Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds - J.W. Hertrampf - Bog

Bag om Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412627606
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 573
  • Udgivet:
  • 31. juli 2000
  • Udgave:
  • 2000
  • Størrelse:
  • 242x164x43 mm.
  • Vægt:
  • 1148 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Brugerbedømmelser af Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds



Find lignende bøger
Bogen Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.