Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Hoff & Poulsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Giovanni Boccaccio
  187,95 - 362,95 kr.

  Dekameron er en fantastisk ny dansk oversættelse af den berømte forfatter og digter Giovanni Boccaccio. Historien befinder sig i året 1348, hvor fem unge mænd og fem unge kvinder flygter fra pesten i Firenze, som finder ly i en lille landsby uden for byen. For at få tiden til at gå, forsøger de unge mennesker at underholde og opmuntre hinanden. Det ender med at de 10 personer udveksler historier med hinanden over 10 dage på skift. Det er disse interessante fortællinger om kærlighed og kammeratskab, om dumdristighed og hævnakt, der spænder fra det humoristiske og sanselige til det hjerteskærende og dramatiske, som tilsammen danner rammen for Dekameron. Dekameron anses for at have drevet verdenslitteraturen, da den har skabt forudsætningen for den europæiske prosatradition og novellegenre. Dekameron rummer så mange gode historier, som efter mere end 600 år stadig er overraskende og fascinerende.

 • af Daniel Defoe
  88,95 - 227,95 kr.

  Autentisk roman om den store pestepidemi, der ramte London i året 1665 og kostede cirka 100.000 mennesker – knap en fjerdedel af indbyggerne – livet. Bogen beskriver med stor detaljerigdom og indlevelse sygdommen og dens virkninger, indbyggernes reaktion på den og myndighedernes desperate forsøg på at inddæmme den. Som sådan er der tale om en enestående beretning om en historisk og sygdomshistorisk begivenhed, som nok er værd at skele til i vore dage, hvor vi ganske vist har langt større muligheder for at inddæmme og bekæmpe smitte, men hvor den enorme mennesketrafik, terrortrusler og antibiotika-resistens igen og igen får frygten for det store udbrud – pandemien – til at blusse op. Romanen inspirerede Albert Camus til hans Pesten og bringer mindelser om andre moderne postapokalyptiske skildringer. DANIEL DEFOE (1660-1731), britisk forfatter, er i dag mest kendt for romanen Robinson Crusoe, men var en uhyre produktiv skribent, der foruden en lille halv snes romaner skrev i hundredvis af pamfletter, digte, avisartikler mv., hvoraf en del havde et klart politisk indhold. Det er var et af disse skrifter, en stærkt satirisk pamflet, der i 1703 resulterede i en tur i gabestokken og et efterfølgende fængselsophold. Ud over skribentvirksomheden forsøgte Defoe sig i flere omgang som købmand, men opnåede aldrig større succes hermed. Defoes litterære blomstringstid faldt i de sidste godt ti år af hans liv. I 1719 udkom Robinson Crusoe, og i løbet af de næste fem år udgav han hele syv romaner mere, heriblandt den her foreliggende A Journal of the Plague Year (1722).

 • af Lev Tolstoj
  58,95 - 189,95 kr.

  Året er 1851. Rusland fører krig i Kaukasus og forsøger med brutale metoder at undertvinge de lokale befolkninger. Men felttoget har vanskeligheder, og interessen hos de russiske ledere er stor, da de får tilbudt hjælp fra uventet hold: Khadzji-Murat, den dygtigste af kaukasiernes anførere. Khadzji-Murat er ikke blevet russernes ven. Men magtkampe og forræderi har tvunget ham til at søge nye allierede, og nu må han navigere i et miljø, der frastøder ham, og hvor mistroen til ham er lige så stor som forhåbningerne. Tolstojs sidste roman er baseret på historiske begivenheder, men hver eneste scene fortæller noget universelt: om krigen og dens mudrede kompleksitet; om de brutale autokrater, som er dens ophavsmænd; om den menige soldats liv og død, de besattes lidelser og de religiøse forkyndere, der fisker i rørte vande. LEV NIKOLAJEVITJ TOLSTOJ (1828-1910) er en af Ruslands allerstørste forfattere, der med romaner som Krig og fred og Anna Karenina har sat milepæle i verdenslitteraturhistorien. Ved siden af sit forfattervirke var Tolstoj en vigtig stemme i sin samtids store debatter om moralske, religiøse og politiske spørgsmål. I en periode gjorde han militærtjeneste i Kaukasus, og det var her, han hørte om den historiske skikkelse Khadzji-Murat og blev inspireret til sin romanfigur af samme navn.

