Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Magda. Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor? - Anne Sofie Hammer - Lydbog

Bag om Magda. Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?

Når man som Magda bor skiftevis hos mor og hos far, er fredag den helt store pakkedag. Hun skal huske at have regntøj og gummistøvler i tasken. Og ekstra strømper og cykelhjelm og bamser. Men hvorfor stoppe der, når nu fars spegepølse smager meget bedre, end den mor og Anders køber? Og når man nemt kommer til at savne det bløde gulvtæppe under fødderne hjemme hos mor. Viljestærke Magda er tilbage og forsøger som altid at kile sin indflydelse ind i sprækken mellem ugerne hos far og ugerne hos mor. Lige der, hvor det gør en lille smule ondt - men også der, hvor man alligevel ikke kan lade være med at trække på smilebåndet. For hvor går fars grænse? Går den ved badedyrene? Ved spegepølsen? Eller ved de små magneter fra køleskabet? Og hvad siger mor, når hun åbner tasken og finder fars fjernbetjening og en stak tegnepapir og et postkort fra farmor? Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor? er den fjerde bog i serien om Magda. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Pressen skriver: »I dag skal delemødre, delefædre og delebørn være omstillingsparate, også i børnebøgerne […] Sådan er det denne gang i Anne Sofie Hammers herlige serie om Magda fra børnehaven, der forsøger at få de to verdener til at overlappe bedst muligt […] Forfatteren har et godt øje for det lille spil i en opbrudt familie, der kan blive grimt. Især når børn bliver mellemled.« ***** – Steffen Larsen, Politiken

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763860857
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 14. September 2018
 • Oplæser:
 • Gianna Giacomello
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Magda. Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?

Når man som Magda bor skiftevis hos mor og hos far, er fredag den helt store pakkedag. Hun skal huske at have regntøj og gummistøvler i tasken. Og ekstra strømper og cykelhjelm og bamser. Men hvorfor stoppe der, når nu fars spegepølse smager meget bedre, end den mor og Anders køber? Og når man nemt kommer til at savne det bløde gulvtæppe under fødderne hjemme hos mor.
Viljestærke Magda er tilbage og forsøger som altid at kile sin indflydelse ind i sprækken mellem ugerne hos far og ugerne hos mor. Lige der, hvor det gør en lille smule ondt - men også der, hvor man alligevel ikke kan lade være med at trække på smilebåndet.
For hvor går fars grænse? Går den ved badedyrene? Ved spegepølsen? Eller ved de små magneter fra køleskabet? Og hvad siger mor, når hun åbner tasken og finder fars fjernbetjening og en stak tegnepapir og et postkort fra farmor?
Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor? er den fjerde bog i serien om Magda. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Pressen skriver:

»I dag skal delemødre, delefædre og delebørn være omstillingsparate, også i børnebøgerne […] Sådan er det denne gang i Anne Sofie Hammers herlige serie om Magda fra børnehaven, der forsøger at få de to verdener til at overlappe bedst muligt […] Forfatteren har et godt øje for det lille spil i en opbrudt familie, der kan blive grimt. Især når børn bliver mellemled.«
***** – Steffen Larsen, Politiken

Brugerbedømmelser af Magda. Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?Find lignende bøger
Bogen Magda. Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.