Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Legind

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  58,95 kr.

  Klassisk folde-ud-kort over Danmark i målestok 1:500.000, hvor 1 cm på kortet = 5 km.Udfoldet er kortet 60x80 cm med farvetryk på begge sider.Ud over det komplette vejkort over Danmark, indeholder kortet følgende:Bykort over København, Aarhus, Aalborg og OdenseOversigtskort over StorkøbenhavnAfstandstabelNavnefortegnelse/indeksSignaturforklaringMålepindKortet er sidst revideret i juli 2022

 • - 250 oplevelser i Danmark
  af Jørgen Hansen
  275,97 kr.

  250 WOW-oplevelser i DanmarkBucket list præsenterer 250 spændende og usædvanlige oplevelser fra hele Danmark – og du har garanteret de fleste af dem til gode endnu!Mærk suget i maven, når du går bridgewalking hen over Lillebælt, oplev nordlyset på stranden ved Tisvildeleje, prøv surfparadiset Cold Hawaii i Klitmøller, bevæg dig ned i cisternerne under Søndermarken, oplev de blomstrende kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård, pluk østers i Vadehavet udfor Rømø, stå på ski ned ad taget på forbrændingsanlægget CopenHill, tag med postbåden på et paradisisk øhop i Nakskov Fjord, kys dit livs udkårne i forsamlingshuset Månen på Frederiksø, gå rundt i trætoppene på Kragerup Gods– og meget, meget mere!Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, der er forfatter til en lang række bøger om oplevelser i Danmark, fx Bilture i Danmark og Gratisoplevelser i Danmark.

 • af Eva Tangø-Brandt
  125,95 kr.

  Leginds rejseguide: Gardasøen og VeronaInspiration:Få inspiration til at opleve Gardasøens middelalderbyder, kulturperler og skønne natur.Planlægning:Eksperternes råd til planlægning af den perfekte ferie.Information:Få nyttige rejseinformationer og bliv klogere på Gardasøens historie.Oplevelser:Find vejen til populære seværdigheder og oplevelser.

 •  
  58,95 kr.

  Er du god til tal? Og vil du gerne være endnu bedre og score det sortebælte? Så skal du prøve denne bog med over 100 sudokuer. Opgaverne er nemme i starten og bliver gradvist sværere, efterhånden som du arbejder dig igennem bogen.

 •  
  58,95 kr.

  Hold de små grå i form med bogens udfordrende hjernegymnastik! De 200 opgaver stimulerer og styrker din intelligens og din evne til at tænke logisk og rationelt. Det er perfekt mental træning og timevis af sjov underholdning. Opgaverne er inddelt i tre sværhedsgrader. Løsningerne findes bag i bogen, så du nemt kan tjekke dine svar.

 • - og Nordeuropa
  af Peter Goodfellow
  164,95 - 166,95 kr.

  En let anvendelig og overskuelig guide til 280 fugle, der hører hjemme i Danmark og Nordeuropa.• Beskrivelse af fuglenes vigtigste kendetegn samt deres udbredelse• Gennemgang af fuglenes levevis, vaner og stemmer• Vellignende farvefotos af alle bogens fuglearter• Indledning med gode råd om, hvordan man identificerer fugle• Ideel både for begynderen og den mere erfarneBogen er skrevet af Peter Goodfellow og har fotos af Paul Sterry.

 •  
  58,95 kr.

  Er du vild med labyrinter? Så er denne bog lige noget for dig. Du får over 100 sjove, mærkelige og anderledes labyrinter, og vi skal både ud i rummet, dybt ned i havet, i skaterparken og mange andre steder for at løse dem. Med andre ord – timevis af labyrint-sjov!

 • - 400 gratis oplevelser for hele familien fra Skagen til Gedser
  af Jørgen Hansen
  375,95 kr.

  400 gratis oplevelser for familier på tur i DanmarkDet kan være dyrt at holde ferie i Danmark. Men med denne bog får du 400 tips til gratis glæder, og så bliver turen rundt i ferielandet en hel del billigere!GRATIS OPLEVELSER I DANMARK beskriver en lang række aktiviteter og oplevelser med gratis adgang for hele familien. Det kan være museer, naturcentre, parker, smukke huse, hyggelige havne og naturligvis også spændende naturseværdigheder – alt sammen uden entré.400 gratis oplevelser fordelt på ni danske landsdeleFor alle omtalte lokaliteter er der gratis adgang for både børn og voksneBesøg gamle byer, museer, smukke naturområder samt interessante kulturelle og historiske lokaliteterMasser af idéer til ferier, udflugter og ture for familien året rundtIdeel for børnefamilier på ferie i DanmarkBogen er skrevet af Jørgen Hansen, der har arbejdet med dansk turisme i mange år og er forfatter til en lang række bøger om seværdigheder og ture i Danmark, fx Den store bog om Danmark og Bilture i Danmark.

