Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Oxen serien i rækkefølge

Er du til spændende og medrivende krimiserier? Oxen serien er en af de mest omtalte krimiserier i Danmark, hvilket er helt naturligt. Oxen bøgerne er skrevet af forfatteren Jens Henrik Jensen, som tidligere har vundet flotte priser for sine mange kendte bøger. Hvis du leder efter en bestemt Oxen bog, så er den til at finde i serien nedenfor, da serien danner ramme for hele Oxen rækkefølgen. Hvis det er første gang, du stifter bekendtskab til bøgerne, så kan historien om den danske jægersoldat Niels Oxen varmt anbefales. Find inspiration til din første eller næste spændingsfyldte bog her på siden.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Jens Henrik Jensen
  102,95 - 104,95 kr.

  Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, Niels Oxen, hutler sig gennem tilværelsen i Københavns Nordvestkvarter. Den traumeramte krigsveteran lever af at samle flasker og spise madaffald fra supermarkeder. I håb om at få fred for sine dæmoner tager det tidligere medlem af Jægerkorpset sammen med sin hund til Nordjylland og slår lejr dybt inde i Rold Skov for at leve det simple liv. Men drømmen bliver til endnu et mareridt for Niels Oxen. Efter et natligt besøg på et middelalderslot i skovens udkant mistænkes han pludselig for drabet på slotsherren, en tidligere ambassadør og indflydelsesrig stifter af en tænketank. Politiets Efterretningstjeneste dukker påfaldende hurtigt op, og inden den pressede krigsveteran får set sig om, er han sammen med en kvindelig medarbejder fra PET hvirvlet ind i efterforskningen af en række gådefulde drabssager, der tilsyneladende kun har ét til fælles: Hængte hunde. De hængte hunde er første bind i en ny serie af Jens Henrik Jensen med krigsveteranen Niels Oxen.

 • af Jens Henrik Jensen
  102,95 - 104,95 kr.

  Niels Oxen, Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, bor og arbejder under rumænsk identitet på et afsides dambrug i Jylland. Skjult for omverdenen slås krigsveteranen med sine traumer, samtidig med at han lever i konstant alarmberedskab. For han har en hemmelighed, som holder ham i live - men som også kan slå ham ihjel.Da en museumsinspektør bliver myrdet på et slot, udløses en lavine af voldsomme begivenheder, som involverer Danmarks justitsminister. Der er kun få, der kan skimte en forbindelse til Oxen. En af dem er hans gamle makker, Margrethe Franck fra Politiets Efterretningstjeneste. Hun har ledt forgæves efter ham i mere end et år. Da hun endelig finder ham, besegler hun også hans skæbne.Oxen ser pludselig sig selv som centrum i en menneskejagt. Nogle vil hjælpe ham. Nogle vil dræbe ham. Men hvem er ven, og hvem er fjende? Franck og Oxen slutter sig på ny sammen mod de mørke mænd, der har magten. For den jagede krigsveteran har kun to muligheder: -Gå til grunde # eller gå til angreb.DE MØRKE MÆND er en fortsættelse af første roman med krigsveteranen Niels Oxen, DE HÆNGTE HUNDEOm forfatteren:Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004), Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). I 2012 udkom De hængte hunde, første bog i en serie med krigsveteranen Niels Oxen. Flere af Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.

 • af Jens Henrik Jensen
  103,95 - 198,95 kr.

  Krigsveteranen Niels Oxen formodes omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheden sunder han sig på en ø i den svenske skærgård, hvor han spekulerer over sit livs dilemma. Opdager lederne af det hemmelige magtnetværk Danehof, at deres attentat mod ham er slået fejl, vil de indlede en sand menneskejagt for at dræbe ham. Opdager det danske politi, at han er i live, vil han blive eftersøgt og anklaget for et mord, han ikke har begået. Mod alle odds beslutter Oxen sig for at tage kampen op mod overmagten. Gør han det ikke, er han dømt til evig flugt – uden chance for at gense sin søn. Stillet over for en umulig opgave kontakter han sin tidligere makker fra PET, Margrethe Franck, som imidlertid er fyret og arbejder som kassedame og hotelopvasker. De to slår sig igen sammen med den tidligere PET-chef Axel Mossman og hans nevø. Kampen mod Danehof har haft skæbnesvangre konsekvenser for dem alle. De er som frosne flammer, og de kan kun få deres liv tilbage ved at besejre de mørke mænd. Hvordan slås man mod en usynlig fjende?

 • af Jens Henrik Jensen
  103,95 - 198,95 kr.

  I lejligheden i Vangede tilbringer krigsveteranen, Niels Oxen, dagene med at se frem til samværet med sin søn, som kommer en gang hver anden uge. Det er dog ikke lutter idyl, når de to ses, og deres forhold er mildest talt problemfyldt. Da Axel Mossman, som er tidligere PET-chef spørger Oxen, om han vil tage til Jylland og lede efter en forsvunden gårdejer og tidligere departementschef, er Oxens første indskydelse at takke klart nej, men han kommer alligevel på andre tanker, da det går op for ham, at han kan slå opgaven sammen med den vinterferietur han skal på med sin søn. Turen går til ukendt terræn i Harrild Hede, hvor der er observeret ulve, og flere ulve krydser hans spor og leder ham på sporet af hans gamle makker Margrethe Francks fortid. Hendes fortid skal vise sig at rumme langt flere hemmeligheder og farer, end nogen havde forestillet sig. Der er lagt op til kolde gys og mystiske forbindelser i Jens Henrik Jensens fjerde bind i serien med krigsveteranen Niels Oxen.

