Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af SphinX forlag

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - den ultimative bestseller om personlig rigdom og succes
  af Napoleon Hill
  332,95 kr.

  Tænk og Bliv Rig! er Napoleon Hills mest berømte værk, et sandt mesterstykke inden for succesfilosofien, et værk, der undersøger styrken i de personlige holdninger og den rolle, de spiller i den personlige succes.Bogen er et must for alle, der ønsker at forbedre deres liv og styrke deres positive tænkemåde. Mange millionærer, ja endog milliardærer, har skabt deres formuer efter at have læst denne bog og efterlevet dens principper. Det er den mest solgte succesklassiker, der nogensinde er blevet trykt.En af Hills karakteristiske udtalelser er: ´Hvad menneskesindet kan udtænke og tro på, kan det også opnå.´ De vigtigste punkter i bogen er påvisningen af, hvordan resultaterne rent praktisk opnås, og en formel, der bringer succes inden for almindelige menneskers rækkevidde. Hill understreger, at et menneske med ønske, tro og vedholdenhed kan nå uanede højder ved at eliminere alle negative energier og tanker og fokusere på de større mål, der ligger forude.Denne nye udgave er en opdatering og revision af den originale udgave, forsynet med omfattende kommentarer og noter.

 • af Josephine Ellershaw
  308,95 kr.

  Tarot sæt (Bog + kort i box) Med DANSK BOG 244 sider Tarot for begyndere-sættet er skabt specielt for begyndere, som den letteste måde at lære at læse og tyde tarotkort på. I Tarot for begyndere deler forfatteren Josephine Ellershaw tips, genveje og tidsbesparende teknikker, som hun har fundet frem til gennem mere end tredive års erfaring med at læse og tolke tarotkort. Gennem brugen af de smukke Gilded Tarot Royal kort, lærer du, hvordan de 78 kort hænger sammen med hinanden og giver indsigt, når deres unikke energier smelter sammen i Sandhedens Kors, det "Keltiske Kors" og andre oplæg. Der er også en liste over kortkombinationer, der normalt peger på specifikke begivenheder - som for eksempel en graviditet, et bryllup, et nyt job og andet.

 • af Gert Ziegler
  300,95 kr.

  Tarot sæt (bog & kort, med danske billedtekster) Ny udgave, hvor bogen er sat op i en A5 bogstørrelse, og tilføjet alle billederne af kortene, så man kan genkende kortene bedre, samt alle de engelske kortnavne, så ligegyldig om man har danske eller engelske kort, kan man finde dem. Et af de mest solgte tarotsæt gennem tiderne. For den kreative, som kan lide smukke former og magiske symboler, sammen med Gert Zieglers personlige udviklingsbog.

 • - en guide til arbejde og healing med guder og gudinder
  af Doreen Virtue
  228,95 kr.

  Hvem er Saint-Germain? Kuan Yin? Hvilke ærkeengle eller opstegne mestre skal jeg påkalde i forbindelse med et bestemt problem? Kan jeg arbejde med gudindeenergier sammen med englene?Det er den type spørgsmål, Doreen Virtue regelmæssigt bliver stillet overfor af sine læsere og dem der deltager i hendes workshops. Så da Doreen ikke kunne finde nogen omfattende bog, der beskrev guddomme fra New Age og oldtiden, blev hun klar over, at hun måtte skrive en selv.Ærkeengle & opstegne mestre er en grundigt gennemarbejdet bog i et let levende leksikonformat, der opregner 77 guddomme med græske, romerske, ægyptiske, asiatiske, babyloniske, tibetanske, buddhistiske, keltiske, teosofiske, New Age, katolske, kabbalistiske, teutonske, jødiske og kristne rødder.Doreen har omhyggeligt studeret og skrevet om de enkelte guddommes historie, hvilken rolle de spiller i dag, hvordan de kan hjælpe os med bestemte problemer i livet, og hvordan man påkalder hver af dem.Doreen har brugt tid på at kommunikere med hver af disse guddomme for at sikre at de var til at nå, og for at finde ud af hvad der var det væsentlige i deres personlighed og deres aktuelle forhold til verden - og på bogens sider gengiver hun et kanaliseret budskab eller indtryk fra hver af de opstegne mestre og ærkeengle. Mange af hendes kanaliseringer blev gennemført på kraftsteder rundt om i verden som for eksempel Stonehenge i England, kysten ved Irland, Kona på Hawaii og i New Zealands regnskov.Bogen indeholder også en omfattende fortegnelse over en række situationer i livet som for eksempel at slippe af med en afhængighed, at finde en tvillingesjæl, at skaffe en nødforsyning af penge, at heale fysisk sygdom samt forskellige personlige og familiemæssige problemer. Under hver overskrift er der en liste over hvem man kan påkalde når man stå over for netop den udfordring. Doreen har også medtaget bønner der kan hjælpe dig med at påkalde flere guddomme på én gang til bestemte formål som for eksempel ´øget clairvoyance´ og ´konfliktløsning´.

