Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Vi kan alle styre udenom en depression, hvis vi ved hvordan. Mennesker kan sagtens lære at leve med svære tanker uden at gruble sig til en depression. Vi får det ikke bedre af at gruble og bekymre os. 5 timers grubleri dagligt i 10 år bliver til 18.000 timer. Og har personen så fundet svaret eller løsningen? Nej, siger psykolog og ekspert i metakognitiv terapi, Linda Burlan Sørensen. I de sidste 3 år har hun skiftet de mere traditionelle terapiformer ud med metakognitiv terapi, og resultaterne er tydelige. Flere af hendes klienter med depression og angst bliver raske, og det sker langt hurtigere. Bogen er et opråb: Mennesker bliver syge, når de overtænker. Mange danskere oplever, at deres tanker styrer dem og ikke omvendt. Det fører til depression og angst. Mange oplever tilmed, at det er smertefuldt at gå i traditionel terapi, hvor de hele tiden skal snakke om tanker og følelser. Men terapi skal ikke gøre ondt. Ifølge forfatteren skal danskerne lære at stole mere på hjernen og dens evne til at hele sig selv. Folk skal ikke hele tiden forstyrrer den med et ekstremt indre fokus på egne tanker og følelser. Bogen giver konkret viden og vigtige redskaber til at styre tankeprocesser og slippe fri af de fængslende tanker, der gør folk syge. Den sætter ligeledes fokus på udfordrende aspekter om regler og normer i samfundet, der danner grobund for overtænkning.
Om bogenStress er blevet et livsvilkår for alt for mange mennesker. Hidtil har behandlingen af stress mest fokuseret på adfærdsændringer og på at tale om og lægge mærke til enhver tanke, følelse og fornemmelse. Men ifølge den metakognitive teori er det netop det overdrevne selvfokus, der skaber stressproblemerne. De mange grublerier og bekymringer er den reelle årsag til stress.”Stressbehandling med metakognitiv terapi” giver terapeuter og andre der arbejder med stressbehandling en indføring i teorien og viser, hvordan terapiformen kan bruges konkret i forbindelse med stressramte. Læseren bliver inviteret med ind i terapilokalet og lærer, hvordan metodens øvelser og teknikker bruges, hvad behandleren skal huske, og hvilke spørgsmål der er vigtige at stille. Bogen giver gavnlig viden til såvel behandlere, stressramte og pårørende.Om forfatterenLinda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog siden 2006 og specialist i psykoterapi, supervision og metakognitiv terapi. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder behandling, fagkurser, uddannelser og supervision.
LÆR AT SKABE METAKOGNITIVE GRUPPEFORLØB"Gruppeforløb med metakognitiv terapi" henvender sig til fagpersoner med kendskab til metakognitiv terapi. Bogen er tænkt som en hjælp eller inspiration til terapeuten, der ønsker at strukturere et færdigt gruppeforløb inden for metoden. Undervejs i bogen får terapeuten huskelister, refleksioner over fordele og ulemper ved gruppeforløb samt en guide til, hvordan et forløb på seks sessioner kan struktureres. Med gruppeforløb kan man som terapeut nå endnu flere mennesker, som har brug for hjælp, og samtidig få nye perspektiver på sit fag.TIDENS NYE TERAPIMETODEDen metakognitive terapi er en del af den tredje bølge af kognitive terapier. Inden for metoden fokuserer man på selvstyring af tankeprocesser frem for tankernes indhold. Metoden er specielt velegnet til behandling af forskellige former for angstlidelser som for eksempel generaliseret angst, social angst og OCD samt depression og stress. Den metakognitive metode er ikke bare en skånsom og effektiv metode i individuelle klientforløb. Den egner sig også til grupper, hvor metoden kan bruges på tværs af psykiske problematikker. Deltagerne træder ind i et læringsrum og lærer at overføre metoden til deres eget liv – ikke kun ud fra deres egen historie, men også ved at se andre deltageres problemstillinger. Hver session indeholder en køreplan til terapeuten med:- En oversigt over sessionens temaer- Forslag til, hvordan man bedst introducerer vigtige begreber til deltagerne- Øvelser- Arbejdsark til deltagerneOM FORFATTERENLinda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. I årene 2014-2015 uddannede hun sig i metakognitiv terapi ved MCT Institute i Manchester. Siden har hun løbende videreuddannet sig. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder metakognitiv terapi samt kurser, uddannelser og supervision for fagpersoner. Derudover er Linda Burlan Sørensen forfatter til bøgerne "Fængslende tanker – kontrollér tankemylderet med metakognitiv terapi" (2018) og "Stressbehandling med metakognitiv terapi – en håndbog for terapeuter" (2019).
