Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Ice Cream - Richard W Hartel - Bog

Bag om Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461460954
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 462
  • Udgivet:
  • 16. januar 2013
  • Udgave:
  • 72013
  • Størrelse:
  • 242x165x30 mm.
  • Vægt:
  • 906 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Brugerbedømmelser af Ice Cream



Find lignende bøger
Bogen Ice Cream findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.