Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Magnetic Resonance in Food Science - Bog

- Latest Developments

Bag om Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048861
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 282
  • Udgivet:
  • 26. marts 2003
  • Størrelse:
  • 156x234x17 mm.
  • Vægt:
  • 1271 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science



Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.