Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Mental Kapacitet ApS

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af L. Ron Hubbard
  199,95 - 447,95 kr.

  Dianetik, der ubestrideligt er både den mest læste og den mest indflydelsesrige bog om det menneskelige sind, der nogen sinde er skrevet, giver en komplet beskrivelse af det reaktive sind – den tidligere ukendte kilde til mareridt, ubegrundet frygt, ophidselse og usikkerhed – samt hvordan man kommer af med det. Du kan opnå noget, som Mennesket kun har drømt om: tilstanden clear. • Slip dit virkelige potentiale løs, og bliv selv clear • Fjern skadelige oplevelser, så de aldrig mere vil påvirke dig • Løft sløret for den person, du altid gerne har villet kende – dig

 • af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Kender du virkelig dig selv? Med denne bog til at auditere dig selv kan du komme til det. Ved at anvende en række lette, men effektive processer, tager du fat på det spændende eventyr – at opdage dig selv. Livets barrierer er i virkeligheden kun skygger. Lær dig selv at kende og ikke blot en skygge af dig selv. • Rejs gennem din fortid, gennem dine potentialer, dit liv • Gør din hukommelse og reaktionstid bedre. • Lær lovene for overlevelse og overflod at kende

 • af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Her er L. Ron Hubbards egen historie om udviklingssporet og rejsen gennem to årtier til opdagelsen af det reaktive sind, der slavebinder mennesket, samt hvordan man kan overvinde det. • Find ud af, hvordan den optimale computer – sindet – virkelig fungerer • Lær hvordan forkerte svar kommer ind i sindet og bliver der, så de giver yderligere forkerte svar

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Næsten alle vil gerne forbedre tilstande i deres liv. Men hvordan gør du det? Hvad hvis der var nøjagtige formler, man kunne følge for at forbedre tilstanden for ethvert område af livet – uddannelse, ægteskab eller karriere? De findes. Indeholdt i dette hæfte er redskaber til at ændre tilstande. Anvendt præcist, kan de ikke kun sætte en stopper for modgang og bekymring, men også skabe et helt nyt niveau af trivsel og succes i alle livets områder.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Ingen områder af livet er uberørt af denne epidemi af stofmisbrug. Kriminalitet og vold er de mest oplagte biprodukter, men ødelagte eller mistet liv pga. stoffer er de mest tragiske. Og problemet er ikke begrænset til gadestoffer, misbrug af medicin kan være lige så katastrofalt. Med oplysningerne i dette hæfte kan du lære, hvorfor stoffer er så skadelige for sindet og kroppen. Du vil også få praktiske værktøjer, du kan bruge, til at hjælpe nogen med at komme ud af et stofmisbrug.

 • af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Andres adfærd og handlinger påvirker din egen overlevelse. Det står i din magt at vise vejen til en mindre farlig og lykkeligere tilværelse. • Lær de 21 leveregler at kende, der befordrer en lykkelig tilværelse • Hjælp andre med at leve lykkeligere • Spred roen længere og længere ud

 • af L.Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Bogen indeholder de overordnede principper og love, der kan anvendes på alle arbejdsrelaterede problemer. Her er de opdagelser, der blotlægger kernen i disse problemer og forklarer selve livets struktur.• Opdag ”hemmeligheden” ved effektivitet • Find ud af, hvad der ligger til grund for udmattelse, samt hvordan man slipper af med den og genvinder ungdommens energi

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Organisering er et emne, der kan anvendes til den mindste aktivitet eller den største. Fra din husstand til millionvirksomheden, er det ens evne til at organisere, der fører en til succes eller fiasko. Der er et væld af ideer om organisation, men uden de grundlæggende principper, der ligger bag, er det måske nødvendigt for dig at stole på dit held eller lykken – ikke særlig praktisk, når du har en familie at forsørge eller en virksomhed og personale at styre. Læs dette hæfte om Organiseringens grundlag og lær spillereglerne for at have succes med alt, hvad du gør.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Hvor meget større ville vores chancer for succes være, hvis vi kunne forudsige om en person, vi møder, er ærlig eller uærlig? Måske bruger du dyrekøbt erfaring eller lytter til din ”mavefornemmelse” angående en person. Men de er begge knald eller fald i bedste fald. Ved at bruge Følelsernes toneskala, som er beskrevet i dette hæfte, kan du præcist forudsige adfærd, reaktioner og etisk målestok for dem, du møder. Du kan lære at bedømme folk nøjagtigt og derved sikre dig selv en mere sikker og lykkeligere fremtid.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Log på Internettet eller læs en avis, og du vil finde alle mulige slags forklaringer på, hvorfor et firma fejlede, eller en politisk plan gik galt. Sandheden er, at hvis de virkelig vidste hvorfor, så kunne de straks reparere situationen og gøre tingene bedre. Dette hæfte giver dig værktøjer til at undersøge enhver situation, og komme til bunds i den. Her er et system baseret på logik, som alle kan lære og bruge, til at opdage de virkelige årsager til fejl, og dermed skabe succes.

