Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Introductory Food Chemistry - John Brady - Bog

Bag om Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780801450754
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 656
  • Udgivet:
  • 2. juli 2013
  • Størrelse:
  • 213x258x59 mm.
  • Vægt:
  • 2906 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Brugerbedømmelser af Introductory Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Introductory Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.