 • - Indeholder dansk bog Tarotbogen + Universal Waite kortene
  af Asta Erde
  252,95 kr.

  Tarot sæt (DK Bog + ENG kort) Med DANSK BOG 77 sider Tarot for begyndere-sættet er skabt specielt for begyndere, som den letteste måde at lære at læse og tyde tarotkort på. Er til dig, som ikke rigtig ved om Tarotkort er noget for dig endnu. Består af bogen: TAROTBOGEN plus de smukke Universal Waite kort, som er de gamle klassiske Rider Waite kort, genmalet i meget smukkere farver og linier.

 •  
  745,95 kr.

  "Klassikeren om indre medicin", tilskrevet Den Gule Kejser (2698-2589 f.Kr.), er en lærebog i kinesisk lægekunst og om hvordan mennesket kommer i balance med sig selv. "Klassikeren om de vanskelige områder", skrevet i det 2. årh. e.Kr., er en praktisk anvisning på akupunkturbehandling Originaltitler: Huang Di Nei Jing, og: Nan Jing Samling af grundige klassiske introduktionsværker til traditionel kinesisk medicin. Gennemgang af elementerne, meridianerne og qi-energiens forskellige udtryksformer. Med noter, kommentarer og oversigter.

 • af Rhonda Byrne
  228,95 kr.

  I mere end to tusind år har nogle ord i en hellig tekst mystificeret, forvirret og er blevet misfortolket af næsten alle som læser dem. Kun ganske få har gennem tiderne fattet at ordene er en gåde, og at så snart du løser gåden - så snart du finder ind til mysteriet – vil en ny verden åbne sig for dine øjne!I The Magic åbenbarer Rhonda Byrne denne viden - en viden som vil ændre dit liv - for verden. Derpå tager hun dig med på en eventyrlig 28-dages rejse hvor hun lærer dig at gøre brug af denne nye viden i dit daglige liv.Uanset hvem du er, uanset hvor du er, uanset din nuværende situation, vil The Magic forandre hele dit liv!

 • af Barbara Moore & Ciro Marcheti
  308,95 kr.

  Kortene i Gilded Tarot Royale sættet, har ingen ramme omkring sig, og i forhold til den oprindelige version, Gilded Tarot, har Royale-designet fået et stilfuldt nyt look. som løfter sættet op til nye højder i såvel kunstnerisk udtryk som divinationskraft. Dette kortsæts tidløse billedsprog indbyder dig til at udforske den spirituelle energi, der udvirker sin magi i dit liv. Kunstneren Ciro Marchetti’s visionære gengivelse af tarotsymbolik og arketyper, fører læseren til værdifulde perspektiver på skæbnens udfoldelse i kortene. Indeholder dansk vejledningsbog på 224 sider og et sæt med 78 kort.Den danske guidebog til Gilded Tarot Royale kortene, udforsker de fortryllende billeder og tidløse indsigter i dette visionære tarotsæt. Tag med forfatteren Barbara Moore på en rejse gennem sættet, hvor hun giver dig nyttige teknikker til læsning af kortene. Du vil lære om tarotsættets struktur og få tips til, hvordan de forskellige serier, (den Lille Arcana, den Store Arcana, HOF-kortene) samt nummereringerne, kan give dine læsninger ekstra dybde. Indeholder detaljerede beskrivelser og fortolkninger af hvert enkelt kort, samt øvelser, som hjælper dig med at udvikle din egen personlige tydning af kortet. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren tarotlæser, vil du finde informative idéer, som vil hjælpe dig, til at få mest ud af dette kortsæt: · Hvordan du opbevarer og plejer dine kort · De bedste metoder til at forberede en læsning · Overvejelser angående formulering af spørgsmål Symbolerne og arketyperne i Gilded Tarot Royale venter på dig. Det er det perfekte tidspunkt til at træde ind i denne magiske verden og lade kortene hjælpe dig med at vælge din vej.