Stress er blevet et livsvilkår for alt for mange mennesker. Hidtil har behandlingen af stress mest fokuseret på adfærdsændringer og på at tale om og lægge mærke til enhver tanke, følelse og fornemmelse. Men ifølge den metakognitive teori er det netop det overdrevne selvfokus, der skaber stressproblemerne. De mange grublerier og bekymringer er den reelle årsag til stress.”Stressbehandling med metakognitiv terapi” giver terapeuter og andre der arbejder med stressbehandling en indføring i teorien og viser, hvordan terapiformen kan bruges konkret i forbindelse med stressramte. Læseren bliver inviteret med ind i terapilokalet og lærer, hvordan metodens øvelser og teknikker bruges, hvad behandleren skal huske, og hvilke spørgsmål der er vigtige at stille. Bogen giver gavnlig viden til såvel behandlere, stressramte og pårørende.Linda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog siden 2006 og specialist i psykoterapi, supervision og metakognitiv terapi. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder behandling, fagkurser, uddannelser og supervision.
Kronisk sygdom – gaven, der bliver ved med at giveOle Lystrup Iversen er en succesfuld erhvervsleder, en glad familiefar og en aktiv livsnyder, da han bliver ramt af parkinson i en alder af 44 år. Lægerne fortæller ham, at han er moderat til svært ramt. Men trods de dystre udsigter til et liv med en uhelbredelig sygdom insisterer Ole på at se sin sygdom som en ven og ikke som en fjende. I dag oplever Ole store fremskridt, og han er ikke i tvivl om, at det skyldes hans positive syn på sin sygdom og de 8 enkle, men vigtige livsråd, som han deler ud af i sin bog.Om forfatterenOle Lystrup Iversen (f. 1973) er født og opvokset i Aalborg. I dag bor han i Maribo med sin kone og to teenagedøtre. Han er uddannet farmaceut og er tidligere næstformand i Pharmadanmark. Ole Lystrup Iversen købte sit første apotek i 2013. Han ejer i dag fem apoteker på Lolland-Falster. Som 44-årig fik han konstateret parkinson – en sygdom, som efter eget udsagn har lært ham at tænke positivt og givet ham et bedre liv. Siden 2020 har Ole Lystrup Iversen holdt adskillige foredrag om sin positive indstilling til kronisk sygdom.
Klienterne får med arbejdshæftet et redskab til at kunne holde øje med deres egen udvikling og får dermed også mulighed for i højere grad at reflektere over deres egne fremskridt. Arbejdshæftet kan efterfølgende også fungere som et opslagsværk og en privat øvelsesbog, de kan genbesøge efter behov – og dermed få endnu mere ud af et terapeutisk forløb. Mange klienter synes, at det er rart at have et personligt og håndgribeligt praktisk materiale, de kan arbejde i undervejs i det terapeutiske forløb. Og ikke mindst et materiale, der følger dem i deres udvikling.Linda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. I årene 2014-2015 uddannede hun sig i metakognitiv terapi ved MCT Institute i Manchester. Siden har hun løbende videreuddannet sig. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder metakognitiv terapi samt kurser, uddannelser og supervision for fagpersoner. Derudover er Linda Burlan Sørensen forfatter til bøgerne "Fængslende tanker – kontrollér tankemylderet med metakognitiv terapi" (2018), "Stressbehandling med metakognitiv terapi – en håndbog for terapeuter" (2019) og "Gruppeforløb med metakognitiv terapi – en håndbog for terapeuter" (2021).
