Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Kongehuset i det nye årtusind af Henrik Hildebrandt

Kongehuset i det nye årtusind - E-bog

Bag om Kongehuset i det nye årtusind

Fotograf Henrik Hildebrandt dokumenterer i Kongehuset i det nye årtusind det royale liv i perioden fra 2000-2020. Bogen mindes rent visuelt de mange store begivenheder, der fandt sted i kongehuset i de år: Runde fødselsdage, bryllupper, barnefødsler, jubilæer samt besøg af udenlandske statsledere og repræsentanter fra de øvrige europæiskekongehuse. Bogen indeholder bl.a. et dedikeret fotoalbum til afdøde prins Henrik, hvor der ses tilbage på hans senere år. Derudover finder du også en perlerække af billeder taget under fejringen af kronprins Frederiks 50-årsfødselsdag i maj 2018. Bogen runder af med et nyt fotoalbum i anledning af dronningens 80-årsfødselsdag i april 2020.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771716641
  • Udgivet:
  • 20. Marts 2020
  • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 126,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kongehuset i det nye årtusind
Fotograf Henrik Hildebrandt dokumenterer i Kongehuset i det nye årtusind det royale liv i perioden fra 2000-2020. Bogen mindes rent visuelt de mange store begivenheder, der fandt sted i kongehuset i de år: Runde fødselsdage, bryllupper, barnefødsler, jubilæer samt besøg af udenlandske statsledere og repræsentanter fra de øvrige europæiskekongehuse.

Bogen indeholder bl.a. et dedikeret fotoalbum til afdøde prins Henrik, hvor der ses tilbage på hans senere år. Derudover finder du også en perlerække af billeder taget under fejringen af kronprins Frederiks 50-årsfødselsdag i maj 2018.

Bogen runder af med et nyt fotoalbum i anledning af dronningens 80-årsfødselsdag i april 2020.
Brugerbedømmelser af Kongehuset i det nye årtusind


Find lignende bøger
Bogen Kongehuset i det nye årtusind findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.