Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlig hilsen fra London - Sarah Jio - Lydbog

Bag om Kærlig hilsen fra London

En skøn, romantisk feel good-fortælling i to spor om tilgivelse, kærlighed og familie. EN UVENTET ARV. EN BOGHANDEL I LONDON. EN NY CHANCE I LIVET. Valentina er i trediverne, arbejder som bibliotekar og er lige kommet ud af et kuldsejlet ægteskab. Da hun var teenager, forlod hendes mor familien og flyttede fra USA til London fra den ene dag til den anden. Siden da har de ikke haft kontakt, og Valentina bearbejder stadig sorgen over at være blevet forladt. Da Valentina får besked om, at hendes mor er død og har efterladt hende sin lejlighed i Primrose Hill og en mystisk boghandel, bliver hun opsat på at finde ud af, hvem hendes mor i virkeligheden var. Hun rejser derfor over Atlanten for at begynde på en frisk i den charmerende engelske hovedstad. Langsomt begynder hun at stykke brikkerne i sin mors historie sammen. Valentina forelsker sig hovedkulds i den lejlighed, hun har arvet, med dens pastelfarvede vægge og hyggelige naboer, og i den charmerende, gamle boghandel og dens trofaste kunder. Men da det viser sig, at boghandlen er i fare for at lukke, må hun gøre alt, hvad hun kan, for at redde den elskede butik. ”Fuld af hjertevarme … helt og aldeles charmerende.” – GOODREADS ”Hyggelig læsning, der vil få mange læsere til at drømme om ægte kærlighed og at åbne deres egen boghandel.” – Kirkus Reviews ”Sarah Jios charmerende romaner går lige i hjertet.” – Emily Salomon

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712070672
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 24. August 2022
 • Oplæser:
 • Karen Abrahamsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Kærlig hilsen fra London

En skøn, romantisk feel good-fortælling i to spor om tilgivelse, kærlighed og familie.

EN UVENTET ARV. EN BOGHANDEL I LONDON. EN NY CHANCE I LIVET.

Valentina er i trediverne, arbejder som bibliotekar og er lige kommet ud af et kuldsejlet ægteskab. Da hun var teenager, forlod hendes mor familien og flyttede fra USA til London fra den ene dag til den anden. Siden da har de ikke haft kontakt, og Valentina bearbejder stadig sorgen over at være blevet forladt.

Da Valentina får besked om, at hendes mor er død og har efterladt hende sin lejlighed i Primrose Hill og en mystisk boghandel, bliver hun opsat på at finde ud af, hvem hendes mor i virkeligheden var. Hun rejser derfor over Atlanten for at begynde på en frisk i den charmerende engelske hovedstad. Langsomt begynder hun at stykke brikkerne i sin mors historie sammen.

Valentina forelsker sig hovedkulds i den lejlighed, hun har arvet, med dens pastelfarvede vægge og hyggelige naboer, og i den charmerende, gamle boghandel og dens trofaste kunder. Men da det viser sig, at boghandlen er i fare for at lukke, må hun gøre alt, hvad hun kan, for at redde den elskede butik.

”Fuld af hjertevarme … helt og aldeles charmerende.” – GOODREADS

”Hyggelig læsning, der vil få mange læsere til at drømme om ægte kærlighed og at åbne deres egen boghandel.” – Kirkus Reviews

”Sarah Jios charmerende romaner går lige i hjertet.” – Emily Salomon

Brugerbedømmelser af Kærlig hilsen fra LondonGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.