 • af Alex Marwood
  147,95 - 186,95 kr.

  En sommermorgen i 1986 mødes to elleveårige piger for første gang. Ved dagens afslutning står de anklaget for en frygtelig forbrydelse. Femogtyve år senere rammes en lille ferieby på den engelske sydkyst af en række mord og bestialske overfald på unge kvinder. Journalisten Kirsty Lindsay rapporterer fra stedet, og hendes undersøgelser bringer hende i kontakt med Amber Gordon, der arbejder som rengøringskone i det lokale tivoli. Det er første gang, Kirsty og Amber ser hinanden, siden den skæbnesvangre dag for så mange år siden. De lever nye liv med mænd og børn, som intet ved. Men nu er det hele truet: For mens jagten i badebyen går ind for at afsløre en morder, stiger de to kvinders frygt for selv at blive afsløret. Afsløret som de to børn, der engang af hele pressen blev udråbt som ondskaben selv.

 • af Lotta Elstad
  88,95 - 189,95 kr.

  Jeg nægter at tænke er en forrygende morsom og bidende komedie om kærlighed, svangerskab og abort, men også om politik, EU og den nye underklasse, prekariatet. Vi møder den unge freelancejournalist Hedda Møller efter en traumatisk flyvetur og en strabadserende rejse tilbage til Oslo gennem et kriseramt Europa med tog og bus. Et møde i Berlin fører til et one-night-stand med en fyr, som aldrig holder op med at sende sms’er i CAPS LOCK. Hjemme igen opdager hun en uønsket graviditet. Det burde være let at gøre noget ved. Det er det bare ikke. Hun mødes af velfærdsstatens krav om tre dages tænkepause. Over tre dage følger vi hendes hektiske kamp for at holde fast i sin beslutning. Elstads roman er fuld af referencer, og hun blander alt fra feministisk kritik af franske filosoffer til abortråd hentet fra internettets dyb. Hedda er så tæt knyttet til sin smartphone, at det ikke længere er let at sige hvor hendes egne tanker slutter, og hvor Googles algoritmer begynder. Men man behøver ikke forstå alle referencerne for at forstå og påskønne bogen. For temaerne er universelle: retten til at bestemme over sit eget liv og bestræbelsen på at kontrollere sin egen skæbne. NATT&DAG-/Osloprisen i kategorien Årets litteratur 2017 Nomineret til Ungdommens kritikerpris 2018 »Engasjerende, morsom roman om en kvinne som ikke lar seg bli for sårbar.« – Stavanger Aftenblad – terningkast 6! »Lotta Elstads energi, vittighet og presisjon gjør Jeg nekter å tenke til en av årets mest fornøyelige leseropplevelser. (...) innenfor sin komiske sjanger er den rett og slett perfekt: stimulerende, spennende, morsom, skarp – og litt mørk.« – Fædrelandsvennen – terningkast 6! »Man skulle ikke tro det var mulig å skrive en morsom roman om reservasjonsretten og abortnemnda, men Lotta Elstad klarer det. (...) Elstad har også en feministisk agenda. Men i stedet for å gjøre kvinnen til den svake part, gjør hun henne til en egenrådig, frekk og herlig type. (...) Det er forfatterens muntlige og munnrappe stil som gjør dette til god underholdning.« – Aftenposten LOTTA ELSTAD (f. 1982) kritikerrost norsk journalist og forfatter. Har udgivet dokumentarbøgerne En såkalt drittjobb (2008) og Den spanske sensasjonen Podemos (2015) samt romanerne Ettromsleiligheten (2012) og Et eget rom (2014). Med Jeg nægter at tænke – hendes tredje roman – debuterer hun på dansk.

 • af Yasunari Kawabata
  136,95 - 147,95 kr.

