Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Wadskjær Forlag

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - uden filter
  af Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen
  216,95 kr.

  Albert Dyrlund uden filter er skrevet af hans forældre Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen. Det er en biografi om en af Danmarks første og største youtubere.I juli 2021 døde youtuberen Albert Dyrlund, da han faldt ned fra et bjerg i det nordlige Italien. Han blev kun 22 år.I Alberts korte liv nåede han at opleve mere, end mange andre nogensinde kommer til. Han var en af de første youtubere i Danmark. Sammen med en håndfuld andre youtubere var han med at til at forme branchen. Han inspirerede sine fans med sine mange sjove videoer. Han nåede at udgive 12 musiknumre, at være med i en spillefilm og at lægge stemme til tegnefilm.Alberts forældre fortæller i denne bog om hans alt for korte liv. Vi hører om den tragiske ulykke, om Alberts barndom, om YouTube-karrieren, om musikudgivelserne, og om hvordan han pludselig fik hovedrollen i sin egen spillefilm.I bogen kommer vi bag om mennesket Albert Dyrlund. Det er en fortælling om hans vilde YouTube-liv i overhalingsbanen, om livet på landevejene rundt i hele Danmark for at optræde med sin musik, men også om hans drømme, hans målrettethed og hans utrættelige energi.Bogen er fyldt med mange sjove og spændende historier fra Alberts liv. Albert var en eventyrer, der elskede at møde nye mennesker. Han levede meget i nuet og havde en kæmpe selvtillid. Han var helt ligeglad med, hvad andre tænkte om ham. Vi kan alle kan lære noget af Alberts måde at leve på.En række personer, som var tæt på Albert, medvirker i bogen: lillebroren, kæresten, venner og kollegaer, bl.a. Anton Cornelius, Rasmus Brohave, Morten Münster, Julia Sofia, Eiqu Miller, Kristine Sloth, Louliving, H1tmakers, Marcuz Jess Petersen, Regner Grasten, Johnni Gade m.fl.

 • - i teori og praksis
  af Inge Svane
  223,95 kr.

  Har børn personlighed allerede fra fødslen? Er du selv anderledes end dine søskende – på måder, der ikke kan forklares med forskelle i opdragelsen?De fleste vil nok svare ja til begge spørgsmål, og uden at tænke nærmere over, hvad personlighed egentlig er for en størrelse.Denne bog kaster et helt nyt lys over feltet ved at kombinere teoretisk psykologimed et bredt udsnit af personlighedstest, og inviterer med på en spændende rejse, først kritisk og teoretisk, og sidenhen som en invitation til at gå på opdagelse i egne personlighedstræk og præferencer.At kende disse sider af sig selv kan især være relevant for unge, der svæver i den blå luft mellem at vælge frit på alle hylder og dyb tvivl, ja nærmest eksistentielangst over konstant at skulle vælge og præstere ud fra ret ensidige målestokke. De får med dette materiale en viden i hænderne, som de kan bruge som inspiration og vejledning til at træffe afgørende valg mellem uddannelser og erhverv.Bogen er rig på tegninger og eksempler, bl.a. til brug i undervisning. Bogen kan desuden give forældre en bedre forståelse af deres børn og hvem de har fået dem med.

 • - om at bygge stærke mennesker
  af Pia Hass
  223,95 kr.

  Værktøjsbæltet i pædagogik – om at bygge stærke mennesker er skrevet af Pia Hass, konsulent i praktisk pædagogik og familiearbejde. Det er en grundbog i alt det grundlæggende i at bygge stærke mennesker. Bogen er både velegnet til fagfolk og forældre.Denne bog er en personlig og faglig skildring af, hvordan man omsætter pædagogisk teori til praksis. Men det er også en bog, der kommer med et bud på, hvorfor så mange børn og unge mistrives, og hvad du kan gøre med pædagogikken og opdragelsen for at vende den udvikling.Selvom bogen i høj grad er en fagbog, så vil forældre let kunne finde glæde i mange af kapitlerne som retningsgivende i den store opgave, det er at bygge børn stærke. Bogen er moderne og ligetil i sin fortælleform. Og forfatteren er bevidst gået efter, at du som læser kan genkende dig selv i eksemplerne. Den er skrevet, så du får en personlig oplevelse, samtidig med at du bliver klædt teoretisk og fagligt på til at løfte eksemplerne ind i din egen hverdag, hvor det hele hviler på baggrund af den nyeste viden inden for bl.a. pædagogik, psykologi, hjerneforskning, funktionsdiagnoser, følelsesforstyrrelser og meget andet. Om du er pædagog, lærer, sagsbehandler eller anden relationsarbejder, så vil du finde relevans, merværdi, styrke og glæde i Værktøjsbæltet i pædagogik.Bogen er på en gang underholdende og udviklende. Men det er også en arbejdsbog og et opslagsværk, som du kan vende tilbage til og hente inspiration i.

