Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fra Perikles til Hirsi Ali
  af Lars Hedegaard & Mikael Jalving
  235,95 - 4.715,95 kr.

  Klassesæt à 30 stk.

 • - Erindringer 1980-2011
  af Lars Hedegaard
  156,95 kr.

  I anden del af sine erindringer fortsætter Lars Hedegaard, hvor han slap. Han er lige vendt hjem fra USA efter skilsmissen. En ny tilværelse skal bygges op. I de kommende årtier bliver han socialdemokratisk spindoktor for Poul Nyrup Rasmussen. Han graver sig ned i Blekingegadesagen og afslører her i bogen for første gang helt nye aspekter af affæren. Han stifter Trykkefrihedsselskabet og kaster sig ud i kampen for ytringsfrihed. Og han gør op med en venstrefløj, der har glemt, hvad det vil sige at være venstrefløj.

 • - Erindringer 1942-1980
  af Lars Hedegaard
  155,95 kr.

  Lars Hedegaard tager i sine uhyre velskrevne erindringer læseren med på en rejse fra Horsens til Hollywod.Det er en munter og bevægende skildring af en søgende sjæl, der i trotskismen finder frihed, og i jødedommen konfronteres med valget mellem kærligheden og ideologien. Lars Hedegaard løfter sløret for ukendte aspekter af Blekingegadesagen og beskriver den amerikanske arbejderbevægelse indefra. Lars Hedegaards skildring er både personlig og danmarkshistorie, når den er bedst.Lars Hedegaard, f. 1942, er historiker, forfatter og formand for Trykkefrihedsselskabet.

 • af Mikael Jalving
  156,95 kr.

  »Muhammed, hører du mig? Kan vi snakke sammen, mand til mand, ligefremt og uden dikkedarer? Kan vi tale historie, kan vi tale om nutid? Er du der? Hvad tænker du, når du hører om de fredløse i Egypten, Pakistan, Indonesien, Sudan og det nordlige Nigeria, der ikke må konvertere og forlade islam? Er du enig i at frafald bør straffes med døden?«Fra Mig og Muhammed.For den unge intellektuelle Mikael Jalving fremstod 90´erne og 00´erne som en gylden tid. Den Kolde Krig var lykkeligt overstået, verden var lys og fyldt med uanede muligheder. Hvad var der i grunden at bekymre sig om for en fremstormende akademiker?Ikke så lidt, skulle det vise sig, efterhånden som mødet med islam og dens profet Muhammed bragte forfatteren på sporet af en ganske anden og dyster virkelighed. En virkelighed, som Jalving egentlig ikke havde lyst til at beskæftige sig med, men som det blev en borgerpligt at forholde sig til.

 • - historien om et dagbladsangreb på demokratiet
  af Ole Hasselbalch
  197,95 kr.

  Politiken-affæren rummer en nådesløs afsløring af de metoder, Politiken benyttede i sin kampagne mod den private forening ´ORG´ i sommeren 2011.Ammunitionen hentede bladet fra det anløbne såkaldte ´research-kollektiv´ Redox, i forhold til hvilket Politiken optrådte som viderebringer af stjålne og manipulerede data.Forfatteren nagler punkt for punkt Politikens tilsidesættelse af kravene til ordentlig og hæderlig journalistik, ligesom han fortæller mere generelt om forholdene på dette blads redaktion.Ikke overraskende kritiserede Pressenævnet Politiken for at tilsidesætte god presseskik – bl.a. i form af manglende kontrol af historien. Og Datatilsynet har lukket den hjemmeside, hvor Redox offentliggjorde en af Politiken meget berømmet ´rapport´ om ORG.En hovedkraft i Redox og stjernekilde i Politiken-kampagnen er endvidere sigtet – bl.a. efter terrorparagraffen, og politiet er i færd med at undersøge, om der også er grundlag for at rejse regulære kriminelle sigtelser mod Politiken.

 • - Islamiseringen af Odense
  af Alex Ahrendtsen
  217,95 kr.

