Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Lamberth

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  101,95 kr.

  En flot designet malebog i en lækker kvalitet, baseret på Tove Janssons originale kunstværker.Lær Mumidalens magiske og filosofiske verden at kende i denne dejlige malebog med den følsomme Mumitrold, den kærlige Snorkfrøken, den filosofiske Mumrik, den kloge Mumimor og de mange andre sympatiske eller særprægede karakterer.Her er både smukke mønstre og hyggelige scener med alle beboerne i mumidalen. Det hele er krydret med udvalgte citater fra de originale Mumibøger.Den perfekte gave til Mumi fans i alle aldre!

 • - Om mødre, børn og kærlighed
  af Quentin Gréban
  247,95 kr.

  MOR. Et af de første ord, man lærer. Et unikt navn, der alligevel deles af milliarder af kvinder. Et ord, som fortæller om kærlighed, omsorg og tilknytning, men sommetider også om svigt og savn. Ethvert barn har – eller har haft – en mor. Mødre findes på alle kontinenter – tilsyneladende meget forskellige, men med et tilfælles: Ønsket om, at deres barn vil få et godt liv. Bogen her med citater fra hele verden om mødre, børn og kærlighed, illlustreret med Quentin Grébans helt fantastiske akvareller er en hyldest til din, min og alle andres mødre. Bogens titel er et uddrag af citatet: “De to vigtigste ting, en mor kan give sit barn er rødder og vinger.“ – Jonas Salk (1914 -1995) amerikansk læge, som opfandt poliovaccinen i 1955.

 • af Lena Lamberth
  79,95 - 82,95 kr.

  Flot hardcover skitse- og notesbog i lækker kvalitet. For- og bagside prydes af Hans Scherfigs dejlige billede 'Det store træ'.På bogens første side er en kort biografi om Hans Scherfig. Bagerst i bogen er samme tekst på engelsk.

 • - En fortælling om Livgarden
  af Anton Skriver Olesen
  188,95 kr.

  Jeg er typen, som altid kommer fem minutter for sent, relativt ofte mister min mobil og i øvrigt sagtens kan undvære den. Jeg har aldrig haft de store bekymringer ved at være afskåret fra omverdenen og er egentlig bedst til at gå mine egne veje. Ingen, som kender mig, ville på forhånd sige: “Ham der Anton, han er simpelthen skabt til Livgarden.” De ville snarere tænke: “Kæft, trit og retning? Det går aldrig!” Mit formål med at søge ind ved Livgarden var at blive en del af et fællesskab og vise, at jeg godt kunne tage ansvar og rette ind. En hudløs og sårbar fortælling om en værnepligt i Livgarden, hvor hovedpersonens egne oplevelser og iagttagelser af kammeraterne, de overordnede og det militære system flettes sammen i en fiktiv fortælling med opdigtede navne og karakterer.Bogens titel, DRÆN, refererer til militært slang om en i tjenesten ugidelig eller kluntet person, men også til hvordan store udfordringer og svære situationer kan tappe en for al energi. Soldater har brug for at kunne være ‘hårde’, men er det alle situationer, som kræver det?

 •  
  127,95 kr.

  Flot Skagen kalender med billeder af P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Carl Locher, Marie Krøyer og Laurits Tuxen.Format: 31x34 cm.

 • af Felicity Brooks
  297,95 kr.

  Under overskrifter som Kropssprog og signaler, Humøret skifter, Er du bekymret og Snak om følelser får man præsenteret forskellige børn og voksne som bl.a. i talebobler udtrykker deres følelser.Bogen er udformet til dialogisk læsning, hvor børn sammen eller i selskab med voksne kan nærme sig det sommetider svære emne, følelser, og lære at udtrykke sig mere præcist i forhold til hvordan de selv har det.Et godt redskab bl.a. i skolen, hvor der ofte er mange og store følelser på spil.

 • af Christine Henkel
  197,95 kr.

  Kig og snak om Naturen er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter Christine Henkel. Denne bog, udgivet i 2022, er en dybdegående undersøgelse af naturens vidundere, skrevet i en letforståelig og engagerende stil. Genren for denne bog er ikke let at definere, da det er en blanding af fakta, eventyr og opdagelse, hvilket gør det til en spændende læsning for alle aldersgrupper. Udgivet af Lamberth, denne bog er en fantastisk tilføjelse til enhver bogsamling, og en der virkelig får dig til at stoppe op og tænke over den verden, vi lever i. Så tag et kig og snak om naturen, du vil ikke blive skuffet.

 • af Felicity Brooks
  197,95 kr.

  Venskaber har stor betydning for børns fysiske og mentale sundhed. De opbygger deres selvværd, hjælper dem med at finde ud af, hvem de er uden for familien, og giver dem mulighed for at udvikle sociale færdigheder. Samvær med andre gør børn mere robuste og lærer dem at håndtere skuffelser og problemer. Vigtigst af alt betyder venskaber, at børn udvikler empati, får dem til at interessere sig for andre og overveje andres behov. Denne bog er udformet med henblik på at hjælpe børn med at tænke og tale om, hvad et venskab er, og udvikle de færdigheder som er nødvendige for at indgå og bevare venskaber. Den store bog om VENSKABER er en bog om at sætte pris på hinanden og møde andre med respekt og åbent sind ...