  Den japanske nobelpristager Yasunari Kawabatas sene mesterværk om alderdom, begær og moral.En mørk aften ankommer den gamle mand Eguchi til et ensomt beliggende hus for at opleve en hemmelig og forbudt nydelse. I huset kan man mod betaling få lov at sove ved siden af en nøgen ung pige. Pigerne er ”lagt til at sove” med et stærkt sovemiddel og kan ikke vækkes, og det er ikke tilladt at forgribe sig på dem. Huset har tillid til kunderne, for kun gamle mænd, der har mistet deres seksuelle formåen, har adgang.Bogen følger gamle Eguchi gennem dette og flere intense natlige besøg – hver gang hos en ny pige – hvor han gennemgår et væld af følelser, tanker, drømme og erindringer. Kawabata fører med sin uovertrufne prosa læseren dybt ind i dette menneskes indre liv og maner den besynderlige og problematiske situation frem, så man nærmest føler, at man er der selv.YASUNARI KAWABATA (1899-1972) er en af det 20. århundredes største japanske forfattere på linje med for eksempel Yukio Mishima. I 1968 modtog han, som den første japanske forfatter nogensinde, Nobelprisen i litteratur.

 • - Ni store opdagelsesrejsende
  af Kåre Bluitgen
  273,95 kr.

  Siden tidernes morgen er der folk, der er rejst ud for at se, hvad der lå bag nærmeste bjerg – eller opdage hele verden. I dag ses nogle af de store europæiske opdagelsesrejsende som helte, andre som skurke. Men det er næppe så enkelt, og set med samtidens øjne var der vægtige grunde til at rejse ud. De store ekspeditioner handlede om erobringer af fjerne riger, som måske rummede uudtømmelige værdier af guld, krydderier og silke. Og om at sprede det kristne budskab til alverdens hedninger. Men vigtigst af alt var, om der kunne drives handel med disse ukendte egne. I bogen fortæller Kåre Bluitgen levende om ni af de vigtigste europæiske opdagelsesrejsende, om hvad der drev dem, om deres ufattelige strabadser og om resultaterne og konsekvenserne af deres rejser – dengang som i dag. Han begynder med Marco Polo, der som stor dreng i 1271 drog ud på en over 20 år lang rejse til det fjerne Østen. Og slutter med Roald Amundsen, der i 1911 deltog i et ekstremt kapløb med englænderen Robert Scott om at nå først frem til den sidste hvide plet på verdenskortet: Sydpolen. De ni opdagelsesrejsende er: Marco Polo, Christoffer Colombus, Ferdinand Magellan, Hernán Cortés, Vitus Bering, Mungo Park, Henry Morton Stanley, Fridtjof Nansen, Roald Amundsen.Bogens forord er skrevet af direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev.KÅRE BLUITGEN (f. 1959) har selv rejst verden tynd og skrevet en lang række romaner, fagbøger, filmmanuskripter, børnebøger etc., heriblandt den skønlitterære danmarkshistorie Odins hvisken i fire bind samt Koranen gendigtet.

 • af István Örkény
  73,95 - 157,95 kr.

  En mesterlig satire over magtens undertrykkende natur Den store ungarske forfatter István Örkény er den groteske prosas mester, og romanen Familien Toth er hans hovedværk, en moderne klassiker, som nu foreligger på dansk for første gang.Familien Toth er den absurde og sorthumoristiske fortælling om brandmanden Lajos Toth og hans familie, der får vendt deres liv på hovedet, da de siger ja til at lade en major fra hæren bo hos sig i en periode. Anden Verdenskrig raser, og familiens søn er ved fronten, og de vil gøre alt for at tilfredsstille majoren, der er sønnens overordnede. Men majoren viser sig at være et menneske med meget dårlige nerver og nogle højst excentriske vaner, og tilværelsen for den lille familie udvikler sig hurtigt til et absurd mareridt, som truer især Lajos Toths forstand. ISTVÁN GYÖRGY ÖRKÉNY (1912-1979) er en af de relativt få ungarske forfattere, hvis værk er kendt uden for hjemlandets grænser. Han har modtaget talrige priser for sit forfatterskab. Hans kendetegn er satiriske og spiddende samfundsskildringer, ofte i helt kort form. Kortromanen Familien Toth fra 1966 er blevet en moderne klassiker og er oversat til 28 sprog.

 • af Hanshan
  26,95 - 152,00 kr.

  Jeg bor på et bjergIngen kender stedeti de hvide skyeri stilhed stilhed altid Digteren og eneboeren Hanshan er en af den kinesiske litteraturs mest sagnomspundne figurer. Han siges at have levet under Tangdynastiet i årene 712-793, men det er behæftet med betydelig usikkerhed, da kendskabet til ham udelukkende baserer sig på ca. 300 overleverede digte. Digtene skulle været skrevet i en hule i Tiantaibjergene. De rummer både buddhistisk, zenbuddhistisk og daoistisk visdom og beskrivelser af hans daglige liv på det kolde bjerg. Pseudonymet Hanshan betyder netop Kolde Bjerg. Hanshan anses for at være Kinas mest oversatte digter.

