Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Inspiration til dit påskebord

Hvad kan man lave i påskeferien?

Påskeferien er på mange måder den bedste ferie. Juleferien kan vi godt indrømme hurtigt kan blive intens og stressende, og sommerferien kan godt overstige deres velkomst.
Påsken er i mellemtiden problemfri, fyldt med chokolade og det dejlige forårsvejr. Der er mange forskellige påsketraditioner, men et lækkert måltid er altid nødvendigt når du skal samle familien og venner til påskefrokost.  For at få dig i gang og gøre livet enkelt har vi samlet en række sjove opskriftsbøger med fokus på  god mad, påsken, forår og chokolade. God påske! 

Vis mere

Påskeferie

Påskeferien 2022 ligger i uge 15-16 fra søndag den. 10 april til mandag den. 18 april i 2022.  

Påskeferien er et godt tidspunkt til at lave noget nyt, eller noget du måske ikke har tid til, når skolen og arbejde er i gang. Dette betyder du kan tage en dagstur til en nærliggende by, besøge et museum eller tage en dag ud i din nærmeste forlystelsespark, hvorfor ikke forkæle dig selv, og din familie med noget særligt i den her påskeferie. Hvis der er en ting, du ikke bør glemme at gøre i påsken, så er det påskefrokosten. 

Den klassiske påskefrokost er altid familiens yndlings måltid i påskeferien. 

Den traditionelle påskefrokost består af en masse kolde, lune retter og  masser af rugbrød. Påskefrokosten fastlægges typisk påskedag og 2. påskedag. 


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.