Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Zebra

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 50 røverhistorier fra virkeligheden
  af Alexander Janku & Peter Løhde
  137,95 kr.

  Bogen er et produktet af kærlighed. Kærlighed til en god røverhistorie. Kærlighed til fortiden og det, den kan lære os om nutiden. Det er en kombination af det hele, som Alexander Janku og Peter Løhde har dyrket gennem fem år i deres podcast Vanvittig Verdenshistorie som de nu, for første gang, har nedfældet på skrift. I podcasten dyrker de historier fra virkeligheden, der overgår den vildeste fantasi. Både fra den nære fortid, fjerne fortid samt ind - og udland. Man skulle tro det var løgn - men der er sgu god nok.Bogen tager udgangspunkt i nogle af de vildeste fortællinger, de hr dækket i podcasten - tilsat nye historier.Alle historierne er fra den autentiske virkelighed, og de har lagt et stort tykke arbejde i at faktatjekke dem i det omfang, det er muligt. Hvis du kan lide vilde historier, platte ordspil og mærkelig fakta, så velkommen til!Bogen kan nydes over en kold øl, på toilettet eller hvor end du har lyst. Nyd den for dig selv eller giv den til en ven, du vil gøre klogere eller en fjende, du vil gøre dummere.Om ikke andet, så håver vi, at den vil give dig et smil på læben.

 • af Morten Ingemann
  127,95 kr.

  Golfstriber- et godt grin der formilder de flesteBogen kommer rundt i golfverdenens forunderlige afkroge.Afspejler golfspillernes mangeartede temperamenter ogderes til tider helt urimelige meninger om andre golfereog deres spil. Om deres koners manglende evner og andrespydigheder i almindelighed.

 • af Morten Ingemann
  127,95 kr.

  Lægestriber- medicin helt uden bivirkningerDen velkendte dialog mellem læge og patient er virkeligsat på spidsen i bogen med de mange sarkastiske- ograblende striber. Intet emne er helligt og slet ikke denedre regioner. Glæd dig til en række muntre øjeblikkei selskab med Morten Ingemann.

 • af Morten Ingemann
  127,95 kr.

  Julestriber- en oplagt mandelgaveMed familien i centrum giver Morten Ingemann sit skæveblik på julen og alle dens trængsler. I striberne kommer vilangt ind under huden på hr. og fru Danmark, og intet bliverpakket ind. Alt bliver udstillet og gjort til et godt grin.

 • af Morten Ingemann
  127,95 kr.

  Sommer Striber - vækker dit indre badedyr Topløse piger, hårdtpumpede casanovaer, blandet med tykke maver og skrigene unger. Mangfoldigheden kender ingen grænser på de danske badestrande. Nudister, campister og en duft af medister. Sommer i Danmark, så bliver det ikke bedre.

 • af Morten Ingemann
  48,94 kr.

  Forlaget Zebra udkommer hermed med den første i serien ’Krydstogt med Morten Ingemann’.Serien er tænkt som et sjovere alternativ til det gængse opgave-marked med kendte og nye opgavetyper, som alle er illustreret med udgangspunkt i den folkekære Morten Ingemanns univers.

 • af Rikke Schubart
  127,95 kr.

  Koralia er en eventyrlysten havfrue, der er nysgerrig efter at opleve livet på havets overflade. Da Koralias mor og far en dag bliver borte, svømmer hun ud i verdenshavene for at lede efter dem. Undervejs opdager hun menneskene, og hvad de gør ved havet, men får hjælp af sine mange venner blandt havets dyr.Tag på en sjov, spændende og lærerig rejse fra havfolkets koralrev, gennem den sunkne by Atlantis op til Ishavet og hjem til gennem Ørsesund.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.