flok, der mere eller mindre frivilligt, må holde sammen for at klare skærene kan godt minde lidt om filmene Ice age og Madagascar, men ellers må bogen siges, at være ret original i ide og gennemførelse." - Lektør 2009

 • af Line Leonhardt & Palle Schmidt
  117,95 kr.

  I “Nelsons seje psykofætter (og den sygt kedelige konfirmation)” bliver familien inviteret til konfirmation i Jylland, men Nelson kan slet ikke huske sin kusine, eller sin ældre fætter Tobias. Fætter Tobias går til spejder og har sin egen øgle, så Nelson synes, han lyder ret sej. Nelson sætter sig for at lære Gud bedre at kende, mens Malthe mest er interesseret i, om man mon får dessert til festen. Men hvor kedelig er en konfirmation lige? Og hvordan imponerer man sådan en sej psykofætter? Det finder snart Nelson ud af…"Det, der kendetegner alle Nelson-historierne, er, at de er fyldt med humor for både børn og voksne, hvilket gør læseoplevelsen helt igennem fantastisk."- Bogblogger.dk

 • af Palle Schmidt
  117,95 - 161,95 kr.

  Det skrantende detektivbureau Jankowski I/S, ejet af ægteparret David og Helena, får pludselig en grum sag om et kidnappet barn dumpet i skødet. Parret er knap nok selv kommet over tragedien at miste deres nyfødte dreng et år tidligere, og sagen sender den kuldslåede David ud på et personligt hævntogt mod en usynlig fjende, koste hvad det vil."Palle Schmidt skriver råt og kontant og fortæller sin historie i korte kapitler, der springer mellem personerne. Der er vold og ondskab, ja selv djævelen kigger forbi, i denne brutale, men også voldsomt underholdende, krimi, som tager læseren med en tur ned i undergrundens dunkle mareridt."— Litteratursiden"Fanden på væggen er en djævelsk god historie, og i sidste ende er det en skidegod krimi, som efterlader læseren helt forpustet på den gode måde."— PlanetPulp

 • af Palle Schmidt
  117,95 - 186,95 kr.

  I en lille nordjysk havneby er tre unge mænd døde under mystiske omstændigheder. Hauge er ikke politimand, snarere tværtimod - han er lige kommet ud af spjældet og han er ikke meget for at undersøge sagen. Men han skylder rockerkongen Bjarke en tjeneste og ham siger man ikke nej til. Bjarkes nevø er en af de døde. Hvordan kan en fisker og elitesvømmer drukne i et havnebassin? Hauge begynder at grave i mysteriet og han opdager hurtigt hverken sandheden eller en udefra er velkommen i det lukkede samfund.”De efterladte er en rå krimi, skrevet om et barskt miljø, med en uortodoks hovedperson. Den kan helt klart anbefales til krimielskere."- Bogfidusen"Palle Schmidt skriver fantastisk. Filmisk, flydende og troværdigt." - Bogmarkedet"De efterladte er en kompakt lille krimi som har et højt spændingsniveau fra start til slut."- Sidsesbogreol.dk

 • af Palle Schmidt
  96,95 kr.

  Med en unavngiven europæisk storby som baggrund udspiller sig en historie om grådighed, forræderi og vold med de to lejesvende Jean-Luc og Linda i hovedrollerne.Efter at have udført et beskidt stykke arbejde for en anonym bagmand, går tingene for alvor galt, da de to skyder deres kontakter ved en udveksling – uden at få deres penge og uden at slippe af med de mystiske køletaske, de var hyret til at skaffe.Jaget af politiet, en bande rastafarier og en rasende bagmand, må Jean-Luc og Linda bluffe og skyde sig vej gennem underverdenen, for til sidst måske at forstå, hvad ”Blodets konkubine” i virkeligheden er."Schmidt overgår sig selv, for her er mere smæk for skillingen og et mere strømlinet plot end i Schmidts egen ‘Stiletto’. Konkubinen her er et æggende og forførende alternativ." --Bogrummet

 • af Line Leonhardt & Palle Schmidt
  66,95 - 117,95 kr.

  Nelson er taget på ferie til Rom og mor og far, mormor og morfar vil helst kigge på ruiner, men Nelson vil helst bare fange æg med sin nye app. Måske kan han endda finde guldægget! Han tager sagen i egen hånd og det bliver en ferie, de aldrig vil glemme i Nelsons familie.

 • af Line Leonhardt
  66,95 - 143,95 kr.

  Mads taber et væddemål med sin onkel Alberto, der tvinger ham til at få klippet sit lange hår. Alberto er netop kommet ud af fængslet med en plan om at starte en luksusfrisørsalon i Holte. Mads bliver vild med den hotte frisør, Karina, og for at imponere hende kommer han til at invitere hende til en koncert på PUB 42 sammen med vennerne Asger og Sigurd. Bandet har hidtil ikke gjort så meget andet end at ryge smøger, drikke øl og spille PlayStation, men nu skal der øves! Alberto betaler for flere besøg hos frisøren og dukker selv op for at flirte med Karina. Da det endelig er lykkedes bandet at få et job på PUB 42 og lære numre nok til en koncert, vil det endelig vise sig, om Mads kan score Karina.En historie om at være ung og få hul igennem.

 • af Line Leonhardt
  66,95 - 144,95 kr.

