Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gladiator - Jens Henrik Jensen - Bog

bind 5 i Oxen serien

Bag om Gladiator

Modstræbende er den tidligere jægersoldat Niels Oxen begyndt i behandling for den PTSD, der har martret ham i mange år. En kvindelig militærpsykolog vækker hans tillid – og måske andre næsten glemte følelser i ham. Oxen indvilliger, da hun foreslår ham at være leder og mentor for en gruppe PTSD-ramte veteraner på en overlevelsestur til en afsidesliggende shelterplads. En gammel kending venter på Oxen, da han kommer hjem: Mossman fra PET. Han er modvilligt gået på pension, men er sendt i byen for at bede Oxen hjælpe PET i en sprængfarlig sag: Et antal krigsveteraner er blevet likvideret flere steder i landet, og der er brug for Oxens kompetencer som erfaren soldat og som skarpsindig efterforsker. Da Oxen går ind i den mystiske sag, genforenes han med sin gamle makker og ven Margrethe Franck fra PET, og de to forsøger sammen at forbinde ofrene og rede den omfattende sags mange tråde ud. Midt i efterforskningen mister Margrethe Franck pludselig forbindelsen til Oxen. Han er tilsyneladende forsvundet fra jordens overflade, og hun indleder en desperat eftersøgning af Oxen, mens han for sin del kæmper en kamp på liv og død blandt tilsyneladende ukendte fjender, der ikke regner menneskeliv for noget. Gladiator er en nervepirrende krimi om ufattelig grusomhed og om fortidens synder – og gode gerninger.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740066968
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 512
 • Udgivet:
 • 1. September 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 161x235x47 mm.
 • Vægt:
 • 846 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Februar 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Gladiator

  Beskrivelse af Gladiator

  Gladiator, krimi bogen af Jens Henrik Jensen. Denne fantastiske historie blev udgivet d. 1. September 2021, af Politikens Forlag og kommer med 463 sider i alt. Gladiator er en del af en serie, og kommer som det 5 bind i Oxen serien! Glæd dig til, at læse denne nervepirrende fortælling..

  Bogen kan fås som bog, e-bog og lydbog her hos os.

  Niels Oxen er en tidligere jægersoldat, der for nyligt, er kommet i behandling for en alvorlig omgang PTSD som har pint ham i mange år. Heldigvis for veteranen finder en en person, en kvindelig militærpsykolog, som vækker mange følelser som ellers har været langt fortabte. Det vækker en tillid i ham som giver ham styrke tilbage langsomt. Psykologen foreslår at Oxen skal være en mentor for en masse veteraner som lider af PTSD, og være deres leder for udvikling. 

  En tidligere bekendt fra Oxens liv, venter på ham da han kommer hjem og det er Mossman fra PET. Mossman er blevet bedt om at tage ind til byen for, at få hjælp fra Oxen til en PET sag, som indebærer farlige sprængstoffer og andet.. Sagen indebærer derudover en masse krigsveteraner som er døde forskellige steder i landet, og PET har brug for Oxens skarpe efterforsknings evner.

  Den mystiske sag giver Oxen endu en herlig overraskelse, da han kommer ind i sagen, møder han sin gamle makker Margrethe Franck fra PET. Sammen prøver de at finde forbindelse mellem ofrene og finde den røde tråd i sagen. 

  Under sagen forsvinder Oxen på mystisk vis, og Margrethe Franck kan ikke få forbindelse til ham. I et desperat forsøg på at finde Oxen, sætter hun en eftersøgning i gang for, at finde ham. Men hvad hun ikke ved er, at Oxen kæmper hans livs største kamp, som gælder liv og død, med fjender som han ikke vidste han havde. Menneskeliv er ikke noget som hans fjender værdsætter.. 

  Forlagets beskrivelse af Gladiator

  Modstræbende er den tidligere jægersoldat Niels Oxen begyndt i behandling for den PTSD, der har martret ham i mange år. En kvindelig militærpsykolog vækker hans tillid – og måske andre næsten glemte følelser i ham. Oxen indvilliger, da hun foreslår ham at være leder og mentor for en gruppe PTSD-ramte veteraner på en overlevelsestur til en afsidesliggende shelterplads.

  En gammel kending venter på Oxen, da han kommer hjem: Mossman fra PET. Han er modvilligt gået på pension, men er sendt i byen for at bede Oxen hjælpe PET i en sprængfarlig sag: Et antal krigsveteraner er blevet likvideret flere steder i landet, og der er brug for Oxens kompetencer som erfaren soldat og som skarpsindig efterforsker.

  Da Oxen går ind i den mystiske sag, genforenes han med sin gamle makker og ven Margrethe Franck fra PET, og de to forsøger sammen at forbinde ofrene og rede den omfattende sags mange tråde ud.

  Midt i efterforskningen mister Margrethe Franck pludselig forbindelsen til Oxen. Han er tilsyneladende forsvundet fra jordens overflade, og hun indleder en desperat eftersøgning af Oxen, mens han for sin del kæmper en kamp på liv og død blandt tilsyneladende ukendte fjender, der ikke regner menneskeliv for noget.

  Gladiator er en nervepirrende krimi om ufattelig grusomhed og om fortidens synder – og gode gerninger.

  Brugerbedømmelser af Gladiator

  • Erik K. 1. Oktober 2021

   Dejlig bog for os som kan lide serien om Oxen.

  • Krimiormen s. 1. September 2021

   Indrømmet. Jeg har set masser af reklamer for Oxen-serien og har også haft lyst til at læse serien, men havde endnu ikke fundet tid, da Oxen #5 pludselig dumpede ned foran min dør. Jeg er virkelig gået glip af en virkelig god oplevelse, når det kommer til krimi-genren.

   ”Gladiator” er absolut én af de bedste krimier, jeg har læst i lang tid. Det skulle undre mig meget, hvis det ikke bliver månedens krimi i september på min blog. Samtidig så kan jeg garantere for, at man ikke nødvendigvis behøver kende serien om Oxen i forvejen, for at få det fulde udbytte af ”Gladiator”.

   ”Gladiator” får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en krimi fyldt med spændende og anderledes karakterer, spænding, ufattelig grusomhed, fortidens synder, drama, mord, gode gerninger og interessante plot-twist.

   Vurdering: 6/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Gladiator findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.