 •  
  166,95 kr.

  Dette er det klassiske vejkort over hele Danmark i målestok 1:200.000.Ud over det detaljerede vejkort indeholder kortbogen et omfattende register over bynavne, trafikinformation fra Vejdirektoratet, kommune- og regionskort, samt afstandstabel.Desuden er der særkort over Sønderjylland/Grænseregionen og det sydlige Skåne, samt 16 bykort over større byer i Danmark: Esbjerg, Fredericia, Helsingør, Herning, Horsens, Kolding, København, Køge, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Vejle, Viborg, Aalborg og Aarhus.Kortbogen har en praktisk spiralryg, der gør det muligt at have kortsiderne liggende opslået, og er pakket i en holdbar kassette.

 • - Illustreret i farver med forfatterens tegninger
  af Antoine de Saint-Exupéry
  95,95 kr.

  Et mesterværk i verdenslitteraturen – skrevet for børn og elsket af voksne. Måske den klogeste og mest underfundige fortælling om kærlighed og savn.”Voksne forstår aldrig noget selv, og det er trættende for børn altid og hele tiden at skulle forklare dem alt …”Det klassiske mesterværk er blevet nyoversat og illustreret i farver med forfatterens egne originale og elskede tegninger.

 • - 84 cykelture af forskellig længde - lige fra korte dagsture til længere flerdagsture
  af Jesper Pørksen & Helle Midtgaard
  275,97 kr.

  Den store bog med cykeloplevelserCYKELTURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende cykelture i hele landet. Nu stærkt udvidet til 84 ture fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øer.Bogen gennemgår de bedste cykelture med beskrivelser af, hvad man ser undervejs. Her er både cykelture for hele familien og lidt mere udfordrende ture for cykelentusiasten.84 cykelture fordelt over hele landetGode kort over alle turene med seværdigheder plottet ind samt download til GPS og mobilDe fleste af turene forløber ad afmærkede cykelruter, så det er nemt at finde vejCykelture af forskellig længde og sværhedsgrad – lige fra korte dagsture, over cykling på banestier og i byer, samt flerdagsture som Vestkystruten og ØstersørutenIndledning med gode råd om cykelferie i Danmark og valg af cykel til de forskellige behovBogen er ideel for alle, der holder cykelferie i Danmark.Bogen er skrevet af Jesper Pørksen og Helle Midtgaard fra Dansk Cykelturisme.

 • af Jørgen Hansen
  277,95 kr.

  Vandreoplevelser i Sverige VANDRETURE I SVERIGE er en praktisk guidebog til spændende og naturskønne vandreture fra hele Sverige. Her er både inspiration til kortere ture for begynderen og mere udfordrende ruter for den entusiastiske vandrer. Bogen gennemgår en lang række af de klassiske vandreruter – fra Skåneleden og Blekingeleden i syd, over Östgötaleden og Upplandsleden midt i landet, til Höga Kustenleden og Kungsleden i nord. Ruterne er typisk inddelt i en række etaper, og man kan vælge at vandre hele ruten eller udvælge et antal etaper.Gennemgang af en række klassiske svenske vandreruterBeskrivelse af natur- og kulturseværdigheder langs ruterneGode og detaljerede kort over alle ruterneRuter af forskellige længder og sværhedsgraderBogen er ideel for alle, der planlægger vandreferie i Sverige Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, der har arbejdet med turisme i mange år. Han er manden bag Margueritruten og forfatter til en lang række bøger om seværdigheder i Danmark.

 • - 102 små vandreture med samme start- og slutpunkt
  af Torben Gang Rasmussen
  275,97 kr.

