Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Mammut

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Teagan White & Loveday Trinick
  354,95 kr.

  "Vildt undervandsunivers", ★★★★★ – Ekstra Bladet"Så smukke at man taber underkæben (...) Man føler sig som Kaptajn Nemo i noget af Jules Verne, det er, som om man med ét er genfødt i 1870'erne – under havets overflade. Og ens øjne bliver store som den tidlige barndoms tekopper ved synet af alle disse former og kulører. Og teksturer." – Politiken "En virkelig flot bog, som er en kæmpe oplevelse at læse. Tegningerne er utrolig naturtro og smukke." – Dansk BibliotekscenterVelkommen til havets museum! Her kan du finde en række udstillinger, der guider dig gennem verdenshavene, fra de sandede kyster til de mørkeste dybder. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder kapitlerne smukke illustrationer af havets mest fascinerende dyr, fra gigantiske hvalhajer til bitte små tropiske fisk, og du lærer derudover om dyrenes fantastiske habitater, fra ishavene til funklende koralrev, og hvorfor det er så vigtigt at beskytte havene.

 • af Katie Scott & Jenny Broom
  354,95 kr.

  "Spækket med interessante oplysninger fra dyreriget." ♥️♥️♥️♥️♥️ – Politiken "Verdens smukkeste børnebog" – Bogmagasinet "Det er ganske enkelt et fantastisk smukt værk i ord og billeder, som taler til alle, der har bare en snert af interesse for zoologi." – Litteratursiden Velkommen til et museum, der er fyldt med alverdens dyr! Her kan du finde mere end 160 arter at beskue, hvad enten du er ung eller gammel. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder hvert kapitel smukke illustrationer af en bestemt dyregruppe. Her kan du lære, hvordan dyrene har udviklet sig, tage et kig på en dissekering og se den store variation i miljøerne på Jorden.Bogen er spækket med flotte illustrationer og historier om dyrs særlige evner, udvikling over tid og meget andet. En hel verden åbner sig på Animaliums sider! Animalium er en del af serien Velkommen til museet.

 • af Katie Scott & Kathy Willis
  354,95 kr.

  "Man får lyst til at røre ved bogsiderne og gnide håndfladerne hen over det tykke papir" ❤️❤️❤️❤️ – PolitikenVelkommen til et museum, der er fyldt med alverdens planter! Her kan du finde mere end 160 arter at beskue i en fantastisk guide til planternes liv. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder hvert kapitel smukke illustrationer af en bestemt gruppe planter. Fra flerårige planter over løg til tropiske arter udstiller bogen en vidunderlig mængde botanisk viden, med flotte tværsnit af planternes indre mekanismer.Botanicum er en del af serien Velkommen til museet, som også rummer Dinosaurium og Animalium. Om Animalium sagde pressen:"Verdens smukkeste børnebog" – Bogmagasinet❤️❤️❤️❤️❤️ – Politiken

 • af Chris Wormell & Lily Murray
  354,95 kr.

  Dinosaurium fra serien Velkommen til museetDinosaurium er en smuk fagbog til børn i alle aldre i et stort format fyldt med flotte illustrationer af dinosaurer – fra små, sære altædende væsener til gigantiske planteædere og glubske rovdyr.På turen gennem dinosaurmuseet får læseren en god introduktion til dinosaurernes liv og miljø, opståen og uddøen, deres kampe med andre dyr og hinanden, Og også historien om, hvordan dinosaurerne udviklede sig til nutidens fugle fortælles. Dinosaurium er spækket med flotte illustrationer af alle de forskellige dinosaurfamilier og er opdateret med information og illustrationer af selv de allernyeste dinosaurfund. Faktabokse beskriver de dinosaurer, der ses på billederne, så man rigtigt kan lære sin favorit godt at kende.

 • af Katie Scott & Ester Gaya
  354,95 kr.

  Velkommen til et museum, der er fyldt med alverdens svampe! Her kan du finde en lang række forskellige arter af denne fascinerende type organisme. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder kapitlerne smukke illustrationer af alle slags svampe, fra dem, vi ser på hylderne i supermarkedet, til andre, der har formet menneskets historie såsom den, der blev brugt til at skabe penicillin. Her får du en definitiv introduktion til svampe, hvordan de fungerer, og hvor vigtige de faktisk er for verdens økosystemer.

 • af Chris Wormell & Raman Prinja
  354,95 kr.

  Velkommen til planeternes museum! Her kan du finde en række udstillinger af kosmiske fænomener, fra Solen og Solsystemet til stjernernes livscyklus, Mælkevejen og universet som helhed. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder kapitlerne smukke illustrationer af en lang række himmellegemer og fænomener i rummet, og du kan lære om alle de fascinerende ting, der får universet til at fungere.

