Hvordan downloader jeg min e-bog? Digitalt vandmærket

OPS: Denne guide til download af Digitalt vandmærkede e-bøger gælder til alle enheder dvs. lige fra din smartphone, tablet og computer. 

Du bedes gøre følgende for at downloade din e-bog: 

Når du har bestilt din e-bog og gennemført købet vil din e-bog leveres direkte til dig via mail. 

 1. Login på din bruger hos Tales.dk eller find din ordrebekræftelse, som er leveret fra Tales direkte til din mail. 

  Du kan også downloade din e-bog fra din ordrebekræftelse eller finde den via din ordre side, som du finder ved at logge ind på din bruger hos Tales.dk her: https://tales.dk/bruger/login/

  Klik derefter på “Profil” op i højre hjørne af skærmen, og klik derefter på “Mine ordrer”. Her kan du finde alle dine ordrer og downloade e-bogen.
 2. Nu klikker du på “download”  3. Når du klikker på download linket, så går download af e-bogen automatisk igang med at downloades i gang i et tomt webbrowser vindue.

  OPS: Hvis du evt. downloader e-bogen til din iPad kan det være at din tablet spørger, hvilket program du ønsker at benytte til at download ebogen – der vælger kunden Safari browseren. 4. Når kunden klikker på pilen, spørger Safari nu hvilken app man ønsker at åbne ebogen i, og der vælger kunden Bøger app.


  Nu åbnes e-bogen i læseprogrammet og  kunden kan nu læse e-bogen. 🙂

Fandt du dette svar nyttigt? 5 7

Udgivet: 24. april 2020 Opdateret: 28. juli 2021
Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi opfordrer vores kunder til at forsøge at finde svar på denne side, da det er den hurtigste måde at få svar på et givent spørgsmål.
Såfremt det ikke er muligt, er det naturligvis også muligt at kontakte os ved at klikke nedenfor.


Kontakt os