 • af Florence Scovel Shinn
  228,95 kr.

  Florence Scovel Shinns fire klassiske bøger om fremgang og overflod, nu samlet i ét bind. Heriblandt hendes mest succefulde bog, Lær at spille livets spil, som er solgt i over 20.000 eks! En enestående samling spirituelle indsigter der har påvirket utallige senere forfattere.

 • af Kenneth Wapnick
  131,95 kr.

  Helen Schucman var psykoterapeut og den der nedskrev storværket Et Kursus i Mirakler. I en årrække ´hørte´ hun Jesu stemme diktere de tre bøger der udgør et af de mest betydningsfulde åndelige budskaber i vor tid. Wapnicks bog er en hjælp til alle der påtænker at give sig i kast med et studium af selve Kurset.

 • - to tillæg til Et kursus i mirakler
  af Helen Schucman
  97,95 kr.

  En fortsættelse af principperne i Et Kursus i Mirakler, modtaget af Helen Schucman. Bønnens lovsang! ser helbredelse og tilgivelse i sammenhæng med sand bøn, og der fortælles hvad sand bøn er. Psykoterapi sætter tilgivelse og helbredelse sammen med hvad psykoterapi er set ud fra Kursets perspektiv.

 • - The Body Mirror System
  af Martin Brofman
  220,95 kr.

  Body Mirror systemet udgør et integreret healingssystem udviklet af Martin Brofman. Bogen giver en grundig gennemgang af here systemet hvilket før det muligt at gennemføre et selvstudium.Teksten er hele vejen igennem ledsaget af forklarende figurer.

 • af Peter Kelder
  124,95 kr.

  Ny udgave af Peter Kelders berømte bog om de fem tibetanske øvelser, der bygger på den gamle hemmelighed om ungdommens kilde. Denne udgave er udstyret med helt nye illustrationer og en masse supplerende materiale, der ikke tidligere har været tilgængeligt på dansk.Bogen rummer beretningen om, hvordan de fem legendariske øvelser ad omveje kom til Vestens kundskab takket være to uforfærdede vesterlændinge. Vi lærer fem enkle, men uhyre kraftfulde øvelser, som giver fornyet livskraft og velvære. De er lette at udføre og kan med lethed indpasse i travle menneskers dagligdag.Følg med til det skjulte kloster dybt inde i Tibet, og få del i hemmeligheden om evig ungdom og sundhed - nemlig de fem overleverede tibetanske øvelser - lette at udføre, men stærke nok til at forandre dit liv for altid.Ifølge legenden stammer disse øvelser fra shangri-La – den evige ungdoms glemte dal et sted i Himalaya

 • af Jette Holm
  116,95 kr.

  Krystalnøglen er Danmarks største og første guide til sten og krystallers spirituelle og healende egenskaber. Den udkom første gang i 1995, og for hvert oplag er den blevet udvidet med nye sten og leksikalske afsnit om stenenes virkemåder.Der er nu 600 sten i bogen, der fremtræder som en lille, handy krystalbibel, som man kan have med sig alle vegne.I denne udgave har Jette Holm tilføjet 20 nye sten med chakrarelationer, fysiske virkeområder, affirmationer, nøgleord m.m.Desuden har hun 3 nye afsnit om henholdsvis ´Krystaller og brugen af aura soma´, ´Krystaller og æteriske olier´ samt forklaring på ´Hvad sker der egentlig når du arbejder med krystaller?´.