 • - Desserter for livet
  af Eve Bengta Lorenzen
  190,95 kr.

  Livsglæden er den vigtigste ingrediens, hvis du vil leve et sundt og autentisk liv. Denne bog vækker glæden og kreativiteten gennem enkle og overkommelige opskrifter på lækre desserter. Til hver opskrift knytter der sig en lille fortælling, der inviterer ind i en verden, hvor det ikke er det perfekte det handler om, men derimod hvad der kan være muligt, på trods af følelser af træthed eller utilstrækkelighed. Opdag intelligent trøstespisning og hvad det virkelig er, kroppen har brug for, når det hele er for meget. Bogen tager dig med såvel i forfatternes køkken som på besøg på hendes retrætesteder. Du bliver præsenteret for en "stik af fra opvasken kage", en tilbagelænet brødtorte, en indisk Kheer, mandelkage fra klosteret og den himmelske maracuja dessert fra Madeira. Alle opskrifter er nemme at gå til. Men bogen er andet og mere end en opskriftbog. Det er en bog, der introducerer selvomsorg på en måde, der viser hvordan omsorgen starter hos dig selv, og hvordan den udvides til mennesker omkring dig. Og det er en bog der tænder livsgnisten og viser dessertvejen til et liv med en dybere form for sødmefyldthed. Eve Bengta Lorenzener CFM UMass certificeret mindfulness-lærer og ernæringsterapeut. Bogen baserer sig på Eves mangeårige erfaringer som underviser på kurser, retræter og forskningsprojekter. Eve er desuden forfatter til en række bøger om mindfulness, sårbarhed og selvomsorg.

 • - om dengang der voksede penge på træerne
  af Christina Bengtsen
  125,95 kr.

  I fjerde bind af serien Mosters Løgnehistorier, går der rygter i skolegården om at man kan få en ekstra bonus fra tandfeen, hvis man samler flere tænder sammen og lægger dem under hovedpuden samlet. Derfor går Moster og deres venner i gang med at samle hinandens tænder, og bliver også opfindsomme omkring, hvordan de kan tabe tænderne hurtigere. F.eks. ved at binde deres tænder fast til en stangtennisbold og slå bolden af sted. Efter at Moster og hendes venner er blevet mere eller mindre tandløse, lægger Moster samlingen af tænder under hovedpuden. Næste dag står der et pengetræ i hendes have.

 • - om dengang Jorden var flad
  af Christina Bengtsen
  125,95 kr.

  Hvor er det egentlig mærkeligt, at Jorden er rund. Tut og O sidder og kigger på en globus hjemme hos oldemor og forestiller sig, hvordan det ville være at bo på den anden side af Jorden, hvor alt hænger på hovedet. Man ville nok få lidt ondt i hovedet. Men engang var Jorden faktisk slet ikke rund – den var flad. Det var den dengang, Moster var barn. Det var lidt af et problem, for nogle gange faldt folk ud over kanten og hang og dinglede ude i rummet. Det var Moster og hendes venner selvfølgelig med til at finde en løsning på. Det indebar både søuhyrer, trylledejsmaskiner og hæsblæsende skibstogter. "Ama'r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet – det er altså ikke løgn!" Læs selv med. Mosters Løgnehistorie – om dengang Jorden var flad er tredje bind i serien.

 • - om dengang træerne groede ind i himlen
  af Christina Bengtsen
  125,95 kr.

