Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Introductory Food Chemistry - John Brady - Bog

Bag om Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780801450754
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 656
  • Udgivet:
  • 2. Juli 2013
  • Størrelse:
  • 213x258x59 mm.
  • Vægt:
  • 2906 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. Juni 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Brugerbedømmelser af Introductory Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Introductory Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.