 • - fra grundlæggende forståelse til praktisk anvendelse¤en omfattende vejledning til afbalancering af energicentrene ved hjælp af musik, farver, ædelsten, aromaer, åndedrætsteknikker, zoneterapi, naturforståelse og meditationer
  af Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski
  149,95 kr.

  Omfattende vejledning til afbalancering af energicentrene ved hjælp af musik, farver, ædelsten, aromaer, åndedrætsteknikker, zoneterapi, naturforståelse og meditation. Grundig gennemgang af de 7 hovedcharaers funktioner. Med adskillige oversigtsskemaer

 • af Bob Proctor
  252,95 kr.

  Bob ProctorEfter Bob Proctor's død, tidligere i år, har efterspørgslen af hans visdom og praktiske råd om hvordan man opnår succes og rigdom, steget voldsomt, og vi har derfor besluttet at genudgive hans største bestseller: "You Were Born Rich" igen.Sammen med bogen: "Tænk og Bliv Rig", som var Bob's største inspiration gennem hele hans karriere, har du den viden og de værktøjer, som du har brug for at få succes i dit liv.Ethvert menneske er ´Født til rigdom´ - de fleste mangler bare lidt penge for øjeblikket! Denne bog er skrevet i forsøg på at slå bro over kløften mellem, hvor du er lige nu, og hvor du gerne vil være. Skridt for skridt, kapitel efter kapitel vil den hjælpe dig med at samle det puslespil, vi som oftest kalder ´livet´, så du kan bygge et billede af velstand i dit sind og derefter skabe denne velstand i dit liv.Livet minder meget om Rubiks terning, fordi vi har alle de rigtige brikker og alle de rigtige farver, men det er en frustrerende, endeløs proces at forsøge at få dem til at passe sammen. Der er uvægerligt altid mindst en brik eller to, vi har udeladt. Hver dag, overalt i verden, er der millioner af ´drømmere´, der køber lodsedler eller lottokuponer og venter på, at nogen ved et lykketræf skal vælge deres navn og droppe en formue i skødet på dem. Disse mennesker forstår tilsyneladende aldrig, at den virkelige glæde i livet ikke kommer ved at få penge serveret på et sølvfad, men ved reelt selv at tjene dem. Og hvis du kendte sandheden, ville du være klar over, at du allerede er i stand til at opnå de ting, du hidtil kun har drømt om.I hænderne har du noget du har søgt efter. En plan — en ganske enkel plan — som vil føre dig fra der hvor du er, til der hvor du gerne vil være. Faktisk er planen næsten vildledende enkel. Men lad dig ikke narre af dens tilsyneladende enkelhed, for hvert kapitel indeholder en idé, der vil vise sig enormt værdifuld.

 • - et supplement til Peter Kelders bog
   
  228,95 kr.

  Opfølgeren til De Fem ´Tibetanere´ Bog 1 af Peter KelderDenne bog er et vigtigt supplement til De Fem ´Tibetanere´ bog 1, der introducerede de fem tibetanske øvelser i Vesten, og som er solgt i millioner af eksemplarer verden over.I Bog 2 forklarer en række internationale eksperter baggrunden for øvelserne og deres popularitet, og de giver uddybende forklaringer på, hvordan man opnår et optimalt udbytte af øvelserne ved at lade motion, kost og meditation arbejde sammen til et harmonisk hele i dagligdagen.Alle vores handlinger og tanker fremkalder fysiske ændringer i vores krop og hjerne. Af samme grund kan man målbevidst ændre sine tanker og handlinger, så man opnår de forandringer, man sætter sig som mål.Det er netop formålet med øvelserne og teknikkerne i bogen. Hvis man arbejder regelmæssigt med dem, vil man opleve en positiv forandring i både sin indstilling og sin fysiske sundhed, og foryngelsesprocessen vil sætte ind.De Fem ´Tibetanere´ bog 2 fremtræder her i en helt ny udgave, hvor alle oplysninger er opdateret og revideret med hensyntagen til de nyeste forskningsresultater

 • - - Din Guide til Livet
  af Anne-Marie Østersø
  292,95 kr.

