Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Maillard Reaction in Foods - Salvatore Parisi - Bog

- Mitigation Strategies and Positive Properties

Bag om Maillard Reaction in Foods

This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing and storage.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030225551
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 52
  • Udgivet:
  • 12. Juni 2019
  • Udgave:
  • 12019
  • Vægt:
  • 114 g.
  • 2-3 uger.
  • 29. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Maillard Reaction in Foods

This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing and storage.

Brugerbedømmelser af Maillard Reaction in Foods



Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.