  Vandreture med samme start- og slutpunktVandrerundture I DANMARK er en praktisk guide til en lang række naturskønne vandreture fordelt over hele landet. Alle turene starter og slutter samme sted, så man ikke skal organisere transport tilbage til parkeringspladsen. Bogen gennemgår vandreruterne med beskrivelse af de bedste seværdigheder undervejs. Den er både velegnet for hele familien og for den mere entusiastiske vandrer, der søger nye, spændende ruter.102 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland, Sydhavsøerne og BornholmGode kort over alle ruterne med seværdighederne plottet indKørevejledninger og præcise angivelser af turenes startpunkterGode beskrivelser af vandrerundturene gør det let at finde vejDe fleste af vandreruterne er på mellem 4 og 7 kmIdeel for alle, der holder af at vandre i DanmarkBogen er skrevet af naturvejleder Torben Gang Rasmussen, der har mange års erfaring med at arrangere vandreture, og er forfatter til ”Vandreture i Danmark”.

 • - 250 turoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser
  af Søren Olsen
  238,95 kr.

  Praktisk guidebog med 250 seværdigheder fordelt på 8 danske landsdele. Kort over de vigtigste seværdigheder med tydelig markering af placering af disse. Desuden indeholder bogen detaljerede kort til cykel-, bil- og vandreture.

 • - 333 åndehuller fra Skagen til Gudhjem
  af Jørgen Hansen
  238,95 kr.

  Hyggelige steder i Danmark handler om de steder i Danmark, hvor der er en særlig dejlig stemning. Det kan være en gammel købstad, en idyllisk landsby, et badehotel ved en smuk strand, et listigt værtshus, et lille øsamfund eller en fredfyldt plet i skoven.Det er steder, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor man kan tilbringe en behagelig stund.Bogen er inddelt efter landsdele, så man let kan finde seværdighederne i det lokale område. Bag i bogen er et vejkort over Danmark med alle stederne plottet ind.Bogen er skrevet af Jørgen Hansen, som har arbejdet med dansk turisme i mange år og er forfatter til en lang række bøger om Danmark.

 • - Jul på Hogwarts - En pop op julekalender
   
  313,95 kr.

  Tæl dagene til jul med Harry Potter og hans venner på Hogwarts! Jul på Hogwarts er noget helt specielt, som du kan være med til at fejre. Det foregår selvfølgelig i den store, julepyntede Storsal, som du kender fra Harry Potter-filmene. Midt i salen står et stort pop op-juletræ, som du kan være med til at pynte. Bag lågerne gemmer der sig 24 kendte, magiske og fortryllende ting fra Harry Potters verden – lige fra Det Gyldne Lyn til Harrys ugle Hedwig – som du kan tage ud og hænge på pop op-juletræet som julepynt. Hver dag et nyt stykke julepynt. Og juleaften kan du gøre træet helt magisk, som det ville være på Hogwarts, og sætte stjernen på træet! Men magien er ikke slut endnu. Du får også en hemmelig bog på 96 sider – som du først skal finde – med masser af detaljer fra ”bag scenen” om de forskellige rekvisitter og med helt særlige øjeblikke fra Harry Potter-filmene. Nyd de dejlige jule-scener, og skab din egen magi i julemåneden sammen med Harry, Hermione, Ron og alle de andre, du kender fra Hogwarts! Magien er på vej … Lumos! Jul på Hogwarts Glædelig jul, glædelig julLad Hogwarts klokken ringeGlædelig jul, glædelig julHvad mon julen vil bringe?Årets mest magiske julekalender!

 • af Davis Bez
  165,95 kr.

  SALATBIBEL har opskrifter på 260 skønne og sunde salater. Bogen er inddelt efter årstider og har variationer alt efter, om du spiser kød og fisk, er vegetar eller veganer eller følger en raw-kostplan. SALATBIBEL giver gode ideer samt ny inspiration, fx til en lækker og nærende frokost. Alle salaterne er nemme at lave og tager højst 20 minutter.

 • - Naturoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser
  af Søren Olsen
  238,94 kr.

  Naturoplevelser i skoven og på strandenSkov og strand i Danmark er en praktisk guide for hele familien med spændende ture ud til nogle af landets allerskønneste skove og strande.Bogen fortæller om skove og strande, der byder på store naturoplevelser, hvor man kan slappe af og gå en dejlig tur med familie eller venner. Her er også tips om, hvor der er chance for at opleve dyr som krondyr, bæver, ulv og havørn, hvor man kan finde sjældne planter som vilde orkideer, og hvor der er spændende fortidsminder.• Masser af ideer til ferier, udflugter og weekendture• 90 skove og strande fordelt på otte landsdele• De mange fine fotos giver et godt forhåndsindtryk af seværdighederne• De gode kort gør det let at planlægge vandre- eller cykelture• Lokaliteterne kan besøges på alle årstiderBogen er skrevet af Søren Olsen, der har en lang række guide- og seværdighedsbøger bag sig. Han arbejder desuden som fagbogsredaktør, skriver for flere dagblade om natur og friluftsliv og er medforfatter på Trap Danmark.

