Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Microbiology for Food and Health - Bog

- Technological Developments and Advances

Bag om Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774635049
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 332
  • Udgivet:
  • 13. december 2021
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 562 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Brugerbedømmelser af Microbiology for Food and Health



Find lignende bøger
Bogen Microbiology for Food and Health findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.