  Mosters Løgnehistorie - om dengang træerne groede ind i himlen, er andet bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.Hvad mon der findes i himlen bag skyerne? Tut tror, der er en stor racerbane til racercykler. Hun elsker nemlig fart og har selv to flotte racercykler. O tror, himlen er fuld af slik og søde sager. Han synes også, der er en sky, der ligner en slikkepind.Men det er overhovedet ikke det, der findes i himlen bag skyerne – det ved Moster. Hun har nemlig engang klatret derop i et kæmpestort træ.Det tog hende syv dage at klatre helt derop, og du gætter aldrig, hvad hun fandt, da hun endelig nåede op bag skyerne. Det var den vildeste og sjoveste tur op i himlen.”Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet,” siger Moster til Tut og O, ”den her historie er altså heller ikke løgn!”

 • - om dengang hun gravede sig ned til Kina
  af Christina Bengtsen
  125,95 kr.

  Mosters Løgnehistorie - om dengang hun gravede sig ned til Kina, er første bind i serien, Mosters Løgnehistorier. Bøgerne er skrevet af Christina Bengtsen og illustreret af Josefine Kofoed.Moster er kommet på besøg hos sin yndlingsniece og yndlingsnevø, Tut og O, som graver store, dybe huller i sandkassen. Hun advarer dem om, at hvis man graver for dybt, så ender man i Kina. Det har hun nemlig selv prøvet engang.Turen ned til Kina er lang og hård. Ja, faktisk tog det hele 27 dage for Moster at grave sig ind gennem jordkloden og ud på den anden side til Kina. Og på den anden side af jorden er alt på hovedet, og man skal have sugekopper under fødderne for ikke at falde ned i himlen.Tut tror ikke rigtig på Moster. Det gør hun sjældent, når Moster fortæller historier. Moster har nemlig de mest gakkede historier, og den ene er vildere end den anden.”Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet,” siger Moster, ”den her historie er altså ikke løgn.” Sådan siger Moster altid, når hun lover, at det, hun siger, er sandt.Mosters Løgnehistorie – om dengang hun gravede sig ned til Kina er første bind i serien.

 • - til dig der har et barn med autisme
  af Mandi Erlandsen
  207,95 kr.

  Kære Far – til dig der har et barn med autisme er en ’helt nede på jorden’ bog af lærer og forfatter Mandi Erlandsen.Mandi Erlandsen har tidligere udgivet ”Autismens små og store stjerner”. Nu er hun igen på banen med en bog, som er til at forstå. Denne gang i et sprog og en længde målrettet fædre.”Når dit barn kan noget af sig selv eller noget, som er blevet øvet og trænet og har kostet ’blod, sved og tårer’… Så er det stort!! Og du må gerne være stolt og tænke: ”Hold kæft – det kører godt!”At være far til et barn med autisme kræver en superhelt. Men allerførst skal du lære at skrue på de rigtige knapper.Mandi så et behov for at formidle vigtig viden om børn med autisme, da der ikke fandtes en let læselig bog på dansk. Derfor skrev hun ”Autismens små og store stjerner”: en fagbog om autisme – fortalt så alle kan være med. Men ikke alle har lyst til at læse en traditionel fagbog. Og mange fædre får ikke rigtig sat sig ind i de udfordringer, som deres børn med autisme har. Men der er brug for far – så hvordan får man ham i tale?Sproget i Kære Far er målrettet det mandlige publikum. Der benyttes metaforer som ’at gå ind i maskinrummet’ og brug af ’værktøjskassen’.

 • af Stine Michel
  94,95 - 139,95 kr.

  Liv i himlen er en bog om venskab skrevet af Stine Michel. Hvor langt kan et træ vokse op i himlen? Hvor langt kan man se med en kikkert? Og hvor lang tid tager det at sige farvel til en ven? Liv beslutter sig for at flytte op i et træ med sin fars kikkert i håb om at kunne se, hvor hendes bedste ven Kalle er rejst hen.Om natten vokser træet, og Liv kan se længere og længere for hver dag, der går. Nede i køkkenet går far og mor rundt. De har svært ved at forstå, hvorfor Liv skal bruge så meget tid på at sige farvel. Men langsomt indser de, at de må flytte ud under træet for at møde Liv der, hvor hun er. Liv i himlen er en bog om venskab, hvor eventyret danner rammen om den rejse, Liv tager på for at kunne sige farvel til Kalle.

