Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Golden Days Special - E-bog

Bag om Golden Days Special

I dagens afsnit tager vi fat i den intense ungdom og ser på alle de unge, famlende, tvivlende, dramatiske forelskede stemmer, der er i bøgerne. Afsnittet er en del af Golden Days festivalen, der i år har temaet “Forever Young”. Der er kikstede sekter, sexede somre, tunge bryster og bestsellende bænkevarmere, når ungdomstiden genbesøges i bøgerne. Det er sjovt, og det er dybt alvorligt. Lyt med når der stenes, leves i nuet, tvivles og ventes på, at livet går i gang. Både i bøger til unge, men i høj grad også i nye og gamle romaner til voksne er de unge stemmer stærkt repræsenterede. Ungdommen er en intens fase med flere spørgsmål end svar, flere knuste hjerter end balancerede parforhold; ungdommen er godt romanstof. I bedste brevkassestil tester Aske og Lea, om karaktererne i de enkelte bøger, kan hjælpe hinanden i ungdommens eviggyldige kriser og problemer. Bogbrevkassen - en podcast hvor vi matcher bøgerne med deres læsere og omvendt

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797250020
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 4. September 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Golden Days Special
I dagens afsnit tager vi fat i den intense ungdom og ser på alle de unge, famlende, tvivlende, dramatiske forelskede stemmer, der er i bøgerne. Afsnittet er en del af Golden Days festivalen, der i år har temaet “Forever Young”.
Der er kikstede sekter, sexede somre, tunge bryster og bestsellende bænkevarmere, når ungdomstiden genbesøges i bøgerne. Det er sjovt, og det er dybt alvorligt. Lyt med når der stenes, leves i nuet, tvivles og ventes på, at livet går i gang.
Både i bøger til unge, men i høj grad også i nye og gamle romaner til voksne er de unge stemmer stærkt repræsenterede. Ungdommen er en intens fase med flere spørgsmål end svar, flere knuste hjerter end balancerede parforhold; ungdommen er godt romanstof. I bedste brevkassestil tester Aske og Lea, om karaktererne i de enkelte bøger, kan hjælpe hinanden i ungdommens eviggyldige kriser og problemer.
Bogbrevkassen - en podcast hvor vi matcher bøgerne med deres læsere og omvendt
Brugerbedømmelser af Golden Days Special


Find lignende bøger
Bogen Golden Days Special findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.