Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Functional Properties of Traditional Foods - Bog

Bag om Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489976604
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 384
  • Udgivet:
  • 18. april 2016
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 163x248x28 mm.
  • Vægt:
  • 770 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Functional Properties of Traditional Foods

This third book in the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, covers the beneficial properties of functional foods from across the world.

Brugerbedømmelser af Functional Properties of Traditional Foods



Find lignende bøger
Bogen Functional Properties of Traditional Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.