 • af Felicity Brooks
  297,95 kr.

  Den store bog om forskellighed er en fængslende og tankevækkende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Felicity Brooks. Denne bog, der blev udgivet af Lamberth i 2021, udforsker forskelligheder på en dybdegående og meningsfuld måde. Bogen tilhører genren af børnebøger, men dens budskab er universelt og kan nydes af læsere i alle aldre. Felicity Brooks har med sin unikke skrivestil formået at skabe en bog, der både er lærerig og underholdende. Bogen er fyldt med farverige illustrationer og engagerende historier, der vil holde læseren fanget fra første til sidste side. Udgivet af det velrenommerede forlag Lamberth, er denne bog et must-read for alle, der ønsker at forstå og fejre forskellighed. Den store bog om forskellighed er mere end bare en bog; det er en invitation til at se verden fra et nyt perspektiv.

 • af Lena Lamberth
  82,95 kr.

  Flot hardcover skitse- og notesbog i lækker kvalitet. For- og bagside prydes af Carl Larssons dejlige billede 'Sommer i Sundborn'.På bogens første side er en kort biografi om Carl Larsson (svensk). Bagerst i bogen er samme tekst på engelsk.

 • af Lena Lamberth
  197,95 kr.

  Ny udgave af den efterspurgte billedordbog, hvor man i store helsides scenarier følger en flok dinosaurer i løbet af et år indrammet af små vignetter og fakta om naturenKlassisk naturbilledbog

 • af Lena Lamberth
  197,95 kr.

  Ny udgave af den populære billedordbog, hvor man følger arbejdet med dyrene i Zoo i løbet af et døgn. De store helsides scenarier er indrammet af små vignetter med detaljer man kan kigge efter.Klassisk myldrebog om ZOO

 • af Lucy Cousins
  77,95 kr.

  Hvad ser Malle, når hun er udendørs. Mere end 100 almindelige ord for og billeder af forskellige legeredskaber, dyr, køretøjer, legetøj mm. i Lucy Cousins karakteristiske, tydelige streg. Flot papbog i en god, kraftig kvalitet.

 •  
  101,95 kr.

  17 skønne dyremotiver til at farvelægge frit efter Hans Scherfigs dejlige billeder. Farvelæg motiverne i lige den stil og de farver du selv vælger eller lad dig inspirere af Hans Scherfigs originaler som er på bagsiden.

 • af Kristina Scharmacher-Schreiber
  397,95 kr.

  Tag med i regnskoven på Borneo og mød den lille orangutang, Hugo, som bor sammen med sin mor højt oppe i trækronerne. Her er de i sikkerhed for tigre, og der er masser af frugt og blade, som de lever af.Sød og oplysende historie om en orangutangs udvikling og liv med et faktaopslag bagest i bogen, som bl.a. kommer ind på, at arten er truet.

 • af Carl Larsson
  127,95 kr.

  Flot kalender med Carl Larssons stemningsfulde akvareller.Format: 31x34 cm.LAMBERTH er officiel partner i bevarelsen af Carl Larsson gården Sundborn og kulturarven efter Carl og Karin Larsson. Når du køber kalenderen går der et beløb til dette formål.

 • af Paul Fischer
  127,95 kr.

  Flot kalender Med Paul Fischers stemningsfulde bymotiver.

 • af Leif Sylvester
  147,95 kr.

  Stor flot kalender med Leif Sylvesters skægge og farverige billeder.

 •  
  127,95 kr.

  Stor, flot kunstkalender med billeder af P.S. Krøyer, Anna Ancher, Laurits Tuxen, Carl Locher og Michael Ancher.

 • af Felicity Brooks
  197,95 kr.

  Det kan være meget forstyrrende – faktisk ødelæggende at bekymre sig for meget. Bogen her er fuld af eksempler på, hvordan angst og bekymring kan vise sig i dagligdagen, og hvordan man kan tackle følelsen, når den opstår. For yngre børn er “distraktion” i form af aktiviteter som motion, leg og gør det selv-projekter, sammen med åndedrætsøvelser og afspænding ofte mere effektivt end “samtaleteknikker”. Bogen kan hjælpe børn med at genkende og sætte ord på deres følelser og få lettere ved at overkomme almindelige daglige udfordringer.Denne bog er udformet med henblik på yngre børn og handler om at genkende, forstå og bearbejde angst og uro. Bag i bogen får man en række gode råd til at håndtere følelserne og blive mere robust.

 • af Friederun Reichenstetter
  297,95 kr.

  Hvad er det for fugle, som kvidrer i haven? Søskendeparret August og Amalie har opdaget et ynglende mejsepar. Solsorten har også bygget en rede i nærheden af huset, og de kan se den fodre sine unger fra vinduet. Det varer ikke længe før ungerne er flyvefærdige.Bogen tager udgangspunkt i fugle, som findes omkring huset og haven, hvor August og Amalie bor, men man hører også om andre arter, som de ser på udflugter til skov og strand.En sød historie om fuglelivet omkring os, som kan introducere hele familien til glæden ved naturen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.