 • - En hyldest til planter verden over
  af Michael Holland & Philip Giordano
  309,95 kr.

  Lækker bog om planter og måden, vi bruger dem på overalt i vores liv. Fuld af sjove aktiviteter og masser af lærdom til børn i alle aldre.En bog, som gør naturen, i dette tilfælde planter og blomster, tilgængelig og håndgribelig for yngre læsere, med pædagogiske forklaringer, entusiastiske tekster, letforståelige illustrationer og ikke mindst en række aktiviteter og gør det selv-eksperimenter, hvor børn selv kan lære for eksempel at gro planter i gamle plasticflasker i vindueskarmen. "Så fuld af blændende, lækre billeder, at det er som at åbne en førsteklasses have med sine hænder." – The Guardian

 • af Brendan Wenzel
  197,95 kr.

  Sig hej til HEJ! HEJ! er en smukt illustreret børnebog for de 2- til 5-årige, fuld af skønne dyr og sjove rim. En stor bog til de små om forskelle, ligheder og fællesskab – og et finurligt indblik i den mageløse og mangfoldige dyreverden. Og så er der vigtig pointe med det hele. For mange af dyrene er ved at forsvinde, og det er med at møde dem nu og forstå deres store betydning for kloden, hvis vi skal nå at handle og gøre noget.

 • af Yuval Zommer
  275,95 kr.

  En pragtfuldt illustreret bog med lige dele charme og oplysning om nogle af de smukkeste og mest overraskende blomsterplanter i verden, skabt af den anerkendte forfatter og illustrator Yuval Zommer.Her kan du lære alt om botanik, herunder hvordan du genkender forskellige typer blomster, hvor de findes, hvilke blomster der er truet, og hvorfor de har så mange dufte og farver – for slet ikke at nævne stygge detaljer om både kødædende og giftige planter.Billedbogens kombination af smukke illustrationer og præcis, varm og oplysende tekst skaber et smukt værk, som unge læsere kan vende tilbage til igen og igen.

 • - En udforskning af livet under vand
  af Hélène Druvert & Emmanuelle Grundmann
  354,95 kr.

  En betagende bog med flapper og laser-udskæringer, der afdækker havets hemmeligheder, skabt af Hélène Druvert, som også står bag mange lignende børnebøger.Tag en dyb indånding og dyk ned i denne smukke bog i stort format, fyldt med smarte udklip, der lader dig udforske havet, lige fra kysten og lavt vand til de mørkeste dybder. Ud over vandets og bølgernes bevægelser fremhæver bogen også havets beboere, og du kan løfte flapperne for at se skaldyr og krabber, der gemmer sig under sten, eller komme helt tæt på en kæmpeblæksprutte. Her kan du også lære, hvor vigtigt det er at passe på havet, og om hvad du kan gøre for at hjælpe.

 • af Gabby Dawnay & Alex Barrow
  185,95 kr.

  Tænk, hvis du havde en flagermus ... Dit helt eget uhyggelige dyr med store tænder, som er vågen hele natten! Men bare rolig – flagermus er også virkelig søde og rigtig gode til både gemmeleg og 'slik eller ballade'. Fra den populære serie om ønske-dyr.

 • af Gabby Dawnay & Alex Barrow
  185,95 kr.

  Er en blæksprutte mon god til gemmeleg? Eller sport? Den må i hvert fald kunne jonglere! Tag med på fantasirejsen med en blæksprutte-ven. Fra den populære serie om ønske-kæledyr.

 • af Britta Teckentrup & Camilla de la Bédoyère
  240,95 kr.

  Vidste du, at der er krybdyr findes OVERALT? Fra det store hav til de fugtige jungler svømmer, kravler, løber, kryber og glider de afsted. Nogle af dem er ikke større end en fingernegl, mens andre, fx de største slanger og krokodiller, kan blive op til 7 meter lange! Bliv klogere på skildpadder, øgler, fortidens dinosaurer, ørkenkrybdyr og mange flere spændende og mærkelige krybdyr og deres rolle i klodens natur i denne smukke bog børnefagbog af den prisvindende illustrator og forfatter Britta Teckentrup. I serien findes også Der er insekter overalt.

 • af Yuval Zommer
  275,95 kr.

