Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af ProRex

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af C.S. Lewis
  147,95 kr.

  Efter sin hustrus død skrev Lewis denne dagbog, som siden har givet trøst og indsigttil utallige mennesker. Anmelderrost titel med 5 stjerner i Berlingske og 4 stjerner i Kristeligt Dagblad.

 • - med Gud som coach
  af Inge Merete Gross
  297,95 kr.

  I TRÆD NYE SPOR sætter Inge Merete Gross coaching ind i en kristen kontekst. Hun kombinerer moderne coachingteknikker med den gamle kristne tradition for åndelig vejledning. Inspiration er hentet fra såvel oldkirkens fædre som fra nyere tid. Bogen indeholder et coachingforløb på 12 sessioner med spørgsmål, eksempler og cases. Med forfatteren som guide vil du gennem dette forløb erfare, at Gud er virkelig, og at han vil og kan hjælpe dig til det, du dybest set længes efter. Hvorfor vælge Gud som coach? Fordi du har brug for en kraft uden for dig selv for at det, du længes efter, skal blive til virkelighed. Kunne du gøre det selv, havde du gjort det for længst. TRÆD NYE SPOR hjælper læseren til at komme i forbindelse med sin inderste stemme. Mere end det: den hjælper med at opbygge en praksis, hvor tid i stilhed bliver let tilgængelig og en ramme om vækst i livet med Gud. Det er en bog, der ikke bare skal læses; den skal bruges - så vil der blive trådt nye spor. Anna Christine Christensen, certificeret coach, BA(Hons)Comm. Inge Merete Gross er cand.theol og har en master i sjælesorg. Hun virker som psykoterapeut, åndelig vejleder og retræteleder. Foruden uddannelse fra danske universiteter, er hun uddannet fra Loyola Hall, England og Modum Bad, Norge.344 sider pb

 • af C.S. Lewis
  247,95 kr.

  Kristen trosforsvar, når det er bedst.Er det fornuftigt at tro? Er mirakler irrationelle forestillinger?I denne bog møder vi litteraturprofessor Lewis i sit mest argumenterende og filosofisk skarpsindige hjørne. Bogen regnes for hans apologetiske mesterværk.

 • af Paula Gooder
  247,95 kr.

  Fængende og særdeles velskrevet historisk roman om Føbe, Paulus og en lang række andre personligheder fra Ny Testamentes "Romerbrevet".Den engelske forfatter Paula Gooder er en af vor tids førende forskere i Paulus og hans samtid, hvorfor romanen også udtrykker noget af den nyeste viden om Paulus og Romerbrevet. Bagerst i bogen findes en sektion med noter, der historisk/forskningsmæssigt begrunder elementer i romanens handling - forklaret med "almindelige" ord.

 • af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  Fælles kristendom er C.S. Lewis’ hovedværk om kristendommen. Her præsenterer Lewis kernen i den kristne tro. Han har selv kæmpet med de spørgsmål, han skriver om, og fokuserer på det, alle kristne fraktioner er fælles om, og som er uendeligt meget vigtigere end det, der skiller dem. Jordnært og med lune sætter han ord på, hvad kristendom er og ikke er. Han har selv prøvet turen fra barnetro over ateisme til en dyb kristen tro.Bogen har tidligere været udgivet i dansk oversættelse under titlen "Det er kristendom"

 • af Krista Frandsen
  129,95 kr.

  Krista Frandsens afholdte lille bog med et stykke til hverdag, til meditation, andagt og bøn. Nu i 3. udgave - nyt format, ny opsætning og lækker indbinding.

 • af Michele Rigby Assad
  247,95 kr.

