Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Fundamentals of Food Process Engineering - Romeo T. Toledo - Bog

Bag om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030079338
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 449
  • Udgivet:
  • 3. januar 2019
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 178x254x24 mm.
  • Vægt:
  • 883 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Brugerbedømmelser af Fundamentals of Food Process Engineering



Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Food Process Engineering findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.