Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvindernes by - Elizabeth Gilbert - Bog

Bag om Kvindernes by

Kvindernes by er en sprudlende, historisk roman om 1940’ernes teatermiljø i New York fuld af glamour, krig og kærlighed. Det er en fortælling om modige livsvalg og kvindeligt begær af forfatteren til den internationale bestseller Spis, bed, elsk. Sommeren 1940 ankommer den nittenårige Vivian Morris til New York. Hun er netop blevet bortvist fra et prestigefyldt college og skal bo hos sin tante Peg, som er indehaver af et charmerende om end noget nedslidt varietéteater på Manhattan, The Lily. Her møder Vivian en hel verden af ukonventionelle karakterer – fra flamboyante showgirls til manuskriptforfattere, fallerede stjerner og verdensdamer. Vivian har en kreativ åre og bliver kostumeskrædder på teatret, hvor hun til alles fryd kan forvandle gamle klude til de mest spektakulære kreationer. Mens krigen i Europa ligger som en skygge over New York, forsøger Vivian at hengive sig til sin nye tilværelse, der er så uendelig mere fri, festlig og sexet end hendes gamle liv. Men da den legendariske skuespiller Edna Watson kommer for at spille i teatrets mest ambitiøse forestilling nogensinde, tager Vivian et fatalt skridt, som fører til en skandale, der vender hendes verden på hovedet. Vivian indser, at hun er nødt til at lære at leve flere liv for at få den frihed, som hun ønsker. Og først som gammel kvinde er hun klar til at fortælle sin historie – en historie om sensualitet og livsvilje, om tab og kærlighed i kvindernes by. "En sprudlende cocktail af en roman." THE WALL STREET JOURNAL "Glamurøs, sexet og bevægende." SUNDAY TIMES "Kvindernes by åbner op for store spørgsmål om seksualitet, om at skabe sin egen familie og om at være kvinde." MARIE-CLAIRE "En storslået, mange-facetteret og indsigtsfuld hyldest til kvinder… " GUARDIAN

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712062110
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 432
 • Udgivet:
 • 20. Januar 2021
 • Udgave:
 • 1
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 25. Juni 2024

Beskrivelse af Kvindernes by

Kvindernes by er en sprudlende, historisk roman om 1940’ernes teatermiljø i New York fuld af glamour, krig og kærlighed. Det er en fortælling om modige livsvalg og kvindeligt begær af forfatteren til den internationale bestseller Spis, bed, elsk.

Sommeren 1940 ankommer den nittenårige Vivian Morris til New York. Hun er netop blevet bortvist fra et prestigefyldt college og skal bo hos sin tante Peg, som er indehaver af et charmerende om end noget nedslidt varietéteater på Manhattan, The Lily. Her møder Vivian en hel verden af ukonventionelle karakterer – fra flamboyante showgirls til manuskriptforfattere, fallerede stjerner og verdensdamer. Vivian har en kreativ åre og bliver kostumeskrædder på teatret, hvor hun til alles fryd kan forvandle gamle klude til de mest spektakulære kreationer.

Mens krigen i Europa ligger som en skygge over New York, forsøger Vivian at hengive sig til sin nye tilværelse, der er så uendelig mere fri, festlig og sexet end hendes gamle liv. Men da den legendariske skuespiller Edna Watson kommer for at spille i teatrets mest ambitiøse forestilling nogensinde, tager Vivian et fatalt skridt, som fører til en skandale, der vender hendes verden på hovedet.

Vivian indser, at hun er nødt til at lære at leve flere liv for at få den frihed, som hun ønsker. Og først som gammel kvinde er hun klar til at fortælle sin historie – en historie om sensualitet og livsvilje, om tab og kærlighed i kvindernes by.

"En sprudlende cocktail af en roman."
THE WALL STREET JOURNAL

"Glamurøs, sexet og bevægende."
SUNDAY TIMES

"Kvindernes by åbner op for store spørgsmål om seksualitet, om at skabe sin egen familie og om at være kvinde."
MARIE-CLAIRE

"En storslået, mange-facetteret og indsigtsfuld hyldest til kvinder… "
GUARDIAN

Brugerbedømmelser af Kvindernes byGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.