  Sættet består af dansk bog 232 sider, samt den smukke udgave af Rider Waite kortene: Universal Waite Tarot Kompasset, viser en helt ny enkel, men unik måde, at bruge Rider Waite Tarotkortene på!Find ud af hvem du er, hvilke kvaliteter du har, og brug bogen som en guide til din egen personlige udvikling. Du kan bruge den til at blive klogere på både din egen familie, dit parforhold, dit arbejde, dine penge og dit helbred. Kort sagt, et kompas til at guide dig gennem alle livets, til tider, udfordrende områder. Du får her en metode, som er et fint mix af både Tarot og Numerologi, hvor du selv lærer at lave og tyde dit og andres ”Tarot Kompas”.Anne-Marie Østersø skriver: ”Jeg tror på at alt omkring os er energi, og når vi forstår at navigere i dette ”energi univers”, så bliver livet nemmere at leve. I ”Tarot Kompasset”, giver jeg dig redskaberne til, hvordan du kan gøre dette. Du vil lære om tarotkortene og tallenes magi, kædet sammen i et fantastisk system, som kan hjælpe dig til at navigere rundt i alle livsområder. Systemet kom til mig som i en ”åbenbaring” og er videreudviklet og finpudset igennem mit efterhånden 35 års lange virke med tarotkort og numerologi. Du vil blandt andet lære, om dine: ”skæbnekort”, ”årskort”, ”parkort”, ”firkløveren”, og meget mere! Jeg vil vise dig, trin for trin, hvordan du kan få en bedre forståelse af dig selv og dine omgivelser, samt forstå hvornår energierne er gode for dig at handle på, samt hvornår de ikke er det”. Denne bog henvender sig til alle, der har interesse for det spirituelle, årsag/virkning, og er både for begyndere og øvede. Er du der i dit liv hvor du er klar til at få ny viden, samt ønsker at blive i stand til selv at lægge et ”Tarot Kompas”, og så at sige tage ”Kompasset” i din egne hænder? Hvis ja, så er dette SÆT det helt rigtige for dig! Findes også som bog alene. Men køber man sættet, sparer man 80 kroner!

 • - de syv strålers mestre
  af Peter Fich Christiansen & Birgitte Fich Christiansen
  139,95 kr.

  Henvender sig til den spirituelt interesserede og forklarer enkelt og overskueligt de syv strålers betydninger, samt de tilknyttede mestres energier og kvaliteter. Bogen skildrer syv mandlige og syv kvindelige mestre som har ønsket at træde frem og lade sig portrættere af det åndsvidenskabeligt og spirituelt orienterede kunstnerpar Birgitte og Peter Fich Christiansen.

 • - En praktisk vejledning til at heale dit liv og give dig selv frihed
  af Brandon Bays
  174,95 kr.

  Da Brandon Bays fik konstateret en livmodertumor på størrelse med en basketball, afviste hun operation og medicin, og fandt i stedet en kraftfuld, direkte vej til sjælens stærke healende kraft. Seks en halv uge senere var tumoren væk. Slut dig til de tusinder af mennesker verden over, som siden har brugt Journey-metoden til at vække deres eget uendelige potentiale og gøre sig frie. I denne reviderede og opdaterede udgave af den oprindelige bog beskriver Brandon sit nyeste og mest ajourførte procesarbejde, som er udviklet gennem de sidste sytten år. Rejsen giveren banebrydende vision af et helt nyt healingparadigme, en trinvis metode til at opnå direkte adgang til sjælen, den uendelige intelligens, der findes i os alle.»Brandon Bays er en bemærkelsesværdig sjæl, og hendes historie om healing og forsoning vidner om, hvad mennesker er i stand til. Læs denne bog og bliv inspireret til din egen healingrejse!«—Anthony Robbins»Brandons inspirerende historie er bevis for den healende kraft, der eksisterer i hvert eneste menneske.«—John Gray, bestsellerforfatter»The Journey vil inspirere millioner, ikke kun dem, der har fysiske udfordringer i deres liv, men også dem, der søger åndelig forståelse.«—Candace B. Pert, medforfatter til Everything You Need to Know to Feel Go(o)dBrandon Bays, forfatter til internationale bestsellere, er en af de mest dynamiske, inspirerende og nytænkende lærere inden for personlig vækst og bevidsthedstræning i dag. Brandon Bays er kendt for sit radikalt transformerende arbejde med cellulær healing, emotionelt velvære og åndelig opvågnen, og den kraftfulde lære hun beskriver i Rejsen — The Journey™, udspringer af hendes egne direkte oplevelser. Hun har undervist i Journey-metoden i sytten år, og i dag bor hun i Wales.

