Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Le Cordon Bleu Pastry School - Le Cordon Bleu - Bog

- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Bag om Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911621201
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 521
  • Udgivet:
  • 30. august 2018
  • Størrelse:
  • 222x270x40 mm.
  • Vægt:
  • 2152 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 12. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Brugerbedømmelser af Le Cordon Bleu Pastry School



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.