Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid - Sidsel Sander Mittet - Lydbog

Bag om Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid

"Sandsnogens bid" tager os 600 år tilbage i Morikas historie til den tid, hvor Morika endnu var delt op imellem morikanerne og hilaerne. Hilaerne hersker over hele Morika, og der kommer til at gå mange år, før magtbalancen vendes. Den unge kriger Aaton kæmper for at finde sin plads i hilaernes hierarki, mens morikaneren Itua forsøger at leve op til sin families høje forventninger. Mod alle odds flettes de to unges liv sammen, og deres tragiske skæbne bliver indlejret i Morikas myter for altid. "Veldisponeret fantasydebut og en super spændende fortælling fyldt med magi, kærlighed og en dramatisk og blodig kamp mellem det gode og det onde." - Litteratursiden "Der er alt det, der skal til for at få sådan en historie til at fungere. Men der er også noget mere. Et nyt krydderi" ... "Historien er godt skruet sammen og godt skrevet." - Vibe Termansen, Weekendavisen. Sidsel Sander Mittet er cand.mag. i dansk fra SDU med sidefag i religion og kønsteori fra Bergen Universitet. Hun står bag "Morika"-serien, som er en række fantasybøger til unge.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711791523
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. December 2017
 • Oplæser:
 • Anne Blomsgård
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid

  Beskrivelse af Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid

  "Sandsnogens bid" tager os 600 år tilbage i Morikas historie til den tid, hvor Morika endnu var delt op imellem morikanerne og hilaerne. Hilaerne hersker over hele Morika, og der kommer til at gå mange år, før magtbalancen vendes.

  Den unge kriger Aaton kæmper for at finde sin plads i hilaernes hierarki, mens morikaneren Itua forsøger at leve op til sin families høje forventninger. Mod alle odds flettes de to unges liv sammen, og deres tragiske skæbne bliver indlejret i Morikas myter for altid.

  "Veldisponeret fantasydebut og en super spændende fortælling fyldt med magi, kærlighed og en dramatisk og blodig kamp mellem det gode og det onde." - Litteratursiden

  "Der er alt det, der skal til for at få sådan en historie til at fungere. Men der er også noget mere. Et nyt krydderi" ... "Historien er godt skruet sammen og godt skrevet." - Vibe Termansen, Weekendavisen.

  Sidsel Sander Mittet er cand.mag. i dansk fra SDU med sidefag i religion og kønsteori fra Bergen Universitet. Hun står bag "Morika"-serien, som er en række fantasybøger til unge.

  Brugerbedømmelser af Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid  Find lignende bøger
  Bogen Krøniken om Morika 1 - Sandsnogens bid findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.