Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvem forrådte Anne Frank? - Rosemary Sullivan - Lydbog

Bag om Hvem forrådte Anne Frank?

Historiker og journalist Rosemary Sullivan følger et hold af efterforskere, ledet af tidligere FBI-agent Vincent Pankoke, når de genoptager en af verdens mest skammeligt uopklarede sager: Hvem afslørede Anne Frank og hendes familie i Amsterdam i 1944? Og hvorfor? Mere end 30 millioner mennesker har læst historien om Anne Frank, den 13-årige pige, der skjulte sig sammen med sin familie i Amsterdam under anden verdenskrig, blot for at blive opdaget af nazisterne og sendt i døden i en koncentrationslejr. Trods den megen journalistik og de bøger, teaterstykker og romaner, der er viet til emnet, så er der aldrig nogen, der endegyldigt har forklaret, hvordan familien Frank og fire andre personer formåede at leve i skjul uden at blive opdaget i over to år – eller hvem eller hvad, der endeligt førte nazisterne til deres dør. Et hold efterforskere har med usvigelig omhu gennemtrawlet titusindvis sider med dokumentation – hvoraf nogle aldrig tidligere har været fremvist – og interviewet snesevis af efterkommere fra folk, der – på den ene eller anden måde – var i forbindelse med familien Frank. Ved hjælp af nyudviklet DNA-teknologi og efterforskningsteknikker, der er udviklet af FBI, har Cold Case teamet genskabt de dage og uger, der gik forud for arrestationen af familien Frank – og konklusionen er chokerende. ROSEMARY SULLIVAN har skrevet 15 bøger, og hun er bedst kendt for sin seneste biografi Stalins datter, som vandt Biographer's International Organization Plutarch Award. Hendes bog Villa Air-Bel blev tildelt en Canadian Society for Yad Vashem Award in Holocaust History. Hun er professor emeritus ved University of Toronto og har undervist i Canada, USA, Europa, Indien og Latinamerika.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771919219
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. Marts 2022
 • Oplæser:
 • Anne Merete Storm-Olsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvem forrådte Anne Frank?

Historiker og journalist Rosemary Sullivan følger et hold af efterforskere, ledet af tidligere FBI-agent Vincent Pankoke, når de genoptager en af verdens mest skammeligt uopklarede sager: Hvem afslørede Anne Frank og hendes familie i Amsterdam i 1944? Og hvorfor?

Mere end 30 millioner mennesker har læst historien om Anne Frank, den 13-årige pige, der skjulte sig sammen med sin familie i Amsterdam under anden verdenskrig, blot for at blive opdaget af nazisterne og sendt i døden i en koncentrationslejr. Trods den megen journalistik og de bøger, teaterstykker og romaner, der er viet til emnet, så er der aldrig nogen, der endegyldigt har forklaret, hvordan familien Frank og fire andre personer formåede at leve i skjul uden at blive opdaget i over to år – eller hvem eller hvad, der endeligt førte nazisterne til deres dør.

Et hold efterforskere har med usvigelig omhu gennemtrawlet titusindvis sider med dokumentation – hvoraf nogle aldrig tidligere har været fremvist – og interviewet snesevis af efterkommere fra folk, der – på den ene eller anden måde – var i forbindelse med familien Frank. Ved hjælp af nyudviklet DNA-teknologi og efterforskningsteknikker, der er udviklet af FBI, har Cold Case teamet genskabt de dage og uger, der gik forud for arrestationen af familien Frank – og konklusionen er chokerende.

ROSEMARY SULLIVAN har skrevet 15 bøger, og hun er bedst kendt for sin seneste biografi Stalins datter, som vandt Biographer's International Organization Plutarch Award. Hendes bog Villa Air-Bel blev tildelt en Canadian Society for Yad Vashem Award in Holocaust History. Hun er professor emeritus ved University of Toronto og har undervist i Canada, USA, Europa, Indien og Latinamerika.

Brugerbedømmelser af Hvem forrådte Anne Frank?Find lignende bøger
Bogen Hvem forrådte Anne Frank? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.