 • af Phil Zuckerman
  94,95 - 157,95 kr.

  Line får en mango er første bind i en børnebogsserie, der fokuserer på tolerance-kultur. Anden bog i serien er Bogen om dig og mig – bøgerne kan godt læses hver for sig. Line Larsen er otte år gammel. Hun bor i Kastanje Bakke med sin lillesøster, sin lillebror, sin mor og sin far. Og i gæstehuset i baghaven bor onkel Mourits med sin skildpadde. Line får en mango er historien om, hvad der skete med Line Larsen en solrig uge i begyndelsen af juni. Det er en historie om en mango, om et mysterium – og også om at dele. Historien lærer desuden børn, at man ikke altid kan dømme mennesker på deres adfærd og udseende, da der kan være underliggende ting, som man ikke kan se på overfladen. Vi møder f.eks. en kat, der har hjul til at hjælpe sin mobilitet, og en mand, der bryder med samfundsmæssige kønsnormer ved at gå med øreringe. Bogen er skrevet af Dr. Phil Zuckerman, illustreret af Shima Zarei, og oversat af børnebogsforfatter Andreas Valentin Wadskjær.

 • af Andreas Valentin Wadskjær
  94,95 - 130,95 kr.

  Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen er første bind i serien om Oliver i Oldtiden. Bogen kan lære børn om ældre tidsaldre og kulturer på en sjov måde.Oliver er på tur til Naturparken Åmosen med sin børnehave, da han pludselig falder i vandet. Han bliver heldigvis reddet op igen – af en stor skægget mand i skindtøj. Oliver er på mystisk vis havnet i Jægerstenalderen. Nu skal han lære at begå sig i en lejr for over 6000 år siden.Bogen er skrevet af Andreas Valentin Wadskjær og illustreret af Gonzalo Vento.

 • af Zanna Ibina Worsøe
  143,95 - 241,95 kr.

  Taknemlighedsdagbog for børn er skrevet og forberedt af Louise Mackenhauer, specialist i mindfulness. Bogen indeholder en introduktion og vejledning til taknemlighed og brugen af bogen samt qr-koder med video og lyd. Resten af bogen er opstillet i dagbogsform med intentionssider, mandalaer og månedens mantra.Der har været diskussioner om, hvorvidt man bliver lykkelig af at være taknemmelig eller taknemmelig af at være lykkelig… Måske er det lidt kryptisk, men det vi ved, og det, som flere studier viser, er: Jo mere man praktiserer taknemmelighed. Jo mere lykke oplever man. Faktisk har flere studier vist, at det at praktisere taknemmelighed både kan have en positiv effekt på ens sind og ens krop. Man kan opleve at få et bedre søvnmønster, mere energi, et bedre humør og mere overskud. Det kan have en betydning for den måde, vi møder udfordringer på. Hvordan vi håndterer stress. Og så kan det forbedre vores sociale relationer. Det lærer os at være med det, der er – at leve i nuet.Målet med denne taknemlighedsdagbog er at hjælpe dit barn og måske dig med at få øje på alt det, som barnet er – al den værdi, barnet skaber. Dette gøres blandt andet ved, at du støtter op om at give dit barn en solid tro på, at barnet har værdi. I familien og i verden. Og at han eller hun er vigtig – uanset hvad de kan, gør og opnår. Det handler helt grundlæggende om anerkendelse. Altså at du hjælper dit barn medat få øje på og dermed kunne anerkende sin egen værdi. Det aldrig er for sent at starte med dette arbejde – det vigtigste er at gøre det. At vi som forældre har fokus på barnets værdi og styrker vores børns oplevelse af, at de er perfekte, nøjagtig som de er. At fortælle dem at vi elsker dem, netop fordi de er, dem de er.

 • af Andreas Valentin Wadskjær
  139,95 kr.

