Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Fremtidens mad - Ina Fischer Andersen - Bog

Bag om Fremtidens mad

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur. De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning. Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702427868
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 36
  • Udgivet:
  • 16. september 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 131x219x4 mm.
  • Vægt:
  • 55 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fremtidens mad

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.
De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.
Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.

Brugerbedømmelser af Fremtidens mad



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.