  »Det forunderlige er såmænd ikke, at islams rettroende tilhængere forsøger at få det offentlige system til at føje dem i deres ønsker ..., men at ikke-muslimer, høj som lav, begår så mange krumspring for at imødekomme deres ønsker.«Fra Når danskere bøjer afBogen skildrer dokumentarisk og detaljeret, men også fair og nøgternt, hvordan en kulturel underkastelsesproces i praksis forløber i en større dansk kommune. Som 1. viceborgmester i Odense har Alex Ahrendtsen siddet på første parket i den offentlige debat og bag de magtpolitiske kulisser. I bogen fortæller han, hvem der driver på med krav om halal-kød i offentlige institutioner, kønsopdelt svømmeundervisning, tørklæder på sygehusene, burka-klædte plejemødre, opførelse af en stormoske og en jule-fri bazar, mens kommunen holder ramadan-fester for skatteydernes penge. Samtidig er det en beretning om, at det nytter at gøre modstand. Selvom omkostningerne kan være store.

 • - Peder Jensen
   
  239,95 kr.

  Peder Jensen ble viden kendt da han stod frem som bloggeren Fjordman efter 22/7. Anders Behring Breivik havde kopieret flittig fra hans tekster i hans 1500 sider lange Kompendium. Ude tilladelser. Fjordman følte sig ikke tryg i Norge og valgte at forlade landet. Han bosatte sig i Danmark. I fem år har norsk presse fremstilt ham som åndelig inspirator. Jensen får her fortælle sin version. Den er en ganske anden end det officielle billedet. Hvis man skal forstå hvordan 22/7 er blevet politiseret, også i Danmark, må man læse Vitne til vanvidd.

 • - Erindringer
  af Mogens Camre
  127,95 kr.

  Mogens Camres far kæmpede mod nazisterne under krigen og kom i Frøslev-lejren. Det blev en skelsættende begivenhed for den unge Camre. Så skelsættende, at den for altid bestemte kursen for hans liv. Derfor har han deltaget aktivt i kampen mod alle former for undertrykkelse. Såsom diktaturet i Grækenland, EU og islamiske bevægelser. Knus tyrannerne er bevægende, velskrevne, humoristiske og levende erindringer fra et usædvanligt og begivenhedsrigt liv. Mogens Camre, f. 1936, er tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og tidligere medlem af Europa Parlamentet for Dansk Folkeparti.

 • - festskrift til Lars Hedegaard
  af Bent Jensen & Katrine Winkel Holm m. fl.
  236,95 kr.

  Med hilsner og bidrag fra bl.a.:Ayaan Hirsi Ali, Mark Steyn, Bruce Bawer, Sven Ove Gade, Mogens Rukov, Kurt Westergaard, Daniel Pipes, Henrik Gade Jensen, Mikael Jalving, Naser Khader, Roger Scruton, Kasper Støvring, Bent Blüdnikow, Søren Espersen, Wafa Sultan, Hans Hauge, Pia Kjærsgaard, Ibn Warraq, Karen Jespersen, David Gress, Morten Uhrskov Jensen, Lars Vilks, Lone Nørgaard, Søren Krarup, Claes Kastholm Hansen, Phyllis Chesler, Kai Sørlander, Jesper Langballe, Farshad Kholghi, Diana West og Asger Aamund.

 • af Niels Thomsen
  87,95 kr.

  Niels Thomsens elskede og frække tegninger fra tidsskrift Sappho.dk præsenteres nu i bogform. Bogen indeholder 50 tegninger med tilhørende tekstforklaring, der samtidig er oversat til engelsk. Det er politisk satire, når den er bedst.

 • - KGB og historieforskningen
  af Ole Hasselbalch
  227,95 kr.

  I Svendborg byret blev Bent Jensen dømt for injurier, fordi han havde citeret PET-dokumenter, der betegnede Jørgen Dragsdahl som indflydelsesagent for KGB. Sagen formede sig som et opgør om Den kolde Krig. Bogen er en minutiøs gennemgang af hele forløbet og svarer på følgende spørgsmål: Må forskere ikke frit fremlægge, hvad de finder i arkiverne og berette om det i aviserne? Må journalister? Fik Bent Jensen en fair proces i byretten? Hvad var en KGB-indflydelsesagent, og hvordan arbejdede han?Bogen afslører endvidere PET-chef Jakob Scharfs hidtil ukendte dobbeltrolle i sagen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.