 • - en revolutionerende tilgang til ubesværet, skadefrit løb
  af Danny Dreyer & Katherine Dreyer
  149,95 kr.

  Tusinder af mennesker løber nu uden skader og smerter ved hjælp af ChiRunning-metoden. Den danske udgave er fuldt opdateret med splinternye opdagelser og træningsteknikker fra en af løbesportens førende fortalere.Danny Dreyer lærer os, hvordan vi skal helbrede og forebygge skader, og også, hvordan vi kan løbe hurtigere og længere med langt mindre anstrengelse, uanset alder og kondital.Bogen indeholder et banebrydende program, som gør det at løbe sikkert og morsomt såvel for begyndere som for øvede løbere, samtidig med, at den giver konkurrenceløbere de udfordringer, de søger.ChiRunning udnytter musklernes dybe kraftreserver i lighed med de metoder, man finder i yoga, pilates og - som i dette tilfælde - taichi.- Gør knæskader og skinnebensbetændelse til en by i Rusland- Opdag mellemfodslandingens naturlige effektivitet- Nedsæt dramatisk din risiko for skader- Forvandl din løbemåde med vores nye 10-trins træningsprogramChiRunning giver dig værdifulde indsigter og forvandler dit løb fra en højrisikosport til et kropsvenligt fitnessfænomen.

 • af Gina Cerminara
  252,95 kr.

  Edgar Cayces utrolige helbredende evne er en fastslået kendsgerning. Tusindvis af mikrofilm arkiveret hos Association for Research and Enlightenment vidner om Cayces evne til at diagnosticere, foreskrive behandling og kurere sygdomme hos folk, hvis navne og opholdssted han fik oplyst, men som han aldrig havde set. Kendt som »mirakelmanden fra Virginia Beach« forbløffede hans succeser de medicinske autoriteter - og hele verden.Dette er Dr. Cerminaras beretning om disse helbredelser - og en bekræftelse af den ældgamle tro på reinkarnation. Hun fortæller, hvordan Cayce kunne se hinsides grænserne for tid og rum, hvordan han trængte igennem sine klienters ´tidligere´ liv og udførte de fantastiske helbredelser og profetier, der har gjort ham til den mest bemærkelsesværdige clairvoyante i den nyere historie.Gina Cerminara er født i Milwaukee og tog sine B.A., M.A. og Ph.D. grader i psykologi på University of Wisconsin, før hun begyndte på sin mangeårige intensive forskning i parapsykologi. Hun er en talentfuld foredragsholder og har været på turné til storbyer rundt om i verden.

 • - sådan bliver du en god clairvoyant
  af Rita Johansson
  157,95 kr.