  Ólavur er farin útferð í viðarlundina Áarmýruna saman við barnagarðinum, tá hann brádliga dettur útí. Ein stórur maður í skinnklæðum, við stórum skeggi, bjargar honum til alla lukku. Ólavur er á ein løgnan hátt endaður í veiðisteinøldini. Nú skal hann læra at bera seg í einari legu fyri 6000 árum síðani. Veiðisteinøldin er fyrsta bókin í røðini um Ólav í fornøldini. Bókin kann læra børn um gamlar tíðir og mentanir á ein stuttligan hátt. Andreas Valentin Wadskjær, f. 1991, cand. mag. í forsøguligari fornfrøði úr universitetinum í Keypmannahavn.

 • af Christian Gammelgaard Freund
  153,95 kr.

  Værket handler delvist om det fremmedgjorte individ som agerer tandhjul i samfundets maskineri, en del af en større kollektiv enhed i det senmoderne samfund. Heri tager jeg’et samtidsrelevante emner op, som sociale medier, klimaet og ensomhed. Især ensomheden og den melankolske stemning kan anes i flere af digtene, følelsen af at de individuelle muligheder og forventninger som går hånd i hånd i den teknologiske guldalder, kan blive så overvældende, at nostalgien kan blive den dominerende drivkraft – længslen efter det der aldrig var. En problemfri barndom eller antaget æstetik. I denne forbindelse opsøger lyrikkens stemme sin længsel og skæbnestrang i guderne.

 • af Morten Andersen
  139,95 kr.

  Du elsker dit liv. Du elsker alt det, du har opnået – måske på trods. Samtidig lever du i en verden, hvor tempoet aldrig har været højere. Samtlige medier har konstante deadlines, og du når aldrig at fordøje, hvad du tager ind, før det næste kræver at komme ind i din hjerne. Krav fra din partner, din chef, din nabo – krav om emner og ting, du skal forholde dig til. Aldrig er der nogen, der kræver eftertanke

 • af Hanin Hadayda & Anja Rennison
  139,95 kr.

  Pludselig ser man sig tilbage, i stedet for at se sig omkring, og man ser forskellen. Had er en anden størrelse, når man har hadet. Kærligheden et andet væsen, når man har været klar til at dø for den. Vi samler i disse digte to parallelle, men meget forskellige liv, og fører dig igennem en intersektionel og queer fortælling om det at kæmpe, og først at opdage det flere år senere.Bogen behandler emner som queer identitet, opfattelse af selvet og intersektionalitet, i et moderne/nutidigt og uformelt sprog. • Bogen henvender sig bl.a. til ungdommen og unge voksne, og behandler nogle af de problemer man kan møde i sit begyndende voksenliv. • Digtene peger på mange individuelle udfordringer, som læseren kan spejle sig i. • Især får læseren et indblik i forfatternes søgen efter bekræftelse og et sted at føle sig hjemme, men på vejen bevæger de sig igennem skam, skyld og eskapisme.

 • af Tine Korse
  153,95 kr.

  Oppe på slottet bor kongen og dronningen. De drømmer om en lille buttet og nuttet baby – og prøver alt! Men der sker ikke noget. Øv! I Ministeriet for De Flinke Feer vil de gerne hjælpe. De tryller en buttet og nuttet baby frem - deres helt egen prinsesse Rose. Men der er noget De Flinke Feer har glemt! Bag bulder og brag og mørke skyer lurer Fæle-fru-fe, fælere end nogensinde før! Det kan gå grueligt galt! Pokkers!

 • af Rosanne McCollum
  153,95 kr.

  Stellas diamant handler om venskab. Stella og Steve er bedste venner, men en dag stjæler Steve Stellas diamant, og så bliver Stella hævngerrig. Bogens handling giver anledning til en samtale om andre menneskers følelser og perspektiver. Det styrker udviklingen af børns empati at kunne sætte sig i andres sted. • En historie om venskab fortalt i børnehøjde • Behandler emner som tyveri, uretfærdighed, hævn og forsoning • Velegnet til højtlæsning hjemme og i børnehaven

 • af Rasmus Klim Christensen
  139,95 kr.