FAGLIGHED OG SAMARBEJDE I ORGANISATIONER OG VIRKSOMHEDERGod opgaveløsning og suveræne resultater kommer ikke af høj faglighed – alene. Når ansatte i organisationer leverer høj værdi, er det fordi der opstår en særlig synergi, hvor faglighed og samarbejde spiller sammen. Til glæde for de mennesker, de skaber værdi for, altså borgerne. Og til gavn for de ansattes trivsel. "Ræk mig lige samarbejdet – tak!" handler om, hvordan du bliver medskaber af et højtydende professionelt samarbejde. Når samarbejdet for alvor svinger, er det fordi du og dine kolleger har rakt ud efter det. Det ville være skønt, hvis det kom af sig selv. Det gør det bare ikke. Det skabes af medarbejdere og ledere – sammen. Bogen handler om de egenskaber, som råstoffet samarbejde besidder. Den inspirerer til, hvordan du kan bruge egenskaberne til at skabe fantastisk samarbejde. Og den giver en grundlæggende forståelse af, hvorfor samarbejdet hele tiden kan og skal udvikles!OM FORFATTERNERené Jensen og Finn Salomonsen er specialister i forbedring af samarbejde i små og store organisa- tioner. Sammen med Michael Sandborg har de siden sidste århundrede drevet konsulentvirksomhed – i dag under navnet De-tre. Gennem coaching, rådgivning, supervision, temadage, konflikthåndtering, foredrag og lederuddannelser har de hjulpet mere end 25.000 ledere og medarbejdere i hele landet. Hovedsageligt i offentlige organisationer, hvis primære fokus er ”menneskearbejde”. Altid med et ufravigeligt fokus på at gøre det komplekse enkelt og håndterbart for kunderne – en metode De-tre har udviklet siden begyndelsen i 1998.
16 CUBANERE, DRØMME OG OPSKRIFTEN PÅ DERES LIVRET For mange er et rynket ansigt af en gammel kvinde med en cigar i munden synonymt med Cuba. Eller de gamle amerikanske biler foran pastelfarvede bygninger. Vi kender alle de billeder, blandet med et billede af Che, men er dette virkelig Cuba i dag? ”A taste of Cuba: Faces, dreams and recipes” er en fotobog med portrætter af 16 cubanere, der giver et anderledes billede af Cuba; et land som fik internet i 2010, men stadig er et land, der er helt sit eget.KVINDELIG EVENTYRER I VOKSEN ALDER Birgitte Røddik er en dansk portrætfotograf som bor og arbejder i København, men som 56-årig besluttede sig for at følge ungdomsdrømmen om at krydse et ocean. Det lykkedes hende at finde en sejlbåd og besætning som ville være med på rejsen, og hun gennemførte sit eventyr ved at sejle på tværs af Atlanterhavet til Cuba.Under Birgitte Røddiks ophold på Cuba har hun med sit Hasselblad kamera ved hånden og rygsæk på ryggen undersøgt den cubanske kultur, deres selvforståelse, drømme og cubansk gastronomi. Coffeetable-bogen indeholder interviews og portrætfotos af 16 inspirerende cubanere, samt opskrifter på lokale retter og drinks.