  Uddannelsesbog i clairvoyance og selvudvikling.Ritazol har undervist i personlig udvikling og clairvoyance, siden hun var 24 år og har i dag mere end 30 års erfaring med uddannelse indenfor begge fagområder. Hun har ydermere over 25 års opsamlet viden om den åndelige verdens opbygning, samt menneskets åndelige opbygning, som er et ”MUST” når man vil arbejde med Clairvoyance på et professionelt plan. Ritazol, Blev selv håndplukket af Danmarks, dengang førende clairvoyant, Gertrud Berlon, til hendes første clairvoyance uddannelse, og blev efter endt uddannelse, Gertruds Berlons højre hånd på hendes skole i over 7 år. Hvorefter hun selv startede sin egen skole i København, I Det Ukendtes Boghandels lokaler. Har igen startet Clairvoyance skole i 2020, denne gang sammen med Christina, en af hendes bedste elever gennem tiderne.Er forfatter til to bøger, ”Clairvoyance og Selvudvikling”& ”Rigdom på alle Planer”, hvoraf den ene ”Clairvoyance og Selvudvikling” har solgt over 3000 eksemplarer, og bruges af rigtig mange, som gerne vil vide lidt mere om hvad clairvoyance er, samt hvad man bør gøre, og IKKE gøre, når man har psykiske evner. Den anden ”Rigdom på alle Planer” er en praktisk guide til personlig udvikling, som senere vil komme som et online kursus og coaching uddannelse.

 • af Anne-Marie Østersø
  214,95 kr.

  Tarot Kompasset, viser en helt ny enkel, men unik måde, at bruge Rider Waite Tarotkortene på! Find ud af hvem du er, hvilke kvaliteter du har, og brug bogen som en guide til din egen personlige udvikling. Du kan bruge den til at blive klogere på både din egen familie, dit parforhold, dit arbejde, dine penge og dit helbred. Kort sagt, et kompas til at guide dig gennem alle livets, til tider, udfordrende områder. Du får her en metode, som er et fint mix af både Tarot og Numerologi, hvor du selv lærer at lave og tyde dit og andres ”Tarot Kompas”. Anne-Marie Østersø skriver: ”Jeg tror på at alt omkring os er energi, og når vi forstår at navigere i dette ”energi univers”, så bliver livet nemmere at leve. I ”Tarot Kompasset”, giver jeg dig redskaberne til, hvordan du kan gøre dette. Du vil lære om tarotkortene og tallenes magi, kædet sammen i et fantastisk system, som kan hjælpe dig til at navigere rundt i alle livsområder. Systemet kom til mig som i en ”åbenbaring” og er videreudviklet og finpudset igennem mit efterhånden 35 års lange virke med tarotkort og numerologi. Du vil blandt andet lære, om dine: ”skæbnekort”, ”årskort”, ”parkort”, ”firkløveren”, og meget mere! Jeg vil vise dig, trin for trin, hvordan du kan få en bedre forståelse af dig selv og dine omgivelser, samt forstå hvornår energierne er gode for dig at handle på, samt hvornår de ikke er det”. Denne bog henvender sig til alle, der har interesse for det spirituelle, årsag/virkning, og er både for begyndere og øvede. Er du der i dit liv hvor du er klar til at få ny viden, samt ønsker at blive i stand til selv at lægge et ”Tarot Kompas”, og så at sige tage ”Kompasset” i din egne hænder? Hvis ja, så er denne bog den helt rette for dig! (samme indhold som tidligere udgave, kun formatet er ændret nogle få cm.)

 • - gør dine drømme til virkelighed!
  af Mike Dooley
  268,95 kr.

  Det er ikke nødvendigt at arbejde hårdt for at gøre vores drømme til virkelighed - det handler om tro, forventning, og frem for alt om at kende sandhederne om vores plads i universet. I Uendelige muligheder forklarer Mike Dooley at i denne illusionernes verden vi lever i, kan vi ønske og drømme uden begrænsninger, især når det gælder lykke; det er kun vores fantasi og handlingsvillighed der sætter grænserne for at opleve mere kærlighed og flere muligheder.Mike Dooleys bog rummer masser af tips og idéer til visualisering og andre former for kreativ og konstruktiv drømmetænkning - og der er strategier til afdækning af uhensigtsmæssige overbevisninger, som derefter kan erstattes med nogle der tjener os bedre.I bogen gennemgås hvordan tanker bliver til ting - og når vores tanker undertiden bliver til andre ting end vi måtte ønske, er det sandsynligvis fordi vi har skjulte og hidtil ubevidste overbevisninger der ligger i vejen. Kend dig selv er derfor et gennemgående tema.Men måske allervigtigst: Mike Dooley fokuserer på, hvorfor vi drømmer - på den lykke, kærlighed og harmoni vi alle længes efter. Og hvordan vi trygt kan lægge detaljerne i hænderne på det kraftfulde og kærlige Univers.