  Denne flotte billedbog af den britiske forfatter og illustrator Yuval Zommer introducerer unge læsere for nogle af de mest farverige, prægtige, fjollede og overraskende fjerklædte skabninger i verden.Kombinationen af illustrationernes særlige streg og den præcise, varme og oplysende tekst drager både børn og forældre ind og udstiller alverdens fugle, fra kolibrier over ørne til påfugle. Bogen opfordrer også unge fuglekiggere til at passe på fuglene, der hvor de bor, og til at gøre deres haver fuglevenlige.Bogen er spækket med finurlige fakta og billeder, der taler til barnet, som vil frydes over de skægge spørgsmål og pudsige oplysninger om de mest spændende skabninger på himlen.

 • af Jennifer Z. Paxton & Katy Wiedemann
  354,95 kr.

  Velkommen til et museum over menneskekroppen! Her kan du lære om, hvordan kroppens systemer fungerer, fra de bitte små muskler, vi bruger til at vise følelser, til de præcise mekanismer i menneskets hjerne. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder kapitlerne smukke illustrationer af knogler, muskler og organer. I denne både smukke og lærerige bog kan du lære alt om kroppen og dens overraskende vigtige systemer.

 • af Katie Scott
  240,95 kr.

  Med de smukke plakater med alverdens dyr, der let kan rives ud, er Animalium Plakatbog perfekt at bruge som dekoration. Plakaterne er perfekte til børn, fx til børneværelset, men voksne må også godt bruge dem. Alle illustrationerne stammer fra bogen Animalium fra den fantastiske serie Velkommen til museet. Når man vender plakaterne om, kan man se illustrationerne i sort-hvid til et mere afdæmpet look. Og med en hel bog fuld af plakater kan man let skifte ud, når man har lyst til noget nyt på væggene.

 • af Katie Scott
  240,95 kr.

  Med de smukke plakater med alverdens planter, blomster og naturfænomener er Botanicum Plakatbog perfekt at bruge som dekoration. Plakaterne er perfekte til børn, fx til børneværelset, men voksne må også godt bruge dem. Alle illustrationerne stammer fra bogen Botanicum fra den fantastiske serie Velkommen til museet. Når man vender plakaterne om, kan man se illustrationerne i sort-hvid til et mere afdæmpet look. Og med en hel bog fuld af plakater kan man let skifte ud, når man har lyst til noget nyt på væggene.

 • af Chris Wormell & Raman Prinja
  185,95 kr.

  Med Planetarium Aktivitetsbog bliver du hurtigt klogere på solsystemet og dets mange planeter. Den er fuld af sjove opgaver og aktiviteter og baseret på bogen Planetarium fra den populære serie Velkommen til museet. Planetarium Aktivitetsbog giver mange timers underholdning til gode stunder på børneværelset eller på ferien. Du kan blandt andet tegne, finde fejl, gætte fakta, farvelægge, give planeterne deres rigtige navne og finde på din helt egen planet!

 • af Chris Wormell & Lily Murray
  185,95 kr.

  Dinosaurium Aktivitetsbog gør dig klogere på en masse dinosaurer og deres måder at leve på. Med lærerige opgaver og aktiviteter baseret på Dinosaurium fra den populære serie Velkommen til museet er underholdningen sikret. Du kan blandt andet tegne, finde fejl, gætte fakta, farvelægge, teste din dino-viden og finde på din helt egen dinosaur! Enhver dinosaurelsker vil få mange timer til at gå med hovedet begravet i opgaverne.

 • af Britta Teckentrup
  240,95 kr.

  Den internationalt storsælgende illustrator Britta Teckentrup udforsker insekternes verden i denne rigt illustrerede fagbog om kryb og kravl i alle størrelser.Insekter lever alle vegne! Nogle af dem i junglen, nogle under vandet, og andre bor helt sikkert hjemme hos dig. Og de er alle sammen fascinerende! Dette værk vil tryllebinde spirende insektforskere med sin glimtende personlighed, og det er propfyldt med sære og vidunderlige fakta om alle slags insekter.

 • af Gabby Dawnay & Alex Barrow
  185,95 kr.

  Tænk, hvis du havde en dinosaur! Så kunne du ride rundt på den på fortovet eller tage en svømmetur med din kæmpe- ven. En dinosaur er også hyggelig at putte med i sofaen – og den kunne sikkert skræmme en søvnig far med sine gigantiske tænder. Men dinosaurer er nu søde nok og gode at have som venner.Tænk, hvis du havde din helt egen!

 • af Gabby Dawnay & Alex Barrow
  185,95 kr.

  Tænk, hvis du havde en enhjørning! Din helt egen enhjørning – derhjemme! Hvad ville I mon lave sammen? Enhjørninger er magiske og kan både trylle, kaste med farver og glimmer. Og så elsker de kager og andre søde sager. Enhjørninger er gode venner – og meget sjældne. Men tænk, hvis du havde en enhjørning ...

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.