Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Specialday

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - special edition, blå
  af Specialday
  234,95 kr.

  Titel: Mine Første År, Forfatter: Specialday, Udgivelsesår: 2021-10-30, Forlag: Specialday, Sprog: dan

 • - minder og gemmer
  af Lénart & Bjerring
  272,95 kr.

  "Min Barndom - minder og gemmer" er en unik scrapbog, som giver mulighed for at holde fast i nogle af de særlige øjeblikke fra barnets første fødselsdag og helt frem til konfirmationsalderen, på en overskuelig og simpel måde. Forlaget Specialday, der står bag den populære bog ’Mine første år’, har med ‘Min barndom’ skabt endnu en fantastisk bog. Med få ord og billeder giver ‘Min barndom’ jer mulighed for at skabe en mindeværdig skattekiste, der vil blive værdsat mange år frem. Tiden fra den første tand bryder igennem, til man pludselig sidder og skriver konfirmationstalen, går så uendeligt stærkt - så husk at standse op en gang imellem, mærke lykken og de små øjeblikke! Lad dig inspirere af bogens spørgsmål til, at notere vigtige højdepunkter fra året der gik og indsæt udvalgte billeder fra fødselsdage, den første skoledag, årets klassefoto, ferier I har nydt og mange andre særlige øjeblikke. Bogen afrundes efter det 15. år med et kapitel om konfirmation/nonfirmation, hvorefter det er tid til at overdrage bogen til barnet. Bogen gennemgår livets vej fra baby til teeanager understøttet af: — Interviewspørgsmål - hvor du kan inddrage barnet — Notér på et landkort - hvor I har rejst — Lommer - hvor I kan opbevare alt lige fra den første tand, til fødselsdagsinvitationer, særlige tegninger og diplomer m.m. — Smart ringbindsfunktion giver mulighed for udvidelse — Tilkøb af ekstra sider, fotolommer og plastiklommer

 • af Specialday
  182,95 kr.

  Mormor – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver mormor, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • af Lénart & Bjerring
  67,95 kr.

  Har du brug for ekstra plads i ’Mine første år - minder og gemmer’ har du mulighed for at købe ekstra plastiklommer. Du får 10 stk. sider lige til at sætte ind i bogen og dermed mere plads til udklip, tegninger og kære minder.

 • - Minder og gemmer
  af Specialday
  317,95 - 397,95 kr.

 • af Specialday
  182,95 kr.

  MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • af Specialday
  227,95 kr.

  FARMOR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farmor, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • af Specialday
  182,95 kr.

  FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • - minder & gemmer
  af Specialday
  308,95 kr.

  'Mine første år – minder & gemmer' i album format er en helt unik og smuk illustreret barnets bog der skal indeholde alle de fantastiske minder fra barnets første tid. Der er plads til alt lige fra tanker og følelser under graviditeten, babys første fodaftryk og den lille bløde hårlok til alle de vidunderlige billeder og dyrebare minder, man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Albummet indeholder desuden masser af gode ideer til aktiviteter og lege med baby samt gode råd til forældre om nogle af de små og store udfordringer livet med en lille ny byder på. Bogen er inddelt med faner i kategorier der kommer rundt om hele barnets udvikling ligesom de 5 smarte lommer i bøgerne er geniale til opbevaring.‘Mine første år – minder og gemmer’ kommer i et rosa, blå og cremefarvet omslag - indhold i bøgerne er det samme uanset omslag.

 • - Graviditetsjournal
  af Specialday & Rudolph Care
  253,95 kr.

  Du er gravid. Din mave vokser. Dit humør er måske ikke til at regne med – det ene sekund griner du, det næste tudbrøler du. Det er helt ok, du er i gang med at skabe et menneske. Det er ikke så lidt. Det kan føles vidunderligt, som en lyserød sky eller som en uventet, ukendt blå nuance i dit sind. Fuld af liv møder dig der, hvor du er i din graviditet. Spækket med spørgsmål, der inviterer dig til at reflektere – og notere, alt fra første livstegn og forandringer i kroppen til tanker om fødslen. Bogen byder også på en masse viden og erfaring fra eksperter, og berører emner som bækkenbund og underliv, yoga, søvn, hudpleje, velvære og mad. Læs bogen fra ende til anden, eller hop og spring i den. Tag, hvad du kan bruge af gode råd, og svar på de spørgsmål, der taler til dig. Fuld af liv er din bog. Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Specialday og Rudolph Care.

 • - minder og gemmer
  af Specialday
  182,95 kr.

  'MINE FØDSELSDAGE – minder og gemmer' giver dig mulighed for at holde fast i nogle af de særlige øjeblikke fra barnets fødselsdage igennem tiden. Med få ord og billeder kan I med årene skabe jeres helt egen skattekiste, som vil blive værdsat mange år frem. Hvordan og med hvem blev fødselsdagen fejret og hvilke fødselsdagsønsker blev opfyldt? Indsæt billeder fra dagen og skab en ny tradition med en årlig tegning eller et hånd- og fodaftryk. Skriv også højdepunkterne fra året der er gået, så I kan se tilbage på alle milepælene i barndommen. Det er muligt at starte med at udfylde bogen fra hvilken som helst alder, så man kan se tilbage og mindes alle de sjove og særlige fødselsdagsfejringer. Bogen har plads til i alt 12 fødselsdage, som hver indeholder:– Så mange år blev jeg– Sådan blev jeg fejret– Et billede fra min fødselsdag– Mine ønsker– Det fik jeg i gave– Dagens menu– Et billede, en tegning eller et hånd- og fodaftryk– Dato, højde og vægt– Sjove ting jeg har sagt eller gjort– Ting jeg har gjort for første gang i år– Det elsker jeg– Et tilbageblik på året der er gåetAfslutningsvis i bogen er der plads til særlige gemmer som for eksempel fødselsdagshilsner fra gæster, noter, anekdoter og billeder.

 • af Specialday
  687,95 kr.

  Æske til at stå ved kassen med 30 stk lykønskningskort som er smukt illustrerede med håndmalede akvarel tegninger. Send en kærlig hilsen og giv et kort til en særlig person i anledning af en fødselsdag, graviditet, barnedåb babyshower, konfirmation eller andre, både store og små anledninger i livet. Dobbeltkort (foldet) med kuvert. Størrelse: A6. Designet og trykt i Danmark. PEFCTM og FSC® certificeret produktion

 • af Specialday
  197,95 kr.

  Mine – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til et familiemedlem.bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et, levet liv. undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

 • - memories & treasures
  af Lénart & Bjerring
  347,95 kr.

 • af Rikke Max Lénart & Tanja Bjerring
  682,95 kr.

  Med Specialdays 'Babys Minder & Gemmer Kort' kan man på en nem og sjov måde dokumentere højdepunkterne fra første tegn på graviditet til barnets første fødselsdag. Kortenes bagsider er fulde af relevante spørgsmål om alt fra babys foretrykne legetøj, bedsteforældre, personlighed og de særlige traditioner i familien. I udfyldt stand bliver de 52 kort hermed en samling af uforglemmemlige detaljer fra den første tid - en alternativ og overskuelig scrapbog som kan tilføjes Specialdays eksiterende univers af minder og gemmer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.