Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gopler ældes baglæns - Nicklas Brendborg - Bog

- videnskabens svar på et længere liv

Bag om Gopler ældes baglæns

Engang var jagten på et længere liv domineret af eventyrere, alkymister og kvaksalvere, men nu har videnskaben overtaget stafetten. Det betyder, at vi for første gang nogensinde står på tærsklen til at kunne knække aldringens kode og besvare det ældgamle spørgsmål: Hvordan får jeg et langt og sundt liv? I Gopler ældes baglæns fortæller Nicklas Brendborg en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere. Rejsen går forbi klodens fjerneste egne, mest højteknologiske laboratorier og alt derimellem. Undervejs møder vi gopler, der ældes baglæns, zombieceller, verdens ældste mennesker og lærer om forskningens mest spektakulære eksperimenter. Nicklas Brendborg er molekylærbiologisk studerende på Københavns Universitet. Han er anerkendt som et ungt forskningstalent af blandt andet Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. I 2015 udgav han sin første bog Topstudent, der blev en bestseller, og han er desuden medforfatter på Lars Tvedes Supertrends, som har solgt over 20.000 eksemplarer verden over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788773390184
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Udgivet:
 • 4. Marts 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x228x19 mm.
 • Vægt:
 • 740 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Februar 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Gopler ældes baglæns

 • Berlingske, Anne Sophia Hermansen

  "Wow ... en af årets formentlig bedste bøger"

  Vil du gerne have et langt liv? Så læs denne bog!

  Nicklas Brendborg beskriver med vellyst den type historier, som har det med at gå under betegnelsen anekdotisk bevisførelse, men han fortaber sig ikke i dem, han parrer tværtimod fortællingerne med hardcore videnskab. Af og til kan kapitlerne tangere det nørdede, men Brendborg formidler sit stof med dyb indsigt og noget så fint som ufortyndet glæde ved viden. Wow.

  Beskrivelse af Gopler ældes baglæns

  Det lange og sunde liv, et fænomen vi alle ønsker, at kunne opleve. Livet byder os på de mange ekstraordinære oplevelser, set gennem vores egne øjne, og det er umætteligt. Vi ønsker altid mere, og hvordan kan vi det?

  Jagten på det længere liv, blev i den gamle forstand, forstået gennem eventyrere, alkymister og kvaksalvere, men i vore tider, har videnskaben overtaget fænomenet. Gopler ældes baglæns er en bog som tager dig gennem en fantastisk historie, om tærsklen bagved at knække aldrings koden og besvarer det gamle spørgsmål: Hvordan får jeg et langt og sundt liv?

  Nicklas Brendborg giver os en glimrende historie om, videnskabens duel mod aldring, og hvad man selv kan gøre for at leve længere. Forfatteren er anerkendt som et ungt forskningstalent af Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship program. Nicklas Brendborg er derudover en molekylærbiologisk studerende ved Københavns Universitet. 

  Videnskaben bag hans historie, vil forbløffe dig og give dig en masse stof til eftertanke som sætter gang i hjernen. Du vil lære om de mest højteknologiske laboratorier og om gopler der ældes baglæns. Zombie Celler, verdens ældste mennesker og den utrolige forskning bagved de mest ekstraordinære eksperimenter. Gopler ældes baglæns er en bog på 147x228x19 mm med en vægt på 740g og kommer indbundet. Bogen udkommer d. 4. Marts 2021. 

  Forlagets beskrivelse af Gopler ældes baglæns

  Det unge geni underholder fra først til sidst.Bente Klarlund Pedersen
  POLITIKEN
  * * * * *
  Engang var jagten på et længere liv domineret af eventyrere, alkymister og kvaksalvere, men nu har videnskaben overtaget stafetten. Det betyder, at vi for første gang nogensinde står på tærsklen til at kunne knække aldringskoden og besvare det ældgamle spørgsmål: Hvordan får jeg et langt og sundt liv?

  I Gopler ældes baglæns fortæller Nicklas Brendborg en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere.

  Rejsen går forbi klodens fjerneste egne, mest højteknologiske laboratorier og alt derimellem. Undervejs møder vi gopler, der ældes baglæns, zombieceller, verdens ældste mennesker og lærer om forskningens mest spektakulære eksperimenter.

  Nicklas Brendborg er molekylærbiologisk studerende ved Københavns Universitet. Han er anerkendt som et ungt forskningstalent af blandt andet Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. I 2015 udgav han sin første bog, Topstudent, der blev en bestseller, og han er desuden medforfatter på Lars Tvedes Supertrends.

  Gopler ældes baglæns blev solgt til UK og USA, før den udkom på dansk.

  Brugerbedømmelser af Gopler ældes baglæns  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.