Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 - Julia Child - Bog

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956465
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 784
  • Udgivet:
  • 24. november 2011
  • Størrelse:
  • 130x199x35 mm.
  • Vægt:
  • 532 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 7. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.