 •  
  275,97 kr.

  Vandreoplevelser fra Sønderjylland til FinnmarkVandreture i Skandinavien er en praktisk guide til spændende og naturskønne vandreture i Danmark, Sverige og Norge. Bogen gennemgår en lang række af de bedste vandreruter med beskrivelser af seværdigheder undervejs. Her er både ture for hele familien og lidt mere udfordrende ruter for den entusiastiske vandrer.Henved 100 vandreture i Danmark, Norge og SverigeGode og detaljerede kort over alle turene med seværdighederne plottet indVandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad – lige fra afslappende spadsereture til flerdagestureGode råd om at vandre i Danmark, Norge og SverigeBogen er ideel for alle, der holder af at vandre. Bogen indeholder highlights fra Vandreture i Danmark, Vandreture i Sverige og Vandreture i Norge.

 •  
  95,95 kr.

  Tag med til Harry Potters fortryllende verden!Magisk malebog fyldt med mere end 90 fantastiske motiver fra alle otte Harry Potter-film. Lige fra Harrys allerførste besøg i Diagonalstræde til Quidditch-turneringer, fordelingshatten og selvfølgelig Harrys bedste venner, Ron og Hermione. Brug din fantasi, og bring det forunderlige univers til live. Lad magien begynde!

 • - 47 berømte bilture samt komplet Europa-vejatlas
  af Kunth Verlag
  238,95 kr.

  47 berømte bilture samt komplet Europa-vejatlasEn ny og inspirerende rejsebog, som guider dig gennem 47 af de smukkeste og mest berømte bilture i Europa – gennem smukke tyske dalstrækninger, langs den franske riviera, rundt i Toscanas landskaber, langs Caminoen i det nordlige Spanien og mange flere.Der er fyldige beskrivelser af ruterne, og kortene er forsynet med informationer om landskaber, kulturseværdigheder og fritidsaktiviteter. EUROPAS SMUKKE VEJE indeholder også et 54 siders vejatlas over hele Europa i skala 1 : 2.250.000 med tydelig markering af vejnettet, hvilket giver et godt overblik til planlægning af køreturen.Bogen indeholder mere end 500 fantastiske fotos, som giver inspiration til turen igennem Europa.

 • - Den store ketobog med madplaner, gode råd og 100 opskrifter
  af Caroline Hwang & Lisa Butterworth
  238,95 kr.

  Den store ketobog med madplaner, gode råd og 100 opskrifterDu har sikkert allerede hørt en masse om keto, der ikke kun er en diæt, men også en livsstil. Med masser af sundhedsmæssige fordele og et øget mentalt og fysisk overskud – og ja, også vægttab. Du vælger selv, hvordan du bruger keto-diæten – du kan følge den kategorisk, du kan bruge den til at bryde sukkerafhængighed, eller vælge de elementer, som du synes fungerer bedst for dig.I bogen får du masser af tips til at komme i gang, så dit keto-projekt bliver så enkelt, problemfrit og lækkert som muligt.En komplet 4-ugers plan med:Introduktion til de grundlæggende principperPraktiske rådSamlet indkøbsliste over råvarer til hver ugePlan for forberedelser og tilberedningstipsSpændende, velsmagende og mættende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad

 •  
  290,95 kr.

  Tegnesæt og farvesæt i stofetui, 96 dele.Dette flotte etui i kraftigt stof med lynlås har en ekstra fløj der kan slåes ud så alle dele nemt kan opbevares og transporteres. Sættet hjælper dig godt på vej i tegne- og skitsekunsten.72 x farveblyanter12 x tegneblyanter1 x blyantspidser1 x sandpapir1 x blyantholder4 x presset tegnekul3 x tegnestubbe1 x blyantsforlænger1 x stofetui

 • - Den store kage- og dessertbog
  af Claire Guigot m. fl.
  134,95 kr.

