Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Forlaget Muse

Bøger udgivet af Forlaget Muse

Forlaget Muse blev grundlagt af Jørgen Nancke i april 2019, som i flere år havde arbejdet for udsatte grupper i samfundet. Forlaget Muse var det naturlige næste trin, da forlaget er målrettet velgørenhed og fokus på udsatte grupper, gennem sit virke.
Forlaget Muse udgøres i dag af ca. syv frivillige, samt et netværk af eksterne grafikere, redaktører og andre. Ved siden af disse har de flere samarbejdspartnere, som bl.a. tæller Jens Galschiøt og Lauritz.com. Forlaget havde i det første år ti bøger til udgivelse, alle med forfattere som kan ramme læserne.

Forlaget Muse er kendetegnet ved at være kendt som et forlag man går til, hvis man vil gøre en forskel for andre. De fleste af deres forfattere donerer i en eller anden grad til velgørenhed, dette af eget afkast, og ved siden af dette har deres eksterne samarbejdspartnere valgt at gøre det samme.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Bogtype
 • (4)
Format
 • (4)
Sprog
 • (4)
Pris
DKK
Tag
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Det var nok bare muskelknuder - jeg skulle jo til Frankfurt...
  af Lone Rohmann
  148,95 kr.

  Lone Rohmann udgiver her sin debutbog ”Da Min Livmoder Blev Syg,” en medrivende beretning om, hvordan man eventuelt kan håndtere at man får konstateret cancer i livmoderen. Hvordan man kan overleve i en sådan livskrise, og stadig have sig selv i behold. Lone Rohmann kommer ikke med den eneste opskrift, men har fat i den lange ende, hvilket hendes mange foredrag bevidner, hun vækker med andre ord genklang.Bogen er skrevet i genren ”Thougts of Consiousness,” hvilket vil sige, at læseren hele tiden et med i de samme pulsslag som Lone Rohmann selv oplevede gennem hele processen.

 • - En beretning om min Vaya con Dios
  af Tine Kust
  212,95 kr.

  Med hjertet som adresse er en beretning om det kriseramte skeletterede menneskes kamp for ny eksistens og ikke mindst søgning efter en dybere, eller måske en højere, sammenhæng i alt. Er der en Gud i himmelen, og ligefrem en mening med galskaben?Dette er forfatterens beretning om sin egen tilbagekomst til en tilværelse igen efter overstået Minnesotabehandling og slemme forudgående år i Kong Alkohols vold, til det hun paradoksalt nok ængstes mest for og samtidig ønsker og hylder så smukt: Selveste livet. Det er ikke lette odds, hun og hendes lige er oppe imod. Fra behandlingsstedet for sygdommen alkoholisme ved hun, at en tredjedel af patienterne vil klare sig, en tredjedel må i en tilbagefaldsbehandling og at den sidste tredjedel vil drikke igen. Ofte med døden til følge. Tine Kust tager i herværende sin læser med på en anderledes gang på jord, hendes egen Vaya con Dios, og giver samtidig en sjælden fin indsigt i det alkoholiske, nu tørlagte, bange og ensomme væsen. Men det er også beretningen fra ”næsten over kanten” om nye venskaber, et specielt fællesskab, om håb, glæde, kærlighed og taknemmelighed. Især de meget sansede portrætter af mennesker og begivenheder vidner herom. Hendes søgen efter mental og åndelig udvikling er kompromisløs og stærk: Hvor der er villighed, er der vej. Forfatteren debuterede med den anmelderroste Hvor går det hvide hen, når sneen smelter? En fin lille beretning om den dynamik der opstod i hendes gruppe på føromtalte Minnesotabehandling. Bogen udkom i både Danmark og Norge. Hun er nu aktuel med bogen Med hjertet som adresse, der kan ses som en toer til hendes første udgivelse. Begge værker står dog fint alene.

 • - - og andre kriminoveller
  af Iris Munkebjerg
  133,95 kr.

  Iris Munkebjerg har i mange år skrevet krimier for Ugebladet Søndag, men er nu sprunget som regulær krimiforfatter med debutbogen "I Skovens Dyb," men er nu aktuel med Kriminovelle-samlingen "Den Sorte Krukke." "Den Sorte Krukke" rummer barske noveller, men har alligevel krimigenrens plot og væsen i sig.

 • - Lommefilosofisk Tankespind
  af Jørgen Nancke
  106,95 kr.

  Jørgen Nancke har i denne bog, samlet nogle af sine populære avisskriverier fra Fyens Stiftstidende. Avisskriverierne er oftest kendetegnet ved den direkte tale til den ”Kære læser,” samt tiltaleformen Dem, De og Deres. Som læser får man dermed en tur gennem Jørgen Nanckes skæve vinkler, samt humoristiske og lyriske univers, men også gennem den noget tungere del af det at være menneske. Jørgen Nancke debuterede som digter i 2015, og denne tradition har han også viderebragt i ”Isbjørn”, for blandt avisskriverierne befinder der sig digte, med varierende sværhedsgrad, samt sange med lyrisk schwung. Gennem denne lommefilosofiske blanding af tanker og ord, kommer De, kære læser, med på en eftertænksom, genkendelig og til tider humoristisk rejse i hans litterære univers - De, kære læser, vil sent glemme denne udflugt med forfatteren Jørgen Nancke.

Genremæssigt har de ingen begrænsninger i deres udgivelser, dog skal kvaliteten være i orden. Man kan ikke købe sig til en dårlig udgivelse hos os. Til at kontrollere dette, har de bl.a. en tidligere lektøranmelder, og andre branchefolk inde over udgivelserne.

Forlaget Muse har indtil videre udgivet krimier, biografier, selvhjælpsbøger, digtsamlinger og andet. Fælles for disse er, at de alle er leveret af folk, som er aktive foredragsholdere eller samfundsdebattører. Dette passer godt til Forlaget Muse, da de selv går den vej.
Forlaget Muse går dog ikke kun efter papirbøger. De arbejder intenst på at stable en e-bogs sektion på benene, både til salg og til skoler. Skoledelen er helt gratis, eneste krav er, at man selvfølgelig er en skole.
 
Forlaget Muse – Når ord og handling går hånd i hånd.

Du kan finde alle bøger fra Forlaget Muse hos www.forlagetmuse.dk

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.