 • af Jens Henrik Jensen
  181,95 - 208,95 kr.

  Modstræbende er den tidligere jægersoldat Niels Oxen begyndt i behandling for den PTSD, der har martret ham i mange år. En kvindelig militærpsykolog vækker hans tillid – og måske andre næsten glemte følelser i ham. Oxen indvilliger, da hun foreslår ham at være leder og mentor for en gruppe PTSD-ramte veteraner på en overlevelsestur til en afsidesliggende shelterplads.En gammel kending venter på Oxen, da han kommer hjem: Mossman fra PET. Han er modvilligt gået på pension, men er sendt i byen for at bede Oxen hjælpe PET i en sprængfarlig sag: Et antal krigsveteraner er blevet likvideret flere steder i landet, og der er brug for Oxens kompetencer som erfaren soldat og som skarpsindig efterforsker.Da Oxen går ind i den mystiske sag, genforenes han med sin gamle makker og ven Margrethe Franck fra PET, og de to forsøger sammen at forbinde ofrene og rede den omfattende sags mange tråde ud.Midt i efterforskningen mister Margrethe Franck pludselig forbindelsen til Oxen. Han er tilsyneladende forsvundet fra jordens overflade, og hun indleder en desperat eftersøgning af Oxen, mens han for sin del kæmper en kamp på liv og død blandt tilsyneladende ukendte fjender, der ikke regner menneskeliv for noget.Gladiator er en nervepirrende krimi om ufattelig grusomhed og om fortidens synder – og gode gerninger.

Oxen serie

Historien drejer sig om en tidligere jægersoldat Niels Oxen, som var den absolutte højeste dekorerede soldat, der har været i Danmark. Oxen har været udsendt til utallige af farlige missioner, som efterfølgende har påvirket hans psyke. Han forsøger at skabe en normal hverdag, men som tidligere krigsveteran, som i dag lider af posttraumatisk stresssyndrom, er det ikke nemt at skabe en god tilværelse. Selvom Oxen hverdag forsøger at leve sit nye liv, plages han af både flashbacks og mareridt, som hver dag tager ham tilbage til krigen og de mange episoder, han har oplevet som værende udsendt. Oxen holder inde med hemmeligheder, som han har svært ved at holde for sig selv, hvilket får ham involveret i en række livstruende sager, som han pludselig skal forholde sig til... 

Oxen serien er ikke blevet filmatiseret endnu. Men fansene kan godt begynde at glæde sig, da arbejdet på en filmatisering af den medrivende serie er begyndt. Oxen bøger

Oxen bøgerne har i en lang årrække været vældig populære hos de danske læsere. Serien består lige nu af 5 spændende bøger. I Oxen serien bliver du drevet af en nervepirrende historie, hvor sproget og de små detaljer i bøgerne er skrevet med ren kvalitet. Du finder alle bøgerne i serien her på siden, som alle har fået gode anmeldelser. Hvis du er på udkig efter den nyeste Oxen bog i serien, så kan du klikke dig ind på følgende link og læse mere om Gladiator. Med Tales Premium kan du læse eller lytte til Oxen bogen helt gratis de første 14 dage. 

Hvis du er interesseret i den oprindelige trilogi, altså de første 3 bøger i Oxen serien, så kan du med fordele købe dem alle på én gang og samtidig spare penge. Klik dig ind på Oxen Boxen og få den fulde oplevelse med de første 3 spændende bind. Se Jens Henrik Jensens Oxen rækkefølge her

Her på siden får du et overblik over Oxen rækkefølgen af Jens Henrik Jensen. Du kan både finde rækkefølgen på Oxen bøgerne ovenover, men vi har ligeledes også opstillet en liste nedenfor. Vi anbefaler naturligvis at læse bøgerne i den rigtige rækkefølge. Men hvis du er ny i serien og du har fået et godt øje til den nye Gladiator - bog, så kan du sagtens få det fulde udbytte ved kun at læse eller lytte til denne. Alle titlerne kan både læses som fysisk bog og e-bog, men kan også lyttes som lydbog. Du finder blandt andet hele serien i vores app. Tilmeld dig Tales Premium og lyt til hele serien gratis de første 14 dage. Oxen rækkefølgen er således: 

Bind 1: De hængte hunde
Bind 2: De mørke mænd
Bind 3: De frosne flammer
Bind 4: Oxen - Lupus
Bind 5: GladiatorFAQ - ofte stillede spørgsmål til Oxen

Hvor mange Oxen bøger er der?

Der findes på nuværende tidspunkt 5 bøger i Oxen serien. Alle bøgerne i serien kan findes her på siden i den korrekte rækkefølge. 

Hvad hedder den nyeste Oxen bog?

Den nyeste Oxen bog hedder ‘Gladiator’ med udgivelsesdatoen den 1. september 2021. Gladiator er bind 5 i den populære Oxen serie. 

Hvem har skrevet Oxen serien?

Den succesfulde Oxen serie er skrevet af den danske krimiforfatter Jens Henrik Jensen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.