Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Home Charcuterie - Paul Thomas - Bog

- Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Bag om Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780754833253
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 16. marts 2020
  • Størrelse:
  • 262x216x30 mm.
  • Vægt:
  • 1248 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 14. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Brugerbedømmelser af Home Charcuterie



Find lignende bøger
Bogen Home Charcuterie findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.