  “Dø, dit lede talebansvin!” skreg far og skød efter de to mænd, der kom løbende langs stien imod os. De faldt begge to om, da skuddene ramte, og lå i spasmer, inden de andre nåede hen for at hjælpe dem. Blodet fossede ud. “Dø, din lede terrorist!” skreg far og tog ladegreb igen. Hans position var velvalgt oppe i træet. Han havde totalt overblik. Endnu en kriger faldt om, da far ramte ham. Et pletskud. “Skyd så mange som muligt, Johnny!” råbte far.Jeg tog ladegreb. Tre indåndinger og en langsom udånding. Johnny er 15 år og statist i alle livets forhold. Både i forhold til vennen Marcus, når han lytter til moderens evige tale om sin sygdom, eller når han agerer figurant for hjemmeværnet i skoven ud fra faderens manuskript. Og selvom Johnny får det fysisk dårligt af at spille død og såret, så fortsætter han. Men da livet presser sig på, og Johnny står med et gevær i Sverige til "Store Nordiske Terroristtræf", er han fristet til at ændre i faderens manuskript …

 • - Survival guide til kreative freelancere
  af Palle Schmidt
  143,95 kr.

  SOLO er en survival guide til dig, der er kreativ og går med drømmen om at starte dit eget, men måske ikke tør at sige dit faste job op og tage springet. Dig, der netop er sprunget ud i det og bokser med en masse spørgsmål om, hvordan du bedst muligt omsætter dine kreative evner til en levevej. Dig, der har været i gang i nogle år, men har brug for nye perspektiver på, hvordan du driver din virksomhed videre og skaber en mere solid økonomi, så der bliver mere plads til det, du brænder for – at være kreativ.Palle Schmidt har skrevet en personligt vinklet karrierebog, der indeholder en masse konkret viden om alt fra kreativitet, disciplin, produktivitet, skat og regnskab til strategi, netværk og kundepleje. Med SOLO vil han inspirere dig, klæde dig godt på og give dig modet til at stikke til søs som selvstændig. Han giver dig en masse praktiske redskaber, der skal hjælpe dig med at holde kursen i din lille båd på det store bølgende hav af muligheder, der byder sig i livet som kreativ freelancer."Med SOLO i hånden får enhver håbefuld nystartet en hjælpende hånd, og det er netop bogens formål. En bog, som burde finde vej ind på flere af de uddannelsesinstitutioner, der typisk uddanner kreative ildsjæle. Her ville SOLO sagtens kunne erstatte de nuværende lidt for teoretiske iværksætterhåndbøger."— Bogmarkedet

 • - Director's Cut
  af Palle Schmidt
  111,95 kr.

  To strømere, der er babysittere for et vidne, skydes ned på klods hold på det hotel, de opholder sig på. Vidnet er forsvundet, og Alphonse og den erfarne, men noget udbrændte Maynard sættes på sagen. Den uheldige episode hænger sammen med en mistanke om en læk i politiet – som går under navnet ”Stiletto” – og som fodrer den anden side med informationer. Men Alphonse og Maynard har kun 24 timer til at opklare dobbeltmordet, før politiets interne afdeling tager over."Det er en fornøjelse at blive overrasket over Palle Schmidts fede plottwists – hver gang man tror at historien har fundet sin rille og bare kører derudaf er der en der bliver dræbt – og både morder og offer er altid nogle andre end dem man forventer. I det hele taget har Stiletto høj international klasse." – Felix Rothstein, Nummer 9STILETTO blev nomineret til Ping-prisen for Årets Danske Tegneserie. Denne specialudgave indeholder ekstra sider, der indtil nu kun har været tilgængelig i den amerikanske bog udgivet på forlaget LionForge.

 • af Palle Schmidt
  51,95 kr.

  Den lurvede privatdetektiv Hauge hyres af rigmanden Rohmer, til at kigge nærmere på omstændighederne omkring mordet på Rohmers datter. Sagen viser sig at være mere kompilceret, end det umiddelbart ser ud til …En noir krimi-tegneserie af Palle Schmidt.

 • af Line Leonhardt
  66,95 kr.

  Big Joe bor i Hørmestrup og lever af at slagte grise, ånder for squaredance og drømmer om at få råd til at åbne Big Joe’s Dance Studio. Men en dag styrter hans stald sammen, og der er ikke andet at gøre end at bygge en ny og anskaffe sig nye grise. Alt går godt i starten, da Big Joe denne gang vil sørge for så gode forhold som muligt; alligevel klager grisene over deres forhold. Især grisen Ole nægter at indordne sig, og straks udbryder der konflikt mellem mand og gris.”Jamen, hvis alle skal være glade, så skal du jo også være glad, ik’ Ole?” trygler Big Joe.”Grise i krise” er en morsom og tankevækkende bog til børn, men som voksne også vil få stort udbytte af, om dyrevelfærd, økologi, ytringsfrihed, milimeter-retfærdighed og hvor svært det kan være at åbne en danseskole.Bogen er et samarbejde mellem forfatteren Line Leonhardt og illustratoren Palle Schmidt, der samtidig også er mand og kone og far og mor til Ella på 10 år og Laura på 6. Sammen har de også skrevet og tegnet ”Noas Ark II” i 2009 (Leonhardts debut) og Nelson-bøgerne (”Nelson og zombiefødselsdagen” og ”Nelson på ulvejagt”).

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.