Vi kan alle styre udenom en depression, hvis vi ved hvordan. Mennesker kan sagtens lære at leve med svære tanker uden at gruble sig til en depression. Vi får det ikke bedre af at gruble og bekymre os. 5 timers grubleri dagligt i 10 år bliver til 18.000 timer. Og har personen så fundet svaret eller løsningen? Nej, siger psykolog og ekspert i metakognitiv terapi, Linda Burlan Sørensen. I de sidste 3 år har hun skiftet de mere traditionelle terapiformer ud med metakognitiv terapi, og resultaterne er tydelige. Flere af hendes klienter med depression og angst bliver raske, og det sker langt hurtigere.Bogen er et opråb: Mennesker bliver syge, når de overtænker. Mange danskere oplever, at deres tanker styrer dem og ikke omvendt. Det fører til depression og angst. Mange oplever tilmed, at det er smertefuldt at gå i traditionel terapi, hvor de hele tiden skal snakke om tanker og følelser. Men terapi skal ikke gøre ondt. Ifølge forfatteren skal danskerne lære at stole mere på hjernen og dens evne til at hele sig selv. Folk skal ikke hele tiden forstyrrer den med et ekstremt indre fokus på egne tanker og følelser.Bogen giver konkret viden og vigtige redskaber til at styre tankeprocesser og slippe fri af de fængslende tanker, der gør folk syge. Den sætter ligeledes fokus på udfordrende aspekter om regler og normer i samfundet, der danner grobund for overtænkning.
Traumebevidst tilgang kan blive en gamechanger for støtte til udsatte i Danmark.Bogen ”Traumebevidst tilgang – Inspiration og overblik” tilbyder en kortfattet og lettilgængelig introduktion til, hvordan traumebevidst tilgang (TBT) kan implementeres i daglig praksis for at skabe mere trygge og effektive relationer med traumatiserede borgere. Bogen er skrevet til ledere og medarbejdere i social- og sundhedssektoren og præsenterer løsninger, der styrker både borgere og fagfolk.Helhedsorienteret indsats, der forbedrer resultaterne.TBT er et skift fra en symptom- og diagnosefokuseret tilgang til en helhedsorienteret forståelse af borgernes situationer og adfærd pga. deres traumer. Med TBT skaber man trygge miljøer, hvor traumer anerkendes som centrale for borgernes trivsel og udvikling. Flora Ghosh, socialrådgiver og cand.scient.soc., har skrevet bogen ”Traumebevidst tilgang – inspiration og overblik”, som er en vejledning til, hvordan man i velfærdsinstitutioner kan begynde at anvende TBT i praksis. ”Med traumebevidst tilgang ændrer vi måden, vi møder og hjælper mennesker i vores arbejde,” siger Flora Ghosh. Bogen introducerer 4 betingelser for implementering og 6 grundprincipper i TBT med plads til læserens egne refleksioner.Om forfatteren.Flora Ghosh er indehaver og stifter af Institut for Traumebevidst Praksis. Hun er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. og har en efteruddannelse i traumebevidst tilgang fra England. Flora Ghosh har over 25 års erfaring som socialarbejder, leder og stifter af flere organisationer, hvor hun har arbejdet med traumatiserede og udsatte mennesker. Flora er den første modtager af Tine Bryld-prisen for sit arbejde.
Aalborg (2024) er en postkortbog, som fanger essensen af Aalborg og fortolker det visuelt. Bogen indeholder 30 kort; 30 sorte tuschtegninger om byen. Kende og ukendte, smukke og mærkelige detaljer. Bylandskaber, bygninger, skulpturer. Bogens format er 16 x 16 cm. De enkelte sider kan tages ud af bogen og bruges som kort.
Stress has become a fact of life for far too many people today.Until now, the treatment of stress has mostly focused on behavioral changes, combined with talking about and noticing every thought, feeling, and sensation. But according to the metacognitive approach, this excessive focus on the self is what actually creates the problem. Worrying and ruminating are not simply a symptom of stress, but the causes of stress, preventing stress sufferers from fostering real change. Real change can only occur when the metacognitive management systems underlying behaviour are addressed by focusing not on what, but on how stress sufferers respond to their thinking. The thought is not important, but how they react to it, makes the difference."Treating Stress with Metacognitive Therapy" provides therapists, practitioners and others who work with treating stress, an introduction to metacognitive therapy, showing how this approach can be applied effectively to treat stress-related problems. This book comprises concrete examples of how a course of metacognitive therapy can be planned. The reader is invited into the therapy room to learn: how to apply the exercises of this method; what to remember during the therapy process; and which questions are important to ask the client.
