Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Ocean Dream

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Thomas Veber
  68,95 - 197,95 kr.

 • - Gør din rejsedrøm til dit eventyr
  af Thomas Veber
  247,95 kr.

  "Hold kæft og rejs" er den komplette håndbog til dig, der drømmer om at rejse ud i verden. Du vil møde en række spændende personer, der hver især har taget springet og rejst jorden rundt. * Benedicte Riis, der købte en båd og sejlede til Brasilien – for derefter at køre i bil fra Alaska til Kap Horn. * Søren Dahl, der cyklede til Barcelona og senere sejlede jorden rundt. * Familien Stenbøg, der tog børnene ud af skolen et år for at rejse. * Nikolaj Astrup, der driver sin virksomhed, imens han bor overalt i verden. * Bettina og Brian, der sejlede til Caribien for mindre end en SU. … og mød mange flere almindelige danskere, der skiftede rejsedrømmen ud med deres drømmerejse. De tog alle springet, og fælles for dem er, at ingen af dem har vundet en millionpræmie i Lotto. I "Hold kæft og rejs" får du al den viden, du skal bruge, for selv at rejse ud i verden. Alt lige fra et par måneder, et år eller længere endnu. Du lærer om planlægning, at spare sammen til rejsen, og hvad du gør med arbejde, børn og skole. "Hold kæft og rejs" giver dig ikke blot et indblik i, hvordan du udlever din drøm, men også i, hvad andre almindelige danskere gjorde – og ikke mindst hvorfor.

 • af Thomas Veber
  247,95 kr.

 • af Thomas Veber
  247,95 - 367,95 kr.

 • - Til Middelhavet i en 17 fods båd
  af Thomas Veber
  54,95 - 242,95 kr.

  I Den sidste idiot er ikke født endnu undersøger Thomas Veber, om man kan få sejlereventyr på lavt budget i en 17-fodsbåd. Sammen med skiftevis sin kusine, sin teenagesøn og en ven sejler Thomas Veber ned gennem Europas floder og kanaler på jagt efter eventyret i sin orange motorbåd Mini Lisa. Turen kommer til at byde på langt mere, end han selv i første omgang troede. ● Går det mon at udleve drømmen om at sejle til Middelhavet, selvom man har både job, huslån og familie?● Kan man få et sejlereventyr uden at have flere hundrede tusind kroner på kontoen?● Er det muligt at sejle hele vejen til Marseille ad floder og kanaler? Thomas Veber og hans kone har tidligere sejlet et år til Middelhavet sammen med deres to blebørn. Da børnene var 9 og 12, sejlede de til Caribien i en 30-fodsbåd og levede for 10.000,- kr. om måneden. Nu vil han bevise, at man kan få lige så store oplevelser på floder og kanaler, som man kan få på havet. Thomas holder foredrag og har skrevet flere bøger om sejlads og om at udleve sine drømme i en travl verden.

 • - Fra parcelhus til palmestrand
  af Thomas Veber & Margareta Veber
  117,95 - 287,95 kr.

  I Et år uden sko – fra parcelhus til palmestrand rives familien Veber ud af hverdagsrammerne for at forfølge drømmen om et eventyr til søs. Forældrene siger deres job op, børnene tages ud af skolen, og parcelhuset bliver i 15 måneder til en 30 fods båd. Forholdet sættes på en prøve, levestandarden ændres, og tvivlen sætter ind.Er det muligt for en hel familie at leve for 10.000 kr. om måneden? Kan man se YouTube, når man sejler over Atlanten? Kan børn overleve uden internet? Glemmer vennerne en, når man er væk i over et år? Hvordan får forældre voksentid, når de bor tæt sammen med deres børn?Familien Veber var i 2017 aktuel i tv-programmet “Familier på eventyr”, hvor SVT i seks programmer fulgte familien ombord på sejlbåden Anna Lisa. I Et år uden sko kan du selv følge med ombord på Anna Lisa over de 12.000 spændende, sjove og til tider farlige sømil i Caribien, i storm på Middelhavet, når udrustningen går i stykker ved Afrika, og når sejladsen igen er så vidunderlig, at alt er glemt.