  Hamsteren Ejnar har vundet en rejse til den eksotiske Ferieø sammen med sin kæreste, Clara Kanin. Det viser sig dog, at det med at holde ferie ikke altid er lige nemt – selvom det faktisk er ret morsomt. Ferieø byder på en lang række oplevelser og aktiviteter, men også på en lige så lang række muligheder for at komme galt af sted. Ejnar prøver kræfter med ponyer, pedalbåde, tropiske storme og meget andet på sin ferie. Det bliver også til et spændende gensyn med piraterne. Det er sandelig heldigt, han har den skarpsindige og hårdtslående Clara Kanin ved sin side til at hjælpe sig ud af de værste problemer. Samtidig giver pasningen af Ejnars og Clara Kanins hund, fru Madsen, anledning til en del hurlumhej hjemme på det ellers så rolige og velordnede Portwing Gods. Her står lord Portwing for pasningen efter alle kunstens regler, mens den skurkagtige Rottebande ihærdigt bidrager til forvirringen. På den måde bliver fru Madsens ferieophold også alt andet end fredeligt og kedeligt. Hamsteren Ejnar er tilbage i absolut topform, og der er masser af sjove optrin, skarpe replikker og gode grin for hele familien.

 • - om dengang Tro flyttede bjerge
  af Christina Bengtsen
  137,95 kr.

  Da Moster var barn, var hun engang på ferie i Mozambique. Her fik hun en ny ven, som hed Tro. Tro og Moster blev hurtigt rigtig gode venner, og da Moster skulle rejse hjem igen, lavede hun en dåsetelefon, som de kunne snakke sammen i hver dag. Problemet var bare, at der var et kæmpe bjerg i vejen, så dåsetelefonen ikke virkede. De var lige ved at give op begge to, men da Tro sparkede hårdt til bjerget i vrede, rystede jorden under dem, og bjerget skøjtede væk hen over jorden. “Woah! Flyttede Tro lige et bjerg?” Det gjorde han, og han flyttede faktisk mange - rundt i hele verden. Sammen med Moster. Og de blev stinkende rige! “Ama’r halshug med kryds og slange og 10 bananer på hovedet” - det er altså ikke løgn! Mosters Løgnehistorie - om dengang Tro flyttede bjerge er femte bind i serien.

 • af Jon King
  206,95 kr.

  Jon King, manden bag restauranten Que Pasa, er nu ved at forevige sine mexicanske retter i en kogebog.Udover alle de lækre tex-mex retter Que Pasa havde på menukortet, vil der desuden være retter, som Jon aldrig nåede at tilføje til menukortet. Derudover vil der være noget info omkring de mange krydderier.Que Pasa nåede at blive kåret til Danmarks bedste mexicanske restaurant på Tripadvisor. Bogen indeholder opskrifterne på hele menukortet samt helt nye retter, som aldrig nåede på menukortet.

 • af Jeppe Wedel Nielsen
  331,95 kr.

  I Sydstaternes historie gennemgås områdets fascinerende udvikling lige fra de første menneskers landgang, kolonisering og skabelsen af et bomuldseventyr til ødelæggende borgerkrig, raceadskillelsessamfund og kampen om sydstatssymboler i det offentlige rum.Sydstaternes historie og samfundsforhold er i Europa blevet behandlet yderststedmoderligt på trods af, at regionen har haft en altoverskyggende indflydelse på USA’s udvikling. En indflydelse, der den dag i dag fortsat præger amerikanskpolitik, kultur og identitetsforståelse dybt. Det er således kun muligt at forstå USA og amerikansk tankegang til fulde, hvis man har et nærmere kendskab til sydstaterne. Bogen er en kronologisk og detaljeret gennemgang af sydstatssamfundets historiefremstillet på en præcis og gribende måde.

 • - de institutionelle børns verden og deres relationer
  af Karina Juhl Geneser
  248,95 kr.