To danske mystikere – Oversete, men højaktuelle ind i vores tid.Forfatter og teatermand Johannes Anker Larsen (f. 1874) og Emmanuel ”Sunyata” Sørensen (f. 1890), gartner og udnævnt ‘hellig mand’ af den indiske stat, er to danske mystikere, der ikke har gjort meget væsen af sig. I bogen Evighedsblikket trækker Gunhild Lystbæk dem frem i lyset, så mange flere kan stifte bekendtskab med deres visdom. De kaldes begge for mystikere, men hvad vil det egentlig sige? Det forsøger forfatteren at indkredse i denne bog. Begge har de et blik for evighed. Med Anker Larsens ord ser de med evighedsblikket, og evighed er ganske enkelt det, vi alle er, og det, vi kommer fra. Måske overser vi selveste det, vi er, i jagten på den eftertragtede oplysning, som beskrives i flere religiøse og spirituelle sammenhænge, og som ofte gøres til noget sjældent og mystisk. Med udgangspunkt i Gunhild Lystbæks mange års åndelige søgen i forskellige spirituelle miljøer er bogen en erkendelse af hendes rejse ’hjem’ til en enkel og iboende forståelse af evighed, hvor det mystiske afmystificeres. Bogen er bygget op over citater fra de to mystikeres tekster, hvor Gunhild Lystbæk opstiller og nysgerrigt undersøger begreber, som vi finder i filosofi og i religion, men forstået ud fra det levede liv og ikke en teoretisk størrelse. Uden forudgående kendskab til mysticisme kan den læses af enhver, der med et åbent sind holder af at kaste sig ud i det levede liv. Med bogens afdækning af Anker Larsen og Sunyatas betragtninger og deres rent faktisk levede liv er det ganske vist, at livet kan blive enkelt, simpelt, ligetil – og ligefrem ganske berigende.
Popular Danish book now available in English.We cannot get better by ruminating and worrying. Nevertheless, these are the strategies for many who suffer from anxiety and depression. But a wound does not heal by continuing to scratch at it. It just becomes bigger and bigger. If we spend several hours each day wondering about our gloomy thoughts, we become even more depressed and anxious, and do not thrive well psychologically.By using cases as examples, Metacognitive Therapy – Free Yourself from Imprisoning Thoughts shows us how metacognitive therapy can help us manage our thought processes. At the same time, this book is also a critical voice and warning about the evaluation culture we have created. A culture where more and more people are developing anxiety and depressive disorders because we are constantly under surveillance and must fit into certain schemas. We need to learn how to think for ourselves and be aware that we can regain control over our thought processes.The author Linda Burlan Sørensen is a licensed clinical psychologist and specialist in psychotherapy and supervision. She is an expert in metacognitive therapy and owner of the Neokognitivt Institut in Copenhagen, Denmark, which offers therapy, professional courses, education, and supervision.
EXPLORING WAYS OF SUSTAINABLE LIVINGThis is not your typical guidebook of Copenhagen. It shares the stories of local Copenhageners who have co-created the city that we know and love today. A common theme that connects these stories is the role of design as a tool to understand the Scandinavian values, urban development, and cultural experiences behind Copenhagen’s everyday livability. Copenhagen is growing rapidly, and is challenged with setting new standards in sustainable living. This book brings together multidisciplinary design advocates sharing their personal experiences, re ections, and visions for Copenhagen to engage city stakeholders in ensuring people-first, sustainable city development. Whether you are a tourist, student, designer, decision-maker, or urban enthusiast - we invite you to explore the city through the eyes of a local, and become inspired by the progressive ideas and development behind Copenhagen’s model for green growth.THE BOOK IS A REFLECTION ON THE LAST 25 YEARS OF URBAN DEVELOPMENT IN COPENHAGEN ”Exploring Copenhagen” consists of 12 illustrated chapters which describes 12 city areas and city concepts. The goal of this book is to provide insight into Copenhagen’s best practice solutions through first-hand, local knowledge of the city through past and present.