  Michele Rigby Assad er kristen og forhenværende agent for den amerikanske efterretningstjeneste CIA. Som hemmelig agent for CIA gjorde hun tjeneste i nogle af de mest risikofyldte områder i Mellemøsten. Hun var leder for nogle af de allerdygtigste agenter på kloden. Truslerne var virkelige. Operationerne var farlige, og inderst inde spurgte Michele sig selv, om hun virkelig var den rette til jobbet. Var hun det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, eller havde hun misforstået sit livs kald undervejs? Havde hun det, der skulle til for at overleve?I Ud af skjul har Michele fået tilladelse til at droppe sit dække og stå frem og fortælle sin historie – en historie om indædt kamp, uventede udfordringer, mislykkede operationer og frem for alt: beretningen om, hvordan hun fandt en tro og et formål, der kunne overvinde selv hendes værste frygt.Da Michele og og hendes mand, Joseph, trak sig tilbage fra aktiv tjeneste var de med til at planlægge og udføre en nervepirrende redningsoperation, hvor en stor gruppe internt fordrevne kristne irakere blev evakueret til en ny tilværelse i Slovakiet.Hardback med jacket.

 • - Politisk ukorrekte opråb
  af Poul Joachim Stender
  189,95 kr.

  En af de mest markante tendenser i tiden er, at vi føler os mere og mere som ofre, og derfor ender vi med at have et krænkelsesdiktatur. Mange, også i folkekirken, tør derfor ikke ytre sig om kontroversielle emner for ikke at træde nogen over tæerne.Poul Joachim Stender ser det som et kald at modsige krænkelseskulturen i sine opråb. Ifølge ham lærte Jesus os ikke at være ofre, men at ofre os for ham og hinanden.Gud kysser uden samtykke er en provokerende og postulerende bog, der efterlyser en kirke, der igen tør være stolt af sit budskab, og som ikke er bange for at demaskere klimadebatten.

 • af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  I denne bog deler C. S. Lewis sine enkle og klare refleksioner over salmerne i Bibelen, både hvad de betød i deres oprindelige sammenhæng, i kirkens historie og som evangeliske brugstekster i dag. Tonen er varm og venlig. For Lewis er salmerne ikke prædikener eller dogmatiske afhandlinger, men sange og råb til Gud. Jeg skriver for lægfolk om et emne, hvor jeg selv er lægmand. Jeg taler som den ene amatør til den anden om vanskeligheder, jeg har oplevet, eller lys, der er gået op for mig under min læsning af Salmernes Bog. Mit håb er, at dette om ikke andet kan interessere og måske ligefrem hjælpe andre forudsætningsløse læsere.C.S. Lewis om Tanker om Salmernes Bog

 • - En drøm
  af C.S. Lewis
  197,95 kr.

  Findes himmel og helvede? Kan den ene eksistere uden det andet? spørger C.S. Lewis i denne fantastiske fortælling. Han finder sig selv i helvede på en bus på vej mod himlen. Undervejs møder han overnaturlige væsner, som sætter hverdagslivet i relief og afslører, at helvedes porte er låst indefra. Bogen rummer underholdende satire og spændende spekulationer. Lewis skærper opmærksomheden på livet her og nu og vækker nysgerrighed om livet efter døden. Den store skilsmisse er skønlitteratur, præsenteret som ’en drøm’ og skal naturligvis læses i det lys. For de – forhåbentlig mange – der gør det, er der utroligt meget guld at hente i C. S. Lewis’ smukke, inspirerende og udfordrende tekst. – Bent Bjerring-Nielsen, cand.mag.

 • - Mit tidlige livs forløb og indhold
  af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  C.S. Lewis var i mange år ateist. I Overrasket af fryd beskriver han levende sin åndelige færd. Han mister sin barnetro, bliver ateist og føres gennem litteratur og gode venner tilbage til kristendommen.Bogen er en selvbiografisk beretning om Lewis’ barndom og unge år og indrammer den trosvandring, der blev afgørende for hans videre liv og karriere.

 • af Thomas Kristensen
  297,95 kr.