 • af Pia Schwarz Lausten, Thomas Harder & Anders Toftgaard
  22,95 - 32,95 kr.

  I dette introducerende bind til Giovanni Boccaccios berømte fortællekreds Dekameron beretter oversætteren Thomas Harder om Boccaccio og værkets tilblivelse - og om arbejdet med oversættelsen. Værkets to redaktører Pia Schwarz Lausten og Anders Toftgaard indfører yderligere i værket og dets baggrund og historie.

 • af Thomas Bjerg
  247,95 kr.

  En død kvinde i et skummelt telt dybt inde i en mose. Det er det, der møder journalist Martin Eriksen, kort efter at han er startet som kommunikationschef i den excentriske iværksætter Esben Warbergs virksomhed. Martin opdager hurtigt, at virksomheden, der ligger ved Sortemosen i Nordsjælland, dækker over et hængedynd af hemmeligheder. Da ikke bare en, men flere af de kvinder, som Esben har sat en ære i at hjælpe i job, myrdes, må Martin kæmpe med livet som indsats for at opklare forbrydelserne. Samtidig kæmper han for at slippe fri af sin fortid, hvor de mørkemænd, der tidligere var en besættelse for ham, stadig spøger i kulissen. SORTEMOSE er tredje bind i den stærke og vedkommende politiske krimiserie Skadedyr om journalisten Martin Eriksen, hvis samvittighed og stærke retfærdighedssans byder ham at involvere sig, selvom han risikerer at miste alt og alle, han holder af.

 • - eller Det vilde England
  af Richard Jefferies
  221,95 - 227,95 kr.

  Richard Jefferies’ Efter London fra 1885 er et af de tidligste og væsentligste eksempler på den postapokalyptiske genre inden for litteraturen og en forløber for vore dages cli-fi, klimafiktion. Efter en naturkatastrofe er London blevet en sumpet og giftig ødemark. Resten af England er præget af vild skov og vidtstrakte søer. I ruinerne efter civilisationen har de overlevende samlet sig i rivaliserende stammer. I bogens første korte del, ”Barbariets tilbagevenden”, hører vi om civilisationens forfald efter katastrofen, og i anden del, ”Det vilde England”, følger vi Felix Aquila, som sætter sig for at udforske den omgivende verden for at gøre sig fortjent til sin elskede Auroras gunst. Jefferies var stærkt optaget af naturen og skildrede med stor skønhed dens rigdom af fugle, dyr og planter. I fremtidsfantasien Efter London er den overlevende menneskehed omplantet i en genforvildet verden. I en tid, hvor vi lever i frygt for den truende klimakatastrofe, virker Jefferies uhyggelig aktuel. Efter London har påvirket William Morris, J.R.R. Tolkien, John Fowles og lang række andre forfattere. (John) Richard Jefferies blev født i 1848 i Coate i regionen North Wiltshire. Hans opvækst på sine forældres lille gård skulle blive en afgørende inspirationskilde for hans forfatterskab og sansemættede skildringer af den frodige natur og livet på landet. Han var glødende optaget af naturbeskyttelse, længe inden dette var blevet et begreb. Hans righoldige forfatterskab, som spreder sig over mange genrer, rummer både seriøse naturstudier og fantasifuld fiktion. Blandt hans mest kendte værker er børnebogen Bevis (1882), selvbiografien The Story of My Heart (1883) og science fiction-romanen After London (1885), som hermed for første gang foreligger på dansk. The Observer har kaldt romanen ”en af victoriatidens smukkeste”. Gennem det meste af sit voksne liv kæmpede Richard Jefferies med tuberkulose. Han døde som 38-årig i 1887. I dag kan man besøge hans museum i Coate i det hus, han voksede op i.

 • af Ida Monrad Graunbøl
  87,95 - 151,95 kr.

