dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Hekse og galskab i Provence - Jørgen Løvgret - Bog

- To generationer i kærlighed

Bag om Hekse og galskab i Provence

En ung dansk arkitekt køber et gammelt hus i Provence. Det ligger på en bakke. Han oplever, at en mystisk dame tilsyneladende kommer ud fra hans hus. Han møder en mand ved byens bar, som ved meget om byen, og han inviterer ham hjem for at se hans hus. Manden afslører, at huset har tilhørt byens bøddel, og at kvinden nok er en genganger. Mystiske ting fortsætter med at dukke op. Byen begynder at snakke om det mystiske hus, og pressen bliver involveret. Den unge mand når ud af huset, da det pludselig begynder at brænde. Han bliver forelsket i den gamle mands datter. Hun bor selv i Aix-en-Provence. Huset udstråler tilsyneladende nogle forhindrende stråler, som rammer marinens kontrolstation ved Toulon. En funden vielsesring skaber kontakt mellem den gamle mand og en kvinde. Det bliver ligeledes til kærlighed. Uddrag af bogen Han parkerede et stykke fra sit hus. Han kunne allerede skelne flere biler, som var parkeret oppe omkring hans hus. Der var også stor aktivitet. Han fortsatte til fods op mod bygningen. Allerede et stykke fra huset stødte han på de første nysgerrige. Længere fremme kunne han se stativer med kameraer og lamper. Han stoppede op mellem flere ukendte. Alle stirrede mod hans hus. Et par personer stod tæt ved vinduerne og kiggede ind. Det var dog det frækkeste, tænkte han. Han var lige ved at fortsætte hen mod de nysgerrige for at få dem til at fjerne sig. I stedet valgte han bare at fortsætte direkte mod huset og undgå nogen former for interviews. Der var jo ingen, der kendte ham. Han kunne sikkert nå helt op til hoveddøren, før nogen af de nysgerrige journalister ville begynde at reagere. Han fortsatte derfor direkte mod døren. Han satte hurtigt nøglen i låsen, trådte ind og låste omhyggeligt efter sig. Han hørte straks en banken på døren. Om forfatteren Jørgen Løvgret har rejst Jorden rundt flere gange. Han har besøgt og boet i mange lande. Han har altid haft en positiv og observerende opfattelse af sine medmennesker. Han har i sine romaner forsøgt at beskrive den kærlighed, der igen skal frem og plejes mellem mennesker, når de passerer de 50 år, og børnene er fløjet fra reden.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775757305
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 204
 • Udgivet:
 • 14. September 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 148x212x15 mm.
 • Vægt:
 • 300 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 16. April 2024
På lager

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hekse og galskab i Provence

En ung dansk arkitekt køber et gammelt hus i Provence. Det ligger på en bakke. Han oplever, at en mystisk dame tilsyneladende kommer ud fra hans hus. Han møder en mand ved byens bar, som ved meget om byen, og han inviterer ham hjem for at se hans hus. Manden afslører, at huset har tilhørt byens bøddel, og at kvinden nok er en genganger. Mystiske ting fortsætter med at dukke op. Byen begynder at snakke om det mystiske hus, og pressen bliver involveret. Den unge mand når ud af huset, da det pludselig begynder at brænde. Han bliver forelsket i den gamle mands datter. Hun bor selv i Aix-en-Provence. Huset udstråler tilsyneladende nogle forhindrende stråler, som rammer marinens kontrolstation ved Toulon. En funden vielsesring skaber kontakt mellem den gamle mand og en kvinde. Det bliver ligeledes til kærlighed.

Uddrag af bogen
Han parkerede et stykke fra sit hus. Han kunne allerede skelne flere biler, som var parkeret oppe omkring hans hus. Der var også stor aktivitet. Han fortsatte til fods op mod bygningen. Allerede et stykke fra huset stødte han på de første nysgerrige. Længere fremme kunne han se stativer med kameraer og lamper. Han stoppede op mellem flere ukendte. Alle stirrede mod hans hus. Et par personer stod tæt ved vinduerne og kiggede ind. Det var dog det frækkeste, tænkte han. Han var lige ved at fortsætte hen mod de nysgerrige for at få dem til at fjerne sig. I stedet valgte han bare at fortsætte direkte mod huset og undgå nogen former for interviews. Der var jo ingen, der kendte ham. Han kunne sikkert nå helt op til hoveddøren, før nogen af de nysgerrige journalister ville begynde at reagere. Han fortsatte derfor direkte mod døren. Han satte hurtigt nøglen i låsen, trådte ind og låste omhyggeligt efter sig. Han hørte straks en banken på døren.

Om forfatteren
Jørgen Løvgret har rejst Jorden rundt flere gange. Han har besøgt og boet i mange lande. Han har altid haft en positiv og observerende opfattelse af sine medmennesker. Han har i sine romaner forsøgt at beskrive den kærlighed, der igen skal frem og plejes mellem mennesker, når de passerer de 50 år, og børnene er fløjet fra reden.

Brugerbedømmelser af Hekse og galskab i ProvenceGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.