Er du en af dem der går rundt med en forfatterdrøm?"Få den ud!” guider dig godt gennem alle faser i bogudgivelse - fra planlægning til produktion og lancering. Hen over 12 kapitler bliver du klædt på til trygt at springe ud som selvstændig forfatter, med et professionelt bogprojekt som resultat. Læs også om hvordan fem forskellige selvudgivere fik succes med deres bogudgivelser, og hvad de gjorde. Bogen er til dig, som brænder for at formidle og ser værdien i at have fuld kreativ kontrol over dit arbejde.
Jeanette Søm Munks historie begynder en novemberdag i 1971 i Teheran. Den dag bliver hun efterladt på en trappesten midt i den larmende iranske hovedstad. Hun er blot et par uger gammel. Jeanette Søm Munk bliver fundet og bragt til et børnehjem, og da hun er otte måneder, kommer hun til Danmark – adopteret af et kærligt, jysk ægtepar. Men trods en god og tryg opvækst, sætter den barske start på livet sine dybe spor. Med sin selvbiografiske historie håber forfatteren at give andre adopterede eller omsorgssvigtede nogen at spejle sig i. ENHVER ADOPTION ER FORBUNDET MED SORGMålet med Jeanette Søm Munks bog er blandt andet at give andre adopterede og omsorgssvigtede unge og voksne nogen at spejle sig i. En vigtig pointe i hendes bog er, at enhver adoption er forbundet med sorg – den er der bare ikke særligt meget fokus på, fordi der er en forventning om, at man er taknemmelig for at være adopteret. ”Jeg vil altid føle en sorg over den måde, jeg kom til verden på. En sorg, som andre adopterede og omsorgssvigtede også kan føle. Og den sorg er okay. For ingen synes, at den bedste start på livet er at blive efterladt på en trappesten eller på anden måde være blevet valgt fra,” siger Jeanette Søm Munk. Undervejs i bogen trækker forfatteren på sin faglige baggrund som psykoterapeut, og hun præsenterer læseren for nogle af de konsekvenser, der kan følge med det at være adopteret.OM FORFATTERENJeanette Søm Munk (f. 1971) er adopteret fra Iran i 1972 og vokset op i Jylland. Hun er uddannet gestaltterapeut ved Københavns Gestalt Institut. Siden 2017 har hun arbejdet som selvstændig terapeut. Hun hjælper blandt andet adopterede – unge såvel som voksne – med de udfordringer, der følger med et liv som adopteret.
Mad som medicin, er med til at nære sjælenTina Casmoses historie, som leder frem til denne bog, begyndte for tyve år siden efter at have været igennem operation og svære mavesmerter. Hun blev uddannet som modedesigner på Danmarks Designskole derefter startede hun tøjmærket Tina Casmose. Indenfor to år vandt Tina den prestigefyldte Guldknap-pris fra magasinet Alt for Damerne, og hendes brand blev ekstremt succesrig. På overfladen virkede alt fint, men indvendigt kæmpede hun med alvorlige sundhedsmæssige problemer. Hendes liv forvandlede sig dramatisk efter at have ændret tanke, vane og kost-mønstre. I dag er Tina designer, plantebaseret mad-iværksætter og livsstilscoach. Plant-based Food er en inspirerende livsstilsbog - en sammenlægning af mad og mode - fuld af lækre billeder og opskrifter på alt fra morgenmad, starters, frokost, hovedretter, smoothies, desserter og snacks. Tinas opskrifter er uden animalske fødevarer og kommer fra, hvad naturen giver os. I slutningen af bogen finder du en oversigt over en række plantebaserede ingredienser, der bruges i opskrifterne.