  366 opskrifter på kager og søde sager med alle dine favoritmærker:NUTELLA® - M&M’S® - MARS® - CHAMALLOWS® - TOMS GULD BARRE - TWIX® - COLA - TOMS SKILDPADDE – HARIBO - SNICKERS® - DEN GAMLE FABRIK - TOMS EKSTRA,SMARTIES® - GALLE & JESSEN

 • - Over 30 sjove ansigter du selv kan male med nemme trin for trin-anvisninger
  af Karen Harvey
  118,95 kr.

  Mal mere end 30 forskellige ansigter. Søde sjove og skræmmende til enhver lejlighed. Eller udvælg smarte detaljer til dine egne projekter.Alle ansigterne er med nemme trin for trin-anvisninger samt mange andre praktiske tips og idéer.

 •  
  125,95 kr.

  Akrylmaling, æske med 24 farver x 22 ml.Et flot akrylmalingsæt. Med de 24 farver får du både primærfarver og mere sarte pastelfarver. Kan bruges til at male på flere forskellige overflader så som træ, papir, pap og lærred.

 • - Måltider fra 100 til 550 kalorier
  af Åsa Swanberg
  203,95 kr.

  Det er en god idé for de fleste at holde øje med kalorierne! Nogle vil gerne tabe sig, mens andre ønsker at tage på. Og så er der dem, der gerne vil holde en bestemt vægt. Fælles for alle er, at det ikke altid er lige nemt at holde styr på, hvor mange kalorier man indtager i løbet af dagen.Denne bog gør det nemmere for dig at planlægge dit kalorieindtag. Den indeholder mere end 100 lækre og inspirerende opskrifter, der er både nemme og hurtige at tilberede. Opskrifterne indeholder fra 100 til 550 kalorier, og de er inddelt i grupper efter kalorieindhold med nøjagtige angivelser ved hver enkelt opskrift og i kalorieregistret.Åsa Swanberg har skrevet talrige kogebøger og slankebøger, bl.a. Succes med 5:2 kuren.

 •  
  238,95 kr.

  Sæt jer godt til rette, og lad eventyret begynde….I denne bog får du 365 søde godnathistorier – én til hver aften hele året rundt!Det er en samling af fortryllende historier og rim, der gør det nemmere at falde i søvn og drømme sødt! Mød masser af dyr, prinser og prinsesser, feer og trolde, tandfeen og Ole Lukøje plus mange andre sjove og pudsige figurer.

 • - Skab balance i dit liv
  af Eva Jul Steenholt
  95,95 kr.

  Mange af os oplever, at vi har for lidt tid, og at der hele tiden er noget, vi ikke når. Det skaber uro, stress og ubalance i vores liv.Tid er noget af det dyrebareste, vi har – og den kommer aldrig tilbage, når vi først har brugt den. Alligevel formår vi at spilde tid på fx sociale medier og tv-kiggeri, hvor vi burde have været nærværende i sociale relationer. Så hvordan kan du få tiden til at arbejde med dig og ikke imod dig?I denne kalender får du nogle enkle værktøjer til, hvordan du kan bruge din tid bedre og bruge den på det, der virkelig betyder noget. Hvordan du med nye ritualer kan skabe nye vaner. For når du skaber rutiner og struktur, får du mere energi, større frihed og mindre stress – og din lykkefølelse vokser.Har du fx nogensinde prøvet at sætte sjove ting på din To Doliste? Sætte ting på, som giver dig energi, glæde og et smil på læben? Nej, ikke rigtig, vel? Dét skal du nu!Velkommen til den første dag i dit nye liv – glæd dig til en rejse til et liv i bedre balance!

 • - Naturoplevelser med dine børn
  af Troels Gollander
  203,95 kr.

  Naturoplevelser med dine børn OPLEV DANMARKS NATUR MED BØRN er en praktisk guide til børnefamilier. Bogen giver forslag til spændende ture rundt i Danmark, hvor børn og voksne kan få store naturoplevelser og være aktive sammen på mange forskellige måder. Naturområderne er fordelt på alle landsdele, og man kommer både rundt til skove, strande, søer og åer. Alle steder med ideer og forslag til aktivitetsmuligheder og overnatning. Bogen giver både inspiration til endagsture, flerdagesture med overnatning og længere ferier rundt i Danmark.Ture til 50 naturområder fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øerMange ideer til aktiviteter tilpasset det enkelte områdeGode kort med attraktioner og overnatningsmulighederNyttig introduktion til forberedelse, udstyr og ideer til legeBogen er skrevet af Troels Gollander, der har skrevet fagbøger til børn og unge i mere end 25 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.