  Liv og håb er daglige andagter til et helt år. De følger kalenderåret dag for dag og knytter sig samtidig til kirkeåret med dets temaer og farver.Velfunderet på solidt evangelisk-luthersk grundlag går Thomas Kristensen både i dybden og i højden. Bogen rummer ord fyldt af lys og glæde til opmuntring og styrkelse af den kristne tro i alvor og fest.Bogens smukke naturfotos fra Vestkysten bringer nærhed og forundring over Guds skaberværk i samklang med Thomas Kristensens bibelnære tekster.

 • - Tro og poesi
  af Niels Johansen
  230,95 kr.

  Niels Johansen har et langt livs erfaring med at formidle det kristne budskab igennem utallige salmer, drama, romaner og prædiken. Som stenene synger i vinden viser ikke alene at han mestrer kunsten at kombinere flere genrer, men også hans passion for at formidle det kristne budskab på en måde, så man fornemmer det varme hjerte bagved. Bogen veksler mellem prosa, breve med spørgsmål til navngivne bibelske personer, og poesi, herunder adskillige nye, smukke salmer fra Niels Johansens pen.

 • - Julekalender, magnetisk
   
  152,95 kr.

  Kalenderpakken indeholder 1) Julekalender med 24 låger og 2) et magnetisk panoramabillede, der kan hænge eller stå.Bag hver låge gemmer sig en figur, der knytter sig til juleevangeliet. De glade, farverige figurer i kraftig karton er magnetiske og nemme at sætte på panoramabilledet. Barnet kan let flytte rundt med personerne i juleevangeliet, dyrene og englene og dermed lave sin egen julefortælling / julekrybbe.Juleevangeliet er genfortalt på bagsiden, og velegnet til højtlæsning.

 • - Primært om bøn
  af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  Hvad sker der, når vi beder, og hvad er essensen i samtalen mellem den enkelte og Gud?I en række breve til sin fiktive ven Malcolm udfolder C.S. Lewis bønnens rolle i den kristnes liv. Vi møder Lewis personligt og direkte, når han formidler bønnens betydning i den moderne verden. Brevene er en lægmands enfoldige og klare samtale med en anden lægmand om at bede.Breve til Malcolm er en undseelig samtalebog, hvori Lewis ikke er underviseren, men den ydmyge ligeværdige medrejsende, der skriver til sin ven om deres fælles tro.

 • af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  Indeholder taler og prædikener af Lewis fra 1940'erne:Introduktion ved Walter Hooper1. Herlighedens tyngde2. Uddannelse i krigstid3. Derfor er jeg ikke pacifist4. Omstilling5. Er teologi poesi?6. Inderkredsen7. Medlemskab8. Om tilgivelse9. En fortalelse

 • - dommedag i islam og kristendom
  af Steen Skovsgaard
  397,95 kr.

  En samtidsteologisk undersøgelse og komparativ teologisk analyse af dommedagsforståelsen i islam og kristendom

 • af C.S. Lewis
  230,95 kr.

  Hvis der findes en god og almægtig Gud, hvorfor tillader han så lidelse og smerte i verden? Uanset hvad din livsfilosofi er, vil den blive prøvet, når du møder eller udholder lidelse. Er der en modsætning mellem at tro, at der findes en god og almægtig Gud, og det faktum, at der findes lidelse i verden? I Lidelsens problem gennemtænker C. S. Lewis dette svære spørgsmål med stor indsigt, empati, håb og en dyb forståelse af den menneskelige natur.

 • af Kristine Krarup Ravn
  146,95 kr.