Hvad sker der, når alt med ét bliver slukket i din krop -og hvordan tænder du den igen? Henrik From er vant til at løbe solen sort som salgsdirektør og konsulent for nogle af Danmarks største virksomheder. Han er familiefar, ægtemand og en fremragende sælger. En nat bliver alt forandret, da Henrik rammes af en blødning i hjernen. Alt går i sort og opløsning med hans totale lammelse af kroppen. Han kan hverken se, gå eller tale. Her begynder den lange, barske og sejlivede rejse tilbage til et liv med nye spilleregler, livsvilkår og indsigter. Op mod 125.000 mennesker i Danmark lever med følgerne fra en hjerneblødning. Henrik From er én af dem. Hans selvbiografi er en hudløs ærlig fortælling om, hvad der sker med en mand, der oplever at være i frit fald. Et fald fra førlighed, arbejde og ægteskab, hvor man både skal overkomme angsten, kontroltabet og sorgen over det nye liv, man har fået stillet i udsigt. Selvbiografien er dog også en fortælling om, hvordan man genvinder førligheden i alle livets aspekter, finde nye overlevelsesstrategier og det at tage livtag med livet. En central del af bogen udgør en række af konkrete værktøjer til apopleksi-ramte og deres pårørende, som kan hjælpe dem videre tilbage til hverdagen. Ligeud og frem er historien om en mand, der bliver fanget i en boble af stilstand, frustration og desperation – og bryder ud af den igen.
EXPLORING WAYS OF SUSTAINABLE LIVINGThis is not your typical guidebook of Copenhagen. It shares the stories of local Copenhageners who have co-created the city that we know and love today. A common theme that connects these stories is the role of design as a tool to understand the Scandinavian values, urban development, and cultural experiences behind Copenhagen’s everyday livability. Copenhagen is growing rapidly, and is challenged with setting new standards in sustainable living. This book brings together multidisciplinary design advocates sharing their personal experiences, re ections, and visions for Copenhagen to engage city stakeholders in ensuring people-first, sustainable city development. Whether you are a tourist, student, designer, decision-maker, or urban enthusiast - we invite you to explore the city through the eyes of a local, and become inspired by the progressive ideas and development behind Copenhagen’s model for green growth.THE BOOK IS A REFLECTION ON THE LAST 25 YEARS OF URBAN DEVELOPMENT IN COPENHAGEN ”Exploring Copenhagen” consists of 12 illustrated chapters which describes 12 city areas and city concepts. The goal of this book is to provide insight into Copenhagen’s best practice solutions through first-hand, local knowledge of the city through past and present.
"Ondskabens film" er et forsøg på at give et indblik i hvordan nazisterne anvendte filmmediet til at påvirke befolkningens holdninger til jøderne. Bogen går tæt på den antisemitiske propaganda — især de berygtede film, "Jud Süss" og "Der ewige Jude".Begge film er analyseret ud fra både historisk og filmæstetisk perspektiv, og bogen rummer en præsentation af de historiske og kulturelle omstændigheder de blev til under.
“Zen og kunsten at drive virksomhed” er en bog af finurlige betragtninger, kloge citater og trinvis vejledning i at drive egen virksomhed.Den er en autentisk manual til at få styr på de psykiske ressourcer og værdier som kræves for at få succes som selvstændig. Det er den sjette bog i rækken af Mads’ forfatterskab og er en sammensætning af hans egen erfaring, viden om iværksætteri og succes, ledelsespsykologi og god portion af Zenbuddhistisk filosofi. Bogen indeholder guidelines til hvordan du• Finder din passion• Er kreativ og fleksibel• Får dig en detaljeret plan• Afliver al bekymringDenne bog er en hyldest til dem, som kæmper, og til støtte for dem, som vil kæmpe.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.