  DEN LYSERØDE FEST er dugfriske historier fra 0-6 årige børns institutionsliv i forskellige danske daginstitutioner.Den handler om børns relationer i i institutionslivet og hvilke konsekvenser det kan have for et barns udvikling at opleve og være i følelser de både får hjælp til at håndtere, og også følelser hvor de - uden at forstå det - er i kløerne på voksne og følelsesmæssige overgreb.Med enkle samtaleteknikker: piktogrammer og en særlig pædagogisk tilgang, kan både ensomhed: depressioner og mangel på at kende sig selv, giver forfatteren og børn via deres relations dannelser, indblik i hvordan disse svære følelser kan håndteres til barnets og fællesskabets bedste.Forfatteren deler sine guldkorn om hvordan konflikter løses med succes og delerpædagogiske iagttagelser i en omsorgsfuld og på en lærerig måde så læseren straks kan benytte eksemplerne i egne relationer med børn.Konflikter kan dræne relationerne og med få ændringer i den voksnes adfærd, er det muligt på få sekunder, og sammen med de involverede børn, at ændre en konflikt i en grad så især børn lærer sig selv bedre at kende fremfor at lære at de er ‘forkerte’ når de er vrede: udadreagerende: kede af det eller sure.

 • af Helene Thybo Jørgensen
  139,95 kr.

  Rester af fortvivlelse er en bog om queer kærlighed og udfordringerne man møder undervejs. Det er en bog om at møde den rigtige person på det forkerte tidspunkt.Det er om at møde en person man ser gennem rosenfarvede briller, og som man ved vil efterlade en til at samle fragmenterne af den person du var engang alene.Den binder de rå følelser af passion, kærlighed, panik og sorg sammen i bog.At skrive bogen har hjulpet forfatteren igennem break-ups, og håbet er at den også kan hjælpe læseren. I en tid hvor mental sundhed fylder mere end nogensinde før vil bogen være med til at give indsigt i hvordan unge mennesker har det og hjælper med at navigere kærlighedens verden.

 • af Adda Lykkeboe
  230,95 kr.

  Felicias to bryllupper. En kærlighedshistorie i smittens tid. ”Vi ses i påsken!” Felicia og hendes mormor stod i Firenzes lufthavn og tog afsked med familien. Juleferien var forbi, det nye år med det pæne tal 2020 var kun en lille uge gammel. Som altid formanede moren sin datter om snart at præsentere sig med en kæreste. ”Der er kun to år til du fylder tredive, og du ved, hvor gerne jeg vil have et barnebarn.” Faren prøvede at glatte ud, ”det er da vist noget, Felicia selv bestemmer.” Så meldte smitten sig. Først var budskabet, at den ikke ville komme til Danmark, og kort efter lukkede Statsministeren landet. Man skulle værne hinanden ved at holde afstand og blive hjemme. Så kom frygten, og verden kapslede sig til. Der var karantæner, der var kapløb om vacciner, og for Felicia og mormoren blev det umuligt at se familien, der var fordelt på tre lande. I Italien blev Bergamo lagt øde, og i Toscana hos forældrene ramte smitten også. Så kom der budskab fra Torshavn; mormorens søster var indlagt med Corona. Mormoren var for svag til at rejse selv, så Felicia tog til Færøerne, et land hun forlod med sine forældre, da hun var ganske lille, og ikke havde noget egentligt forhold til. Karantæne og test ventede, inden hun nåede sygehuset hvor mosteren lå for døden. Og lige netop dér ventede kærligheden. Omkring Felicia og hendes viljestærke mormor samler sig et galleri af danske, italienske og færøske venner, hvor mødet med Benjamin bliver årsag til svære valg, der skal træffes, besværligheder, der skal overkommes, og en kærlighed, der trodsigt finder sine egne udveje og løsninger.

 • af Kristine Camille Sommer
  230,95 kr.