 • - Verdens mest kraftfulde manifestationsredskab
  af James F. Twyman
  68,94 kr.

  Da Moses-koden første gang blev afsløret for israelitterne, indtraf et af historiens største mirakler. Kort tid efter erklærede indflydelsesrige ledere, at dens iboende energi faktisk var så enorm og potentielt farlig, at den ikke burde bruges af andre end de højeste indviede...Tiden er nu kommet, hvor vi alle har mulighed for at beherske Koden - ikke bare for, at vi kan erhverve os mere i rigdom, men for at vi kan skabe en verden, der bygger på fredens og medfølelsens love. Vi får tilbudt historiens mægtigste redskab til at skabe vor egen virkelighed.Dette er ikke et new age-eventyr; det er virkeligt og sandt. Vi har brug for oplyste sjæle for endegyldigt at kunne manifestere den verden, vi drømmer om. Det er let at betragte Jorden og få øje på de ubevidste manifestationers ødelæggelser. Vor planet er ikke nået til randen af en sådan rædsel af egen drift, men på grund af vore kollektive beslutninger. Spørgsmålet er nu ganske enkelt: Vil vi træffe de samme valg én gang til, eller vil vi én gang for alle beslutsomt vælge at følge sjælens kald i stedet for at lytte til egoets umættelige krav? Uanset, hvad vi tror og føler dybt og ægte, så vil verden og alting i den forvandle sig på en sådan måde, at det kommer til at stemme overens med denne tro.Du har en afgørende og personlig rolle at spille, og det er grunden til, at denne bogen har fundet sig. Lige nu kan du bare slappe af og nyde det ... for du er på vej ud på en rejse, der vil forvandle dit liv!

 • af Helen Graham & Gregory Vlamis
  149,95 kr.

  Beskrivelse af de 38 Bach-essensers anvendelse i behandling af en række kæle- og husdyr, heste og andre landbrugsdyr, vilde dyr samt dyr i zoologiske haver. Der beskrives diagnostiske symptomer, dyr for dyr, samt behandlingsprocedurer.

 • - sådan støtter du dit superintelligente barn
  af Barbara Condron
  68,94 kr.

  Forældre verden over er i stigende grad blevet opmærksom på de ´nye´ indigobørn med deres særlige evner og intelligens.Bogen her viser metoder der kan anvendes af forældre og pædagoger til at tackle disse børn og deres udvikling på en positiv og udviklende måde.

 • af Susanne Taylor
  214,95 kr.

  Susanne Taylor har skrevet en anderledes bog om tarotkortenes 78 magiske billeder. Du bliver guidet ind i et farverigt univers, hvor det vrimler med tavse og smukke tarot symboler der hvisker til sjæl og hjerte. Du bliver inviteret med på en spirituel rejse, hvor du bliver fortrolig med hvert enkelt korts betydning. De 4 discipliner er: Jord, vand, luft og ild. Du bliver også indført i de 12 stjernetegn, farvernes betydning samt de vigtigste tarot symboler. Nok så vigtigt er spørgeteknikken, samt hvordan du tolker de 12 forskellige oplæg, som du kan bruge med det samme.

 • - en selvhjælp til normalt syn, lær at se uden briller efter Bates-metoden
  af Aldous Huxley
  174,95 kr.

  Kunsten at se dokumenterer, hvordan Aldous Huxley overvandt sit næsten totale synssvigt, og beskriver detaljeret de enkle øvelser, enhver kan gennemføre for at forbedre sit syn ved at bruge en metode, udviklet af dr. W. H. Bates, og ved at følge anvisningerne fra dr. Bates´ elev, Margaret D. Corbett. - Aldous Huxley (1894-1963) er forfatter til de klassiske romaner Ø og Fagre ny verden, samt til faglitterære værker som Djævlene fra Loudun, Erkendelsens døre og Den evige filosofi, som alle er udkommet på dansk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.