  På en kartoffelmark i provinsen står en mand og bander i den bagende sol. Han er i krise i den ellers mest lykkelige tid af sit liv. Hans kartoffelplanter er ved at bukke under, og kvinden i hans liv vil ikke tale med ham. Kvinden hedder Egern. Som en anden Venus stiger hun op af havet på en forårsdag, hvor Mau – blandt venner kaldet Mau Mau – er nede på stranden. Hendes ankomst afføder en lang række forunderlige hændelser og også en indre kamp i Mau. Der er mere på spil end bare præmiekartofler, og det man kan se med det blotte øje. Miraklernes tid er en roman om at gribe ud efter lykken, om kampen for at være en god mand og om en blå plante, der kan andet og mere end bare at stå og gro.

 • af Yasunari Kawabata
  152,00 kr.

 • af Stine Bork
  117,95 kr.

  Stine Bork debuterede i 2008 med den vilde og vildt poetiske roman Det meste af tiden, som fik stor opmærksomhed og bl.a. fik Politikens anmelder til at skrive om en ”original sproglig frodighed og et nærmest hvileløst begær efter at nå til bunds i udforskningen af det store kærlighedstab … Når Stine Bork Kristensens sprog er skarpt og uden slinger, slår det som lussinger, der synger i kraniet længe efter.” I sin nye digtsamling, som er hendes tredje, er Stine Bork i en vis forstand mere stilfærdig og ligefrem, men endnu mere sprogligt stærk. Billederne og sammenligningerne er ofte så præcise, at de føles indlysende som åbenbaringer. Indholdsmæssigt er digtene på en gang enkle og smækfulde af komplekst følelsesliv. Omdrejningspunktet er forholdet til et du, og Bork skriver med sjælden klarhed alt det modsætningsfyldte i kærlighedsforhold frem. Det er både morsomt, smerteligt og smukt.

 • af Maja Svane Hansen
  97,95 kr.

 • af Joey Comeau
  262,95 kr.

 • af Voltaire
  304,95 kr.

 • af Vilhelm Bergsøe
  147,95 kr.

 • af Robert Pobi
  205,95 kr.

  En serie voldsomme eksplosioner ryster New York En smuk aften i oktober afholdes et privat erhvervsarrangement på Guggenheimmuseet i New York. Da festlighederne er på deres højeste, udløses en kraftig eksplosion, som blæser alle vinduer ud og dræber samtlige 702 tilstedeværende. Det står hurtigt klart, at der ikke er tale om en ulykke. Men hvad er motivet? Var alle ofrene blot på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Var de alle mål? Eller var målet én bestemt blandt de mange? Mængden af omkomne og efterforskningsmateriale er uoverskuelig for ledende FBI-agent Brett Kehoe og hans team. Der er brug for en stærk matematisk og analytisk hjerne på holdet. Den tidligere FBI-agent og nuværende universitetsprofessor i astrofysik Lucas Page må atter tilkaldes. Da hans by er under angreb, og hans familie er i farezonen, indvilliger han og er snart dybt involveret i jagten på den eller de ansvarlige. ROBERT POBI har fisket efter hvide hajer ud for Montauk, jagtet prærieulve i en sandbuggy i Mojaveørkenen og udforsket dybe, underjordiske huler i det tidligere Jugoslavien, og han har en lang karriere som antikvitetshandler bag sig. I dag er han en international bestsellerforfatter bosiddende i Montreal i Canada. Hans bøger er udkommet i 25 lande. På dansk er tidligere udkommet Bloodman (2012) og Iskoldt had (2021), som er det første bind i serien om tidligere FBI-agent Lucas Page.

 • af Carlo Collodi
  189,95 kr.

 • - Bind I: Første til femte dag
  af Giovanni Boccaccio
  117,95 - 118,95 kr.

  Første bind af Giovanni Boccaccios verdensberømte fortællekreds i ny dansk oversættelse ved Thomas Harder Året er 1348. Ti unge mennesker flygter fra pesten i Firenze og tager ophold på et landsted uden for byen. Her underholder de sig i ti dage med at fortælle hinanden historier. Det er disse i alt 100 historier, der udgør Dekameron – den første store samling fortællinger i moderne europæisk litteratur. Det er historier om kærlighed og venskab, om kløgt og dumhed, om bedrag og hævn, og de spænder vidt: fra det humoristiske og erotiske til det dramatiske og tragiske. Dekameron er en milepæl i verdenslitteraturen. Den er en grundsten i den europæiske prosatradition og i novellegenren som sådan. Og ikke mindst er den et skatkammer af gode historier.

