Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Magisk realisme - E-bog

Bag om Magisk realisme

Cilie har skrevet til bogbrevkassen fordi hun gerne vil inspireres til at læse i genren magisk realisme. En genre der har sit udspring i latinamerikansk kultur og fortælletradition, men har bredt sig langt op i det kolde nord. Silja og Ole ringes ved over en skypelinje mellem Østerbro og Kongens Lyngby og snakker sig frem til flere fælles boganbefalinger om middelalderlige gavtyve og magiske fortællinger fra det kolde lysende nord. Vi kommer forbi anbefalinger fra en perron hvor årstal går i dialog og vi rejser ud i verden hvor der åbenbarer sig små sprækker med magi i en ellers stram og tilsyneladende kedelig hverdag. Tiden og verden er ikke målbar og ordentlig, hverken hos den magiske realismes moder, Elena Garro, eller hos japanske Murakami, der udover sit smukke trebindsværk IQ84 også skriver om en uhyggelig bibliotekar i en bog der er forbudt at læse for børn. I en virkelighed hvor coronaen huserer kommer vi også med et litterært indspark i form af en bog om bøger der muterer med uanede litterære konsekvenser til følge. Tænk engang! Se anbefalingerne på www.lyngbybib.dk/nyheder/podcast/…-magisk-realisme Medvirkende: Silja Attrup og Ole Dissing. Redigering: Ole Dissing. Musik: Nikolaj Lind Christense

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797250068
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Magisk realisme
Cilie har skrevet til bogbrevkassen fordi hun gerne vil inspireres til at læse i genren magisk realisme.
En genre der har sit udspring i latinamerikansk kultur og fortælletradition, men har bredt sig langt op i det kolde nord.
Silja og Ole ringes ved over en skypelinje mellem Østerbro og Kongens Lyngby og snakker sig frem til flere fælles boganbefalinger om middelalderlige gavtyve og magiske fortællinger fra det kolde lysende nord. Vi kommer forbi anbefalinger fra en perron hvor årstal går i dialog og vi rejser ud i verden hvor der åbenbarer sig små sprækker med magi i en ellers stram og tilsyneladende kedelig hverdag.
Tiden og verden er ikke målbar og ordentlig, hverken hos den magiske realismes moder, Elena Garro, eller hos japanske Murakami, der udover sit smukke trebindsværk IQ84 også skriver om en uhyggelig bibliotekar i en bog der er forbudt at læse for børn. I en virkelighed hvor coronaen huserer kommer vi også med et litterært indspark i form af en bog om bøger der muterer med uanede litterære konsekvenser til følge. Tænk engang!

Se anbefalingerne på www.lyngbybib.dk/nyheder/podcast/…-magisk-realisme

Medvirkende: Silja Attrup og Ole Dissing. Redigering: Ole Dissing. Musik: Nikolaj Lind Christense
Brugerbedømmelser af Magisk realisme


Find lignende bøger
Bogen Magisk realisme findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.