 • af L. Ron Hubbard
  77,95 kr.

  Arbejde optager syv tiendedele af vores liv. Det bestemmer vores evne til at støtte vores pårørende og os selv, fastlægger vores livskvalitet og tegner sig i høj grad for vores lykke. I betragtning af at arbejdet spiller en stor rolle i vores liv, er det ikke overraskende, at de love, der styrer livet, også er gældende for arbejdet. Der er grundlæggende love og en række principper og teknikker, som enhver kan anvende for at opnå succes på arbejdspladsen. Her er svaret på, hvordan man holder på et job, en måde til at øge produktiviteten og hvordan man kan gøre sit arbejde mere målrettet og givende.

 • af L. Ron Hubbard
  77,95 kr.

  Fjern mysterierne, meningerne og teorierne, der ikke har gjort meget for at afhjælpe problemerne og usikkerheden omkring børneopdragelse. Indeholdt i dette hæfte er simple kendsgerninger og gennemprøvede metoder til at hjælpe dig med at blive en bedre forælder og til at opdrage et lykkeligt og produktivt barn.

 • af L. Ron Hubbard
  51,95 kr.

  Vi lever i en turbulent verden, i farlige omgivelser. Hvis du ser tv-nyhederne eller læser avisen, er du gjort til genstand for en daglig diæt med røverier, voldtægter, optøjer, mord, ildebrande, jordskælv, oversvømmelser og hungerkatastrofer. Føler du dig foruroliget over, hvad der sker omkring dig? Føler du dig hjælpeløs, ude af stand til at kontrollere disse hændelser? Er du endog nogen gange bange? På dette kursus og det tilhørende hæfte forklarer L. Ron Hubbard fænomenet med de farlige omgivelser ved at stille metoder til rådighed, som ikke alene hjælper dig med at overvinde din frygt, men giver dig mulighed for at hjælpe andre. Anvendt i stor målestok fremkalder denne information en utrolig beroligende påvirkning og giver mennesker mulighed for at leve et lykkeligere liv. Anvendt individuelt – af dig – vil den forbedre livet for din familie, dine venner og dine bekendte.

 • af L. Ron Hubbard
  77,95 kr.

  Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle mennesker hele tiden er syge, mens andre synes at leve i en følelsesmæssig rutschebane af op- og nedture? I hæftet, Årsagen til undertrykkelse vil du finde ud af, hvorfor virksomhederne køres i sænk, familier splittes, og livet er barskt og slår fejl. Når du forstår disse oplysninger, kan du finde din vej i livet. Du er klar over, at ”uheld" næsten aldrig er årsagen til ulykker, og du kan derfor søge efter den virkelige årsag og skride til handling.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  De piner og plager livet udsætter et ægteskab for, kan være en prøvelse for selv de mest kærlige forhold. Men det er muligt at lappe et ægteskab sammen igen, selv når det ser virkelig sort ud. Og hvor et ægteskab bare lige har mistet noget af sin glans, kan brugen af oplysningerne og metoderne i dette hæfte genskabe den kærlighed, som det hele begyndte med. Her er værktøjerne, du kan bruge til at begynde eller forbedre dit ægteskab med, så det opfylder de håb og drømme, du håbede på, at I sammen kunne bygge jeres liv op omkring.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Hvis du nogensinde pludseligt er blevet svigtet af en, du havde tillid til, hvis du har følt smerten fra utroskab begået af en person, du elskede, hvis du har oplevet at blive flået af en lumsk sælger, så kender du til smerten og omkostningerne, ved at have med uærlighed at gøre. Og hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad der fik dig til at trække dig tilbage fra at deltage i aktiviteter, du engang nød, vil du finde svaret her. Med den viden der er i dette hæfte, kan du tage et afgørende skridt i retning af den munterhed og lykke, der gør livet værd at leve.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Konflikter er så almindelige nu til dags, at de fleste mennesker tager det for givet, at det skal være på den måde. Men det er ikke naturligt, at to naboer altid skændes, eller at mand og kone hele tiden farer i totterne på hinanden. Og det er ikke naturligt, at langvarige konflikter skal simre mellem nationer for derefter at eksplodere i åben krig. Der er en grundlæggende naturlov med hensyn til menneskelige relationer, som forklarer, hvorfor konflikter mellem mennesker så ofte er svære at afhjælpe. Indeholdt i dette hæfte er de værktøjer, du kan bruge til at opdage den sande kilde til konflikter og løse dem.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  ommunikationsevner er essentielle for alt, hvad vi gør i livet. I virkeligheden, når alt er sagt og skrevet på et hvilket som helst niveau, er kommunikation den eneste aktivitet alle mennesker har til fælles. Indeholdt i dette hæfte er den præcise formel for kommunikation, som, når den forstås og anvendes, resulterer i en forøget evne til at kommunikere. Her er øvelser, alle kan lave for at forbedre personlige kommunikationsevner og dermed få større succes i livet.