 • - Bind II: Sjette til tiende dag
  af Giovanni Boccaccio
  87,95 - 88,95 kr.

  Andet bind af Giovanni Boccaccios verdensberømte fortællekreds i ny dansk oversættelse ved Thomas Harder Året er 1348. Ti unge mennesker flygter fra pesten i Firenze og tager ophold på et landsted uden for byen. Her underholder de sig i ti dage med at fortælle hinanden historier. Det er disse i alt 100 historier, der udgør Dekameron – den første store samling fortællinger i moderne europæisk litteratur. Det er historier om kærlighed og venskab, om kløgt og dumhed, om bedrag og hævn, og de spænder vidt: fra det humoristiske og erotiske til det dramatiske og tragiske. Dekameron er en milepæl i verdenslitteraturen. Den er en grundsten i den europæiske prosatradition og i novellegenren som sådan. Og ikke mindst er den et skatkammer af gode historier.

 • af Thomas Bjerg
  197,95 kr.

  Mariana forsker i flåter i en skov i Sydsjælland, da hun en dag finder et spædbarn efterladt ved hendes skurvogn. Meget tyder på, at det var netop hende, der skulle finde den lille dreng. Mariana knytter sig til drengen uden egentlig at ville det. Men hendes beskytterinstinkt vækkes for alvor, da nogen forsøger at bortføre drengen. Kort tid efter findes drengens mor myrdet. Mariana involverer sin ven journalisten Martin Eriksen, men han har svært ved at slippe sin egen sag, jagten på en serbisk militsmand – en sag, der har kørt Martins eget familieliv i sænk.HITTEBARN er andet bind i den stærke og vedkommende politiske krimiserie Skadedyr om journalisten Martin Eriksen, hvis samvittighed og stærke retfærdighedssans byder ham at involvere sig, selvom han risikerer at miste alt og alle, han holder af.

 • af Thomas Bjerg
  147,95 kr.

  På en løbetur i skoven opdager journalist Martin Eriksen det mishandlede lig af en ung kvinde. En kvinde, han netop havde mødt og var tiltrukket af. Liget har et malteserkors ridset ind i huden, og det skal vise sig at bringe nyt liv til en gammel sag, som Martin har arbejdet med som journalist. En sag, der involverer et nynazistisk netværk og nogle forsvundne danske muslimer, der er sat i forbindelse med terror. Da Martin vil skaffe sig flere oplysninger om den døde kvinde og hendes forbindelse til det nazistiske netværk, får det alvorlige konsekvenser for ham selv og hans nærmeste. NATMÆNDENE er første bind i den stærke og vedkommende politiske krimiserie Skadedyr om journalisten Martin Eriksen, hvis samvittighed og stærke retfærdighedssans byder ham at involvere sig, selvom han risikerer at miste alt og alle, han holder af.

 • af Arthur Machen
  118,95 - 186,95 kr.

  I Den store Gud Pan og andre fortællinger præsenteres de bedste historier af den store gotiske forfatter Arthur Machen, hvis værker har haft enorm indflydelse på gyserlitteraturen i det 20. århundrede. Selve titelnovellen, Den store gud Pan, er af Stephen King blevet kaldt den måske bedste engelsksprogede horrorfortælling nogensinde, og den øvede stor indflydelse på den lidt yngre samtidige H.P. Lovecraft. Machens fortællinger kredser om den verden, der skjuler sig bag ved den umiddelbart synlige, og mennesker, der søger at komme i berøring med den – ofte med alvorlige konsekvenser. Som hos de andre mesterforfattere inden for genren er Machens skildring af det uhyggelige, det fremmede, raffineret og subtil. Vi møder ikke ”monsteret” eller ”det onde”, men vi fornemmer det ganske tæt på – i øjnene på et menneske, der har mistet forstanden, i sporene efter et ritual, i skyggerne, der falder hen over et ellers idyllisk landskab – og hårene rejser sig på os.

 • af Arthur Machen
  43,95 kr.

