Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 - Bog

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781847551993
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 454
  • Udgivet:
  • 11. december 2009
  • Størrelse:
  • 156x234x25 mm.
  • Vægt:
  • 1793 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.