Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvide blomster - Sissel-Jo Gazan - Bog

Bag om Hvide blomster

Jenny er vokset op på Samsø. Hun bor hos sin mor, der er er tatovør, ligesom hendes onkel og hendes bedstefar. Jenny selv interesserer sig for botanik, for hendes oldefar var en berømt dansk botaniker, og hun har arvet hans store samling af sjældne og ikke mindst af giftige planter. Det hele begynder den dag, en ung pige forsvinder sporløst, og alle på Samsø taler om det. Jennys elskede kusine Tessa var tæt på pigen, og en dag fortæller hun Jenny en ubærlig hemmelighed. For første gang nogen sinde har Jenny hemmeligheder for sin mor, men pludselig opdager hun, at hendes mor også har hemmeligheder. Og lyver. For politiet. Den australske mand, der bor hos dem, Jack, går ikke kun til hånde i haven. Jenny bliver elektrisk, når han ser på hende med sine blå, blå øjne. Da Jenny skal på gymnasiet, flytter hun alene til Aarhus. Her opdager hun, at hun har arvet mere fra sin oldefar end et hebarium, for hun har talent for at tegne og får tegneopgaver fra Botanisk institut på universitetet. Hun opdager også, at hun har arvet en kompromisløs retfærdighedssans og en uslukkelig hævntørst fra sin mor.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740050820
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 512
 • Udgivet:
 • 6. Oktober 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 149x221x43 mm.
 • Vægt:
 • 690 g.
 • Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Hvide blomster

  Beskrivelse af Hvide blomster

  Hvide Blomster, en roman af Sissel-Jo Gazan. Bogen er udgivet d. 6 oktober 2020 af Politikens forlag med 512 sider i alt. 

  Jenny bor hos sin mor, hvor hun er vokset op på Samsø. Hendes mor er en tatovør som hendes onkel og hendes bedstefar også er. Jenny finder sig selv i andre vejbaner hvor hun interessere sig for botanik, hendes oldefar var faktisk en kendt dansk botaniker. Han havde mange sjældne samlinger, og hun har heldigvis arvet dem, samt hans giftige plantearter. 

  Et stort emne som alle snakker om på Samsø lige nu, er den forsvundne pige som ingen har fundet spor på endnu. Jennys kusine Tessa, kendte pigen som forsvandt og senere en dag, fortæller hun Jenny en hemmelighed som hun ville ønske hun aldrig havde fået af vide. Desuden har Jenny begyndt, at holde hemmeligheder for hendes egen mor, men det varer ikke længe før, hun finder ud af, at hendes mor også holder hemmeligheder for hende. De begge lyver for hende konstant og også for politiet… En australsk mand ved navn Jack, bor hos Jenny og hendes mor i øjeblikket. Jack hører meget af det der foregår derhjemme og der er meget han ved omkring deres hemmeligheder allerede.

  Hans blå øjne charmere Jenny hver gang hun ser ham, og det er svært for hende, at lade være.
  Efter Jenny flytter alene til Aarhus for, at studere på gymnasiet, finder hun ud af hendes oldefar har efterladt hende mere end et herbarium. Hun har arvet hans talent for at tegne, hvilket giver hende tegneopgaver fra det Botaniske institut på universitet. Retfærdighedssansen og den utæmmelige hævntørst har hun arvet fra hendes mor.

  Forlagets beskrivelse af Hvide blomster

  Jenny er vokset op på Samsø. Hun bor hos sin mor, der er er tatovør, ligesom hendes onkel og hendes bedstefar. Jenny selv interesserer sig for botanik, for hendes oldefar var en berømt dansk botaniker, og hun har arvet hans store samling af sjældne og ikke mindst af giftige planter.

  Det hele begynder den dag, en ung pige forsvinder sporløst, og alle på Samsø taler om det. Jennys elskede kusine Tessa var tæt på pigen, og en dag fortæller hun Jenny en ubærlig hemmelighed. For første gang nogen sinde har Jenny hemmeligheder for sin mor, men pludselig opdager hun, at hendes mor også har hemmeligheder. Og lyver. For politiet. Den australske mand, der bor hos dem, Jack, går ikke kun til hånde i haven. Jenny bliver elektrisk, når han ser på hende med sine blå, blå øjne.

  Da Jenny skal på gymnasiet, flytter hun alene til Aarhus. Her opdager hun, at hun har arvet mere fra sin oldefar end et hebarium, for hun har talent for at tegne og får tegneopgaver fra Botanisk institut på universitetet. Hun opdager også, at hun har arvet en kompromisløs retfærdighedssans og en uslukkelig hævntørst fra sin mor.

  Brugerbedømmelser af Hvide blomster

  • Peter W. 4. Marts 2021

   Virkelig godt skrevet.


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.