  Med Den lysende pyramide & Det hvide folk præsenteres to af de bedste historier af den store gotiske forfatter Arthur Machen, hvis værker har haft enorm indflydelse på gyserlitteraturen i det 20. århundrede. Stephen King har omtalt den som den måske bedste engelsksprogede horrorfortælling nogensinde, og den øvede stor indflydelse på den lidt yngre samtidige H.P. Lovecraft. Machens fortællinger kredser om den verden, der skjuler sig bag ved den umiddelbart synlige, og mennesker, der søger at komme i berøring med den – ofte med alvorlige konsekvenser. Som hos de andre mesterforfattere inden for genren er Machens skildring af det uhyggelige, det fremmede, raffineret og subtil. Vi møder ikke ”monsteret” eller ”det onde”, men vi fornemmer det ganske tæt på – i øjnene på et menneske, der har mistet forstanden, i sporene efter et ritual, i skyggerne, der falder hen over et ellers idyllisk landskab – og hårene rejser sig på os.

 • af Arthur Machen
  32,95 kr.

  Med Det hvide pulver & Bueskytterne præsenteres to af de bedste historier af den store gotiske forfatter Arthur Machen, hvis værker har haft enorm indflydelse på gyserlitteraturen i det 20. århundrede. Stephen King har omtalt den som den måske bedste engelsksprogede horrorfortælling nogensinde, og den øvede stor indflydelse på den lidt yngre samtidige H.P. Lovecraft. Machens fortællinger kredser om den verden, der skjuler sig bag ved den umiddelbart synlige, og mennesker, der søger at komme i berøring med den – ofte med alvorlige konsekvenser. Som hos de andre mesterforfattere inden for genren er Machens skildring af det uhyggelige, det fremmede, raffineret og subtil. Vi møder ikke ”monsteret” eller ”det onde”, men vi fornemmer det ganske tæt på – i øjnene på et menneske, der har mistet forstanden, i sporene efter et ritual, i skyggerne, der falder hen over et ellers idyllisk landskab – og hårene rejser sig på os.

 • af Arthur Machen
  43,95 kr.

  I Den store Gud Pan præsenteres en af de bedste historier af den store gotiske forfatter Arthur Machen, hvis værker har haft enorm indflydelse på gyserlitteraturen i det 20. århundrede. Stephen King har omtalt den som den måske bedste engelsksprogede horrorfortælling nogensinde, og den øvede stor indflydelse på den lidt yngre samtidige H.P. Lovecraft. Machens fortællinger kredser om den verden, der skjuler sig bag ved den umiddelbart synlige, og mennesker, der søger at komme i berøring med den – ofte med alvorlige konsekvenser. Som hos de andre mesterforfattere inden for genren er Machens skildring af det uhyggelige, det fremmede, raffineret og subtil. Vi møder ikke ”monsteret” eller ”det onde”, men vi fornemmer det ganske tæt på – i øjnene på et menneske, der har mistet forstanden, i sporene efter et ritual, i skyggerne, der falder hen over et ellers idyllisk landskab – og hårene rejser sig på os.

 • af Robert Pobi
  73,95 - 117,95 kr.

  Under den værste snestorm i mands minde bliver en FBI-agent skudt i sin bil. Det står hurtigt klart, at han blevet skudt af en snigskytte, men det er umuligt at afgøre, hvor skuddet kom fra. Indsatslederen Brett Kehoe indser, at han har brug for hjælp og tilkalder den modvillige, tidligere FBI-agent Lucas Page. Lucas Page forlod FBI efter en tragisk affære, som kostede ham et ben, en arm, et øje og lysten til at fortsætte. Nu er der igen bud efter hans næsten overjordiske evner til at læse et gerningssted, beregne vinkler og afstande ud i hovedet. Han kan meget vel være den eneste, som kan finde snigskyttens rede. Lucas Page har bestemt ikke lyst til at hjælpe FBI, men ofret er hans tidligere partner. Mordet på hans partner skal vise sig kun at være det første i en serie af minutiøst planlagte og spektakulært udførte mord under de værst tænkelige vejrforhold. Mordene har tilsyneladende ingen sammenhæng udover det faktum, at alle ofrene er ordenshåndhævere. Den ukendte snigmorder er hele tiden et skridt foran, og snart er også Lucas Pages familie i morderens sigtekorn. ”Et fantastisk plot, en fantastisk kulisse og endnu mere fantastiske karakterer – jeg er vild med den bog.” – Lee Child

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.