Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ingen mands land - Jan Guillou - Lydbog

Bag om Ingen mands land

Carl Hamilton er blevet skrivebordsagent. Der har været voldsomme efterdønninger i Sverige oven på hans kommandoraid på Sicilien i 'Øje for øje'. Nu hedder det lav profil og almindelig arbejdsdag – også fordi han skal giftes med sin gamle kærlighed fra Californien, Tessie, og desuden har et skilsmissebarn at tage sig af. Men så sætter en smuglerbande kurs mod den finske grænse med en ladning atomsprænghoveder fra det smuldrende sovjetiske imperium. Smuglerne skal standses, inden de når den finske grænse, men opgaven er diplomatisk svær, da operationen skal foregå på sovjetisk territorium. Moralsk er aktionen utænkelig. Ordren lyder: 'Stands transporten, slå smuglerne ihjel og brænd deres efterladenskaber; verden må intet vide'. Operation Dragon Fire skal udføres af agent Hamilton og en lille specialstyrke, som ikke kan forvente opbakning hjemmefra, hvis noget mislykkes. "Guillous mesterskab er at blande fiktion og faktiske begivenheder, tilsat et persongalleri, som er hentet både i fiktionen og i virkeligheden ... verden må gerne vide, at ”Ingen mands land” er en gedigen thriller." Jyllands-Posten "Ingen skal få mig til at stå af serien, før Jan Guillou har ført den til ende, for mere spændende samtidshistorie skal man ligegodt lede længe efter." Aktuelt "... en moderne spændingsroman, som har både bid og greb om et af nutidens mest isnende storpolitiske perspektiver." Berlingske Tidende

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771463446
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 12. Februar 2015
  • Oplæser:
  • Dan Schlosser
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ingen mands land

Carl Hamilton er blevet skrivebordsagent. Der har været voldsomme efterdønninger i Sverige oven på hans kommandoraid på Sicilien i 'Øje for øje'. Nu hedder det lav profil og almindelig arbejdsdag – også fordi han skal giftes med sin gamle kærlighed fra Californien, Tessie, og desuden har et skilsmissebarn at tage sig af. Men så sætter en smuglerbande kurs mod den finske grænse med en ladning atomsprænghoveder fra det smuldrende sovjetiske imperium.

Smuglerne skal standses, inden de når den finske grænse, men opgaven er diplomatisk svær, da operationen skal foregå på sovjetisk territorium. Moralsk er aktionen utænkelig. Ordren lyder: 'Stands transporten, slå smuglerne ihjel og brænd deres efterladenskaber; verden må intet vide'. Operation Dragon Fire skal udføres af agent Hamilton og en lille specialstyrke, som ikke kan forvente opbakning hjemmefra, hvis noget mislykkes.

"Guillous mesterskab er at blande fiktion og faktiske begivenheder, tilsat et persongalleri, som er hentet både i fiktionen og i virkeligheden ... verden må gerne vide, at ”Ingen mands land” er en gedigen thriller."
Jyllands-Posten

"Ingen skal få mig til at stå af serien, før Jan Guillou har ført den til ende, for mere spændende samtidshistorie skal man ligegodt lede længe efter."
Aktuelt

"... en moderne spændingsroman, som har både bid og greb om et af nutidens mest isnende storpolitiske perspektiver."
Berlingske Tidende

Brugerbedømmelser af Ingen mands landFind lignende bøger
Bogen Ingen mands land findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.