  Dåben er Guds gode og gratis gave - men ikke et quickfix, der kan stå alene og hjælpe os til at leve lykkeligt til vore dages ende. Efter dåben følger en opgave, som forældre og faddere skal løse. De skal fortælle dåbsbarnet om kristendommen.Sognepræst Kristine Krarup Ravn giver her sit bud på, hvordan dåbsforældre kan løse opgaven. Undervejs inddrages centrale passager fra Bibelen såvel som eksempelvis tegnefilmen Gurli Gris, Disneys Tigerdyr og Laura og Mary-bøgerne.Dåbsopgave indeholder konkrete råd til, hvordan man i børnehøjde kan gøre kristendommen til en del af dagligdagenKristine Krarup Ravn er sognepræst ved Blovstrød kirke i Nordsjælland og cand.theol. fra Københavns Universitet. Desuden har hun en tillægsuddannelse i journalistik og formidling.

 • af C.S. Lewis
  189,95 kr.

  Lewis borer dybt i kærlighedens væsen og udlægger fire klassiske former for kærlighed; hengivenhed, venskab, forelskelse og godgørenhed. De tre første kommer helt naturligt, mens godgørenhed er Guds kærlighed. Mens vi følger kortet, Lewis har tegnet, afdækkes stadig mere af Guds usigelige mysterium; at mennesket er elsket af Gud.

 • af Steen Skovsgaard
  230,95 kr.

  Steen Skovsgaard har gennem ti måneder skrevet tekster til rubrikken ’Ordet’ i Kristeligt Dagblad.De 208 andagter er samlet her i Giv mig en tanke.Det er forfatterens håb, at de "vil kunne give en tanke eller være den smule vand, der kan inspirere og give adgang til den levende kilde, Jesus Kristus."

 • af Margaret Fishback Powers
  157,95 kr.

  Fodspor i sandet er et verdenskendt digt / fortælling, der findes i et utal af gengivelser, ofte med angivelse af forfatter som "ukendt".Denne bog af forfatteren bag digtet fortæller historien om dets tilblivelse samt, for første gang, en officiel dansk oversættelse af selve digtet.Bogen er samtidig biografisk, idet den fortæller forfatterens livslange og fascinerende historie med digtet, der begynder således:Jeg havde en nat en drøm.Jeg gik langs stranden med Gud ved min side.Hen over den mørke himmelblev scener fra mit liv lyst op.Hvert klip viste to rækker fodspor i sandet ...

 • - House coaching - empati i boligen
  af Kirsten Steno
  297,95 kr.

  Med HJEM – HJERTE – SJÆL får du ny inspiration og enkle værktøjer til at nå det, dit hjerte længes efter. Bogen handler om praktisk og æstetisk indretning af hjem tilført empati. Det tilfører boligindretning en dybere mening. Kirsten Steno guider til enkle og kreative løsninger for, hvordan du i dit hjem afspejler det, der gør dig glad – hvad enten du er ejer eller lejer og uanset alder, køn, økonomi og familieform. Vi er alle forskellige, og det skal vores hjem afspejle. Netop derfor er indretningsstilene i denne bog også vidt forskellige.

 • - efterfølgeren til "Himlen findes virkelig"
  af Todd Burpo & Sonja Burpo
  62,95 kr.

  Colton på fire år kom under en akut operation på en uforglemmelig rejse til himlen. Det skete midt i det mørkeste kapitel i hans families liv. Det frygtelige sygdomsforløb tog hårdt på familien. Penge havde de ingen af, kun regninger, frustrationer og frygt stod tilbage.Historien om Coltons nærdødsoplevelse ændrede deres liv. Bogen, de skrev om det, Himlen findes virkelig, har givet millioner af læsere nyt håb.I denne bog, Himlen til forskel fortæller Coltons forældre, Todd og Sonja Burpo, hvad der siden er sket i deres liv. Bogen indeholder 42 refleksioner over deres oplevelser og erfaringer. De viser, hvordan troen på himlen kan hjælpe os med at stå modgang og vanskeligheder igennem - også tabet af en af vore kære, voksen eller barn.Refleksionerne i Himlen til forskel er en magtfuld påmindelse om, at på den anden side af de tunge tider, vi måtte opleve her på jorden, venter Guds fantastiske gave, himlen, på os.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.