Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Valdemar ApS

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Om oprindelsen til folkedrab og forbrydelser mod menneskeheden
  af Philippe Sands
  256,95 kr.

  Da juristen Philippe Sands får en indbydelse til at forelæse i Lviv i Ukraine, åbnes en ukendt dør til hans families historie. Med udgangspunkt i morfarens flugt for nazisterne begynder han en undersøgelse, som fører læseren til Lemberg før 2. verdenskrig, til forbryderprocessen i Nürnberg efter krigen og op til nutiden. Hvad skete der familien, som blev hjemme, da nazisterne og den ukendte generalguvernør Hans Frank tog magten?Den prisbelønnede "Fra Øst-Vest-Gaden til Nürnberg" er en uforglemmelig blanding af detektivarbejde, erindringer og en beskrivelse af, hvordan minder, forbrydelser og skyld kan efterlade ar gennem generationer.

 • af Siegfried Lenz
  186,95 kr.

  Siggi er blevet sendt til en anstalt for vanskelig unge, og i tysktimen skal han skrive om 'Pligtens glæder'. Det bliver en beretning om hans far, politibetjenten i Rugbüll ved den dansk-tyske grænse, og dennes nidkære overvågning af nazisternes maleforbud, udstedt til maleren Nansen (Nolde). Samtidig er det også en storslået og humoristisk beskrivelse af marsken og dens befolkning midt i krigens vanvid, en advarsel mod blind lydighed og dens fatale følger. Lenz' mesterværk udkom i 1968 og betragtes i dag som en klassiker.

 • af Per Nyholm
  221,95 kr.

  Bogen, som er rigt illustreret med fotos af Jan Grarup, er rapporter fra rejser i Ukraine i sommeren og efteråret 2022. Per Nyholm har i mange år som journalist rejst i og dækket Østeuropa for Jyllands-Posten.

 • af Alice Hoffman
  221,95 kr.

  Hvor mange ved, at den franske impressionismes vugge var dansk og stod på Sankt Thomas i Dansk Vestindien?Maleren Camille Pissarro begyndte livet i en dansk-jødisk familie, der havde søgt tilflugt for jødeforfølgelserne i Charlotte Amalie på Sankt Thomas i 1700-tallet. Her bliver hans mor, Rachel, som er en usædvanlig karakterfast kvinde, tvunget til at gifte sig med en ældre mand med tre børn. Da manden pludselig dør, bliver en ganske ung fransk slægtning hentet til øen. Rachel falder totalt for ham, og det lidenskabelige forhold resulterer bl.a. i sønnen Jacobo. Han viser tidligt kunstneriske evner og bliver som 12-årig sendt til Paris for at lære at male. Efter hjemkomsten stifter han bekendtskab med den danske guldaldermaler Fritz Melbye. I 1853 sejler de sammen til Venezuela, hvor de bliver i to år. Camille (som han nu kalder sig) fortsætter til Paris, hvor også hans mor ender sine dage.Frodigheden, varmen og skønheden på Sankt Thomas danner baggrund og en magisk atmosfære lige så farverig som et impressionistisk maleri, og så levende som de skildpadder, der en nat om året kryber op på stranden for at lægge deres æg.

 • af Siegfried Lenz
  186,95 kr.

  "Fiskekonkurrencen" er den sidste fortælling, Siegfried Lenz skrev før sin død. En bedragerisk enkel historie, fnuglet og dog dyb som den sø, hvor den foregår. Fortælleren får sammen med pigen Anja lov til at deltage i fiskekonkurrencen af dommeren, som han hjælper op, da han er væltet med sin kørestol. Men snart får forelskelsen i pigen ham til at glemme fiskene, der ganske vist både snyder, narrer og bider. En enkel historie om livets store øjeblikke - og tilegnet Lenz' danske hustru, som han ægtede, da han var 84.Bogen er illustreret af den berømte tyske tegner Nikolaus Heidelbach (som fik H.C.Andersenprisen i 2014 for sine illustrationer af H.C.Andersens eventyr). På forsiden ses den kunstige lokkemad, den kunst hvormed Lenz formåede at få læseren på krogen.

 • af Margaret Drabble
  227,95 kr.

  'Den forgyldte baby' er historien om Anna med det lysende glade smil, hendes mor Jess og det samfund, der omslutter dem. Da Anna er to år, finder hendes mor imidlertid ud af, at barnet ikke er som andre børn ... Men historien begynder ved den afrikanske sø, hvor de ubekymrede unger med de sammenvoksede tæer - 'hummerklo-børnene' - leger. Her indledes eventyret, og herfra skulle det være fortsat for Jess, den purunge studerende, men sådan går det ikke, da Professoren kommer ind i hendes liv."Resultatet er en glimrende roman, der bekræfter Drabbles status som en meget stor forfatter." Daily Mail

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.