Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Le Cordon Bleu Pastry School - Le Cordon Bleu - Bog

- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Bag om Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911621201
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 521
  • Udgivet:
  • 30. august 2018
  • Størrelse:
  • 222x270x40 mm.
  • Vægt:
  • 2152 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Brugerbedømmelser af Le Cordon Bleu Pastry School



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.