 • - Guide til Europas kanaler
  af Thomas Veber
  267,95 kr.

  Hvilke af de små franske landsbyer er så hyggelige, at de er værd at sejle en omvej for at overnatte på? Hvilke havne skal du helst undgå, fordi en larmende motorvej ødelægger stemningen? Hvor kan du tanke?I “La Moselle og Canal des Vosges – guide til Europas kanaler” ledsager Thomas Veber dig på to af de franske vandveje. Du vil få tips til gode havne og hyggelige kajer, men også hvis der er steder, hvor du skal være ekstra opmærksom, når du sejler. Alt sammen så du vil få en fantastisk oplevelse, når du sejler på de franske kanaler.Med denne bog som rejsekammerat vil du blandt andet få:Oversigts- og detaljekort over havne, floder og kanalerBeskrivelse af havne, fortøjningsmuligheder og sluserVanddybder, tankstationer, priser og kontakter.“La Moselle og Canal des Vosges – guide til Europas kanaler” er den perfekte rejsekammerat, og sammen med guidebøgerne “Tyskland og Luxembourg” og “Saône og Rhône” får du hjælp til at sejle hele vejen fra Østersøen til Middelhavet på floder og kanaler.

 • - Guide til Europas kanaler
  af Thomas Veber
  427,95 kr.

  Hvilke kajpladser er så hyggelige, at de er værd at sejle en omvej for at overnatte på? Hvilke havne skal du helst undgå, fordi en larmende motorvej ødelægger stemningen? Hvor kan du tanke?I “Tyskland og Luxembourg – guide til Europas kanaler” ledsager Thomas Veber dig på en række tyske floder og kanaler. Du vil få tips til gode havne og hyggelige kajer, men også hvis der er steder, hvor du skal være ekstra opmærksom, når du sejler. Alt sammen så du vil få en fantastisk oplevelse, når du sejler på de tyske kanaler.Med denne bog som rejsekammerat vil du blandt andet få:Oversigts- og detaljekort over havne, floder og kanalerBeskrivelse af havne, fortøjningsmuligheder og sluserVanddybder, tankstationer, priser og kontakter.“Tyskland og Luxembourg – guide til Europas kanaler” er den perfekte rejsekammerat, og sammen med guidebøgerne “Frankrig” og “Holland og Belgien” får du hjælp til at sejle hele vejen fra Østersøen til Middelhavet på floder og kanaler.

 • - En næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal
  af Thomas Veber
  277,95 kr.

  Da Thomas i januar 2020 køber en sejlbåd på Mallorca, er drømmen at sejle i Middelhavet sammen med familien. Men da verden to måneder senere lukker ned, brister drømmen. Den nye båd bliver lige så utilgængelig som på havets bund, og den ekstremt dyre havneplads på Mallorca vil snart ruinere familien. I en tid, hvor alle andre bliver hjemme, er Thomas tvunget til Spanien sammen med tre venner for at sejle sin nyindkøbte båd hjem. Turen bliver ikke som ventet. Dårligt vejr, lukkede havne og problemer med navnet på den nye båd giver udfordringer. Men oceanet byder også på store oplevelser, livsdrømme og indsigter.Udfordringen – en næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal handler om, hvordan tre mænd og en kvinde sejler rundt om et Europa i krise. Den handler om at finde løsninger, når udfordringerne vokser, og om at vende dårlige situationer til noget godt.I sin sædvanlige positive tone skildrer Thomas glæden ved at være på havet og ved at leve på en båd under en lang havsejlads, selvom det umiddelbart er en umulig rejse, han begiver sig ud på.Når det blæser er Thomas Veber ikke den som bygger læhegn. I stedet konstruerer han vindmøller og griber de muligheder som livet byder på. Han har både sammen med familien og alene gennemført en hel række langturssejladser. Han har skrevet flere maritime bøger og holder foredrag om sejlads og rejseeventyr.Sagt om Thomas Vebers bøger:"Appetitvækkende"– Fyns Amts Avis"Et unikt indblik i hverdagen på en langtursbåd."– Minbaad.dk"Meget personligt og ærligt skrevet, hvilket skaber en følelse af, at man faktisk selv er med."– Search Magazine

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.