 • af L. Ron Hubbard
  77,95 kr.

  Når man står overfor sygdom eller tilskadekomst blandt venner eller familiemedlemmer, vil man gerne hjælpe med at give dem lindring. Indeholdt i dette hæfte er teknikker til dig, så du netop kan gøre det. De kaldes "assister", og de er nemme at lære og enkle at udføre, og de giver gode resultater. Læs dette hæfte og find præcis ud af, hvad du skal gøre næste gang en ven eller et familiemedlem er blevet syg, eller kommet til skade. Indeholdt i dette hæfte er teknikker til dig, så du netop kan gøre det. De kaldes "assister", og de er nemme at lære og enkle at udføre, og de giver gode resultater. Læs dette hæfte og find præcis ud af, hvad du skal gøre næste gang en ven eller et familiemedlem er blevet syg, eller kommet til skade.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Mangel på forståelse er en fællesnævner for alle ophidselser og skænderier. I dette hæfte er de tre elementer, der tilsammen udgør forståelse lagt fast: principper, der gælder i alle dele af livet – fra at rette op på anstrengte forhold og genforene splittede familier til at øge produktiviteten på arbejdspladsen og opnåelse af organisatoriske mål.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Her er de otte tilskyndelser hen imod overlevelse eller "dynamikker", som udgør selve livet. Ved at forstå disse kan livets forkludringer udredes, og du kan igen få kontrol. Med oplysningerne indeholdt i dette hæfte vil du lære, hvordan du bringer balance i dine personlige mål med din familie, dit arbejde og alle andre dele af livet.

 • af L. Ron Hubbard
  71,95 kr.

  Alt for mange studerende tager eksamen fra skoler og højere læreanstalter uden at være i stand til at bruge, hvad de har lært i skolen. Det er ikke, fordi de er dumme, eller at deres lærere ikke vidste, hvordan man underviser. Det er mere sandsynligt, at det kan spores tilbage til den ene ting, der mangler i de fleste uddannelser – at lære hvordan man i første omgang lærer. Vi gik alle i skole, men er det ikke underligt, at ingen lærte os at studere? Denne information kan hjælpe enhver med at forbedre hans eller hendes evne til at lære. Du vil lære de barrierer, der ligger mellem dig og din uddannelse. Og du vil lære at overvinde dem. Denne teknologi vil gøre dig i stand til at gå i gang med ethvert emne med dygtighed og sikkerhed.

 • af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Sandheden er, at vores verden drukner i giftstoffer: rekreative stoffer og medicin, forurening, husholdningskemikalier, konserveringsmidler tilfødevarer og så videre og så videre. Disse stoffer kansætte sig fast i din krop i årevis, sløve dine sanser, reducere dine evner til at tænke klart, og hvad værre er, forhindre enhver fremgang i mentalt og åndeligtvelbefindende. Ren krop, klar tanke af L. Ron Hubbard giver en fuld beskrivelse af Renselsesprogrammet, et helt igennem naturligt program designet til at fjerne de ophobede stoffer og gifte fra dit system og befri dig fraden ødelæggende virkning, de har på kroppen, sindet og ånden.

 • af L.Ron Hubbard
  127,95 kr.

  I årtusinder har Mennesket søgt efter livets sande mening. Her er svarene. Og med nøjagtige Scientologi teknikker vil du selv opdage dem. For Scientologi er viden om dig. • Bliv herre over de elementer, der udgør overlevelse og lykke • Find løsningen på det puslespil, din egen tilværelse består af • Vær, gør og hav de ting, du ønsker dig af livet

 • - Et nyt syn på livet
  af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Udledt af et halvt århundredes forskning får vi her det grundlæggende i Scientologi, der dækker alle livets områder. Her er svar, som Mennesket har søgt efter gennem tiderne; svar, du håbede, du kunne finde et eller andet sted, inklusive: • Er det muligt at være lykkelig? • Ægteskab • Personlig integritet • Hvad er storhed? • Menneskets søgen efter sin sjæl • Ærlighed og etik

 • af L. Ron Hubbard
  127,95 kr.

  Hvad er princippet for tilværelsens drivkraft, der styrer alle livsformer? Dette og andre spørgsmål besvares i denne bog. • Opdag dit livs fire ”afdelinger” • Opdag hvad den grundlæggende personlighed egentlig er • Find ud af hvad det analytiske sind er samt dets funktion og virkemåde

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.