Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gidsel - Clare Mackintosh - Bog

Bag om Gidsel

NY THRILLER fra den internationale bestsellerforfatter. Pressen skriver: ”Utrolig god. Burde blive en kæmpesucces, måske endda en klassiker”. - Lee Child ”En vildt spændende thriller med en mavepuster af en slutning – en fantastisk læseoplevelse!” - Shari LaPena ”Det er som at se en blockbuster. Man sidder med hjertet i halsen og bider negle. Fart over feltet, fængende, spændende og mesterligt skruet sammen”. - Lisa Jewell ”Når Clare Mackintosh går efter spænding, gør hun det med manér … En vanvittig medrivende thriller, som vil få filmproducenter til at slås om filmrettighederne”. - Linwood Barclay ”Man kan ikke lægge bogen fra sig – Gidsel får hele tiden læseren til at spørge sig selv: ”Hvad ville jeg gøre i den situation?” - Karin Slaughter Du kan redde 100 menneskeliv eller den person, du elsker mest! Rygtet lyder, at der er en masse kendte personer ombord på flyet, og at journalisterne står klar, så snart flyet landet. Mina er stewardesse og udvalgt til denne flyvning. Hun prøver at fokusere på det hun nu skal udføre og ikke på sin 5-årige datter, som hendes mand passer derhjemme. Men flyet har kun været i luften i kort tid, da en passager giver Mina en frygtelig besked. Nogen har bestemt for sig, at flyet aldrig skal nå sin destination. Og de ved præcis, hvordan de skal gøre Mina medskyldig. Andre spændingsromaner af Clare Mackintosh: Jeg lader dig gå, Jeg ser dig og Lad mig dø og romanen Når det er slut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794008334
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Udgivet:
 • 11. Oktober 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 162x237x36 mm.
 • Vægt:
 • 640 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Gidsel

  Beskrivelse af Gidsel

  NY THRILLER fra den internationale bestsellerforfatter.

  Pressen skriver:

  ”Utrolig god. Burde blive en kæmpesucces, måske endda en klassiker”.

  - Lee Child

  ”En vildt spændende thriller med en mavepuster af en slutning – en fantastisk læseoplevelse!”
  - Shari LaPena

  ”Det er som at se en blockbuster. Man sidder med hjertet i halsen og bider negle. Fart over feltet, fængende, spændende og mesterligt skruet sammen”.

  - Lisa Jewell

  ”Når Clare Mackintosh går efter spænding, gør hun det med manér … En vanvittig medrivende thriller, som vil få filmproducenter til at slås om filmrettighederne”.
  - Linwood Barclay

  ”Man kan ikke lægge bogen fra sig – Gidsel får hele tiden læseren til at spørge sig selv: ”Hvad ville jeg gøre i den situation?”

  - Karin Slaughter

  Du kan redde 100 menneskeliv eller den person, du elsker mest!

  Rygtet lyder, at der er en masse kendte personer ombord på flyet, og at journalisterne står klar, så snart flyet landet.

  Mina er stewardesse og udvalgt til denne flyvning. Hun prøver at fokusere på det hun nu skal udføre og ikke på sin 5-årige datter, som hendes mand passer derhjemme.

  Men flyet har kun været i luften i kort tid, da en passager giver Mina en frygtelig besked. Nogen har bestemt for sig, at flyet aldrig skal nå sin destination. Og de ved præcis, hvordan de skal gøre Mina medskyldig.

  Andre spændingsromaner af Clare Mackintosh: Jeg lader dig gå, Jeg ser dig og Lad mig dø og romanen Når det er slut.

  Forlagets beskrivelse af Gidsel

  Pressen skriver:

  ”Fantastisk fantastisk krimi igen fra Clare … Læs bogen, den er det hele værd.” - Din boganmelder

  ”En velskrevet thriller fra forfatterens hånd.” - Krimisiden

  ”En utroligt velskrevet og veldrejet thriller”. - Randi Glensbo

  ”Plottwist og mange menneskers værste mareridt er hovedingredienserne i denne velskrevne krimi.” - Justfollowmyread

  ”En medrivende og velskrevet ’page-turner’ med et spændende plot.” - Biblio.annette

  ”Spænd sikkerhedsselen og bered dig på en vild rutsjebanetur … Medrivende thriller, der byder på neglebidende spænding sat i et klaustrofobisk mil”. - Lektørudtalelse

  ”Utrolig god. Burde blive en kæmpesucces, måske endda en klassiker”. - Lee Child

  ”Det er som at se en blockbuster. Man sidder med hjertet i halsen og bider negle. Fart over feltet, fængende, spændende og mesterligt skruet sammen”. - Lisa Jewell

  ”Man kan ikke lægge bogen fra sig – Gidsel får hele tiden læseren til at spørge sig selv: ”Hvad ville jeg gøre i den situation?” - Karin Slaughter

  Du kan redde 100 menneskeliv eller den person, du elsker mest!

  Rygtet lyder, at der er en masse kendte personer ombord på flyet, og at journalisterne står klar, så snart flyet landet.Mina er stewardesse og udvalgt til denne flyvning. Hun prøver at fokusere på det hun nu skal udføre og ikke på sin 5-årige datter, som hendes mand passer derhjemme.Men flyet har kun været i luften i kort tid, da en passager giver Mina en frygtelig besked. Nogen har bestemt for sig, at flyet aldrig skal nå sin destination. Og de ved præcis, hvordan de skal gøre Mina medskyldig.

  Andre spændingsromaner af Clare Mackintosh: Jeg lader dig gå, Jeg ser dig og Lad mig dø og romanen Når det er slut.

  Brugerbedømmelser af Gidsel

  • Krimiormen s. 11. Oktober 2021

   Denne gang tager Macintosh fat i emner som klimaforandringer, klimaaktivister, terror, flykapring, adoptivbørn og ægteskabelige kontroverser krydret med vold og mord. Det er aktuelt, tankevækkende og ind imellem barskt.

   Bogen giver et helt nyt syn på terror og flykapringer. Forfatteren har placeret en gruppering i ”De ondes” rolle, som vi, i dagens verden, nok ville betegne som hverdagens helte. Men som Clare Macintosh skriver, bagerst i bogen, hvis hun havde gjort dem til bogens helte, så ville bogen være blevet meget kort.

   ”Gidsel” giver i tilgift rigtig godt stof til at tage fat i vores egne vaner, så vi får inspiration til at lave de små ændringer i hverdagen som vil gavne os alle og vore efterkommere. ”Gidsel” burde bestemt blive en klassiker indenfor thriller-genren og får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en bog i topklasse.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.