  4500 år før vores tidsregning. Om få dage afholdes årets største forårsfest med ritualer, ofringer og sanseløs fest under fuldmånens første stråler. Andrak har levet hele sit liv isoleret som nomade med sin mor, der er shaman. Nu er de på vej til festpladsen, og hans egen indvielse som shaman kommer nærmere. Det er hans skæbne. Men Andrak bærer på en stor hemmelighed. Inderst inde drømmer han om at leve et helt almindeligt liv på en af de mange bopladser. Et liv med familier, mandefællesskaber – og piger. Da fremmede begynder at hærge og plyndre bopladser i deres område, må Andrak og hans mor flygte. Det vender op og ned på deres liv, og pludselig får Andrak helt nye muligheder. Hvis han kan skjule sin hemmelighed... En roman om løgn, hemmeligheder, mystik og kærlighed. Og om at finde ud af, hvem man er. Uddrag fra bogen: ”Hvad ser du?” spørger den blinde mand og rækker hånden ud for at mærke. ”Jeg ved det ikke endnu, noget mørkt.” Hun lader ham ikke mærke på noget. Folk begynder at mumle uroligt om den mørke klump. Min mor skærer i den, og alle skriger, da blod sprøjter ud af klumpen og rammer min mor lige i ansigtet. ”Dødens tegn, dødens tegn!” råber en, og folk begynder at trække sig skrigende væk.

 • af Jonatan Wibe
  139,95 kr.

  SkurkAgurk jokker i spinaten af Jonatan Wibe er andet bind i børnebogsserien om SkurkAgurk og livet hos grønthandleren. Måske bliver de sunde måltider fremover lidt sjovere for hele familien.Tror du, at der er helt stille i grønthandleren, når butikken er lukket? Så tro om igen. En sprog- og læringsoplevelse ud over det sædvanlige pakket ind i en herlig spionkrimi med frugt og grønt som karakterer. En humoristisk læseoplevelse for både børn i 4- til 9-årsalderen og voksne.Det danske sprog er fyldt med finurlige ord og vendinger med mange forskellige og ofte ulogiske betydninger. Frugter og grøntsager har en central plads i mange ordspil, så find ud af, hvordan Den Hårde Banan og Den Heldige Kartoffel hjælper SkurkAgurk med at opklare mysterier hos den lokale grønthandler.Rust dit barn til den sproglige læring på en sjovere måde med Danmarks anden “vegetariske” børnebog!Følg med SkurkAgurk ind i det grønne livs ukendte verden. Måske bliver de sunde måltider lidt sjovere for hele familien fremover.Bogen er illustreret af Ida Simoni.

 • af Yvonne B. Krogh
  139,95 kr.

  “Nogle gange kan det være en fordel at være en lille splejs. Altså når man ikke lige bliver løftet op af kæmpeidioter eller tæsker hagen ind i dørhåndtag.”I forventningen om en ganske særlig sommeroplevelse render de to fyre ind i uventede eventyr, plageånder, overraskelser og mysterier.Med en humoristisk klang og et ordforråd, der udfordrer, opmuntrer Hva’ så, Homie! til samtale og til at stille nysgerrige spørgsmål.En letlæselig børnebog for de ca. 8-13-årige, som også er tilladt voksne.Med udgangspunkt i små hverdagsnære oplevelser berører bogen temaer i børnehøjde uden at påføre et moralsk kompas.Vi har alle små historier og oplevelser, der med deres dufte, lyde og fornemmelser udgør betydningsfulde minder, som ofte overskygger de større begivenheder.Mange af disse små eventyr kan, hvis vi deler dem, byde på genkendelse og åbne op for nye små historier.

 • - Drømme er det virkeligheden er bygget af
  af Christian Cortez Campos
  139,95 kr.

  Myretueskoven – Drømme er det virkeligheden er bygget af er andet bind i serien om Lillemyre og Frækkemyre. Bøgerne er skrevet af Christian Cortez Campos. Myretueskoven handler om Lillemyre og Frækkemyre, som vokser op i myretuen. Men de drømmer om at prøve så meget mere her i verden. Lillemyre og Frækkemyre er meget nysgerrige og drager tit ud i skoven for at møde forskellige dyr, som de inddrager i deres lege og udflugter.Læs blandt andet, hvordan de kom ind til storbyen, og om dengang de besøgte bondegården. Hør også de gode råd, som hr. Snegl giver dem med på deres eventyr.Bogen er skrevet i et sprog, der hjælper barnet med at slappe af og falde til ro.Der er indlagt opgaver efter hver historie, hvor barnet dagen efter kan tegne de situationer, som Lillemyre og Frækkemyre har været i.Bogen er fyldt